- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #55.181
kızlar sizdede oluyor mu bazen böyle kızım seriye bağlıyor hareketlerini üsüste 20-30 defa vuruyor 3 sn aralıklarla amanasıl yapıyor die çok merak ediyorum doğrusu dışardan bakılıncada belli oluyor
benimki 2325 gr dı en son 32. haftada haftaya tekrar gitcem bakalım ne olmuş benimi iri suratlı olloşum babanemim tabiriyle kete suratlıbenim oğlan bi bakıyorum basrıyor sanki ayaklarıyla elleriyle karnımın bi tarafını yırtıp çıkacakmış gibi sonra paldır küldür yer değiştiriyor ama yavaş hareketlerle ve belirli saatlerde
görevin gerçekten çok kutsal ve zor bi iş..allahım öncelikle yardımcın olsun bide muşta o soğukta çok zor işin..bide hamilesin...keşke izne çıksaydın ama tabi şartlarını sen daha iyi ayarlarsın...inş herşey senin için daha mkolay olur bundan sonra cnm.... tebrik ediyorum seni böyle bi anne adayı olduğun için valla....Allah yardımcın olsun her zaman inş...
bilmiyorum cnm hacerde olmuştu bi ara sonra bi kişi daha oldu ismi aklıma gelmiyo herhalde hamilelikte olağan bişey ama çok dikkat edilmeliymiş...bol su iç ishal vücuttaki suyu sürekli dışarı atar çünkü...vücudun susuz kalmasın...en iyi ilacı aslında kola ishali hemen keser ama hamile olduğun için iç diyemiyorum gerçi ben dayanamam içiyorum amananeye tahammülün yoksa bişey diyemicem ama normalde toz naneyi cezveye koyup bi limonunda yarısını içine doğrayıp kabuğuyla beraber, bi taşım kaynatıp süzüp içersen en azından ağrını mide bulantını falan alır cnm...
gülümm nasılsın sen bakim ne dedi dr oğluşun iymiymiş merak ettim yavv..plasenta demişin o ne demek anlayamadımki...
evet cnm Muş Merkezdeyim,son 1 hafta artık, sonra izindeyim ,doktor şubat 20 dedi ama bnm tahminim ocak sonu şubat başı,çok hareketli kızım vede kasıklarımda sancılarım var
kız maşallah nesi az bu kilonun gayet iyi fazla bile ....benimki daha bu salı 2,5 kg dı hemde senden ilerdeyim...delirtmeyin insanı yavvv biz ağlayalım o zaman halimize..çok tombiş maşallah... bnmkide çok durgun bu ara yavv niye bilmem ara ara oynuyo sanırım yeri daraldı...
o zaman damarda sorun olabilir cnm..olmadı doğumdan sonra bi fizik tedavi uzmanına göster ayağını..şişi iner o zaman ama...
sanırım kız bebişler daha hareketli..bizim oğlanlarda bi durgunluk oluyo bazen..tembeller yavvv.
benimki 2325 gr dı en son 32. haftada haftaya tekrar gitcem bakalım ne olmuş benimi iri suratlı olloşum babanemim tabiriyle kete suratlıbenim oğlan bi bakıyorum basrıyor sanki ayaklarıyla elleriyle karnımın bi tarafını yırtıp çıkacakmış gibi sonra paldır küldür yer değiştiriyor ama yavaş hareketlerle ve belirli saatlerde
siz cevap yaza durun ben bi yemek yiyip geleyim kızlar...
bnmde oluyo cnm bazen yol yürüdüğümde özellikle.. ama bi süre sonra geçiyo sanırım normal bişeyy...dinlen cnmhanımlar sol kasığıma çok fena ağrı girdi şimdi ayağa kalkınca çok ağrıyo.normalmidir sizce dün dr.a gittim herşey normaldi ama bugün ndn böyle oldu anlamadım
ayy yerim ben onları yaayok anacım benim oğlan kuduruk kız pısırık diyorum ezdirme kızım kendini şimdiden ama nerde:))))
ama ondan önceki hafta 600 gr birden almıştı bu hafta 300 gr alınca neden acaba diye merak ettim yediklerimimi beğenmedi acep
hanımlar sol kasığıma çok fena ağrı girdi şimdi ayağa kalkınca çok ağrıyo.normalmidir sizce dün dr.a gittim herşey normaldi ama bugün ndn böyle oldu anlamadım
Canım benim çok sayıda sezeryan geçirdiğim için normal gördü doktorum..
bebeğin eşi var ya o işte... rahmi tamamen kapatmamış ama bende...
doğumu hangi ilde yapacaksın?
muşta mı
canım aysebaharcım çok sevindim ya o kadar uzun süre kanamam oldu diyince üzülmüştümm..
canım aysebaharcım çok sevindim ya o kadar uzun süre kanamam oldu diyince üzülmüştümm..
evet cnm Muşta yapıcam ALLAHIN izniyle,tereddütlerim var ama mecburum
bnmde oluyo cnm bazen yol yürüdüğümde özellikle.. ama bi süre sonra geçiyo sanırım normal bişeyy...dinlen cnm
onlar kasılmaların canım uzan biraz dinlen sen ,doktorum bana magnorm adında magnezyum verdi benim kasılmalarım başlayınca 1 bardak suda eritip içiveriyorum mandalinalı mandalinalı ohhh limonata gibi ii geliyo sanki bende 33 haftalığım çok rahatlatıyo canımdoktoruna sor bakalım sanada rahatlatıcı bişeyler versin zamanla çekilmez bir hal alıyo çünkü kasılmalar
bnmde oluyo cnm bazen yol yürüdüğümde özellikle.. ama bi süre sonra geçiyo sanırım normal bişeyy...dinlen cnm
ayy yerim ben onları yaane güzel ikisini birden tadıcaksın hem kız hem oğlan...zor tabi işin ama bi okadrda güzel bence ayrı cinsten olmaları...bi anda büyüyecekler oy oyy ..allah hayırlı evlad etsin evladlarımızı inş.... abilik yapıyo şimdiden içerde galibaa
valla yapıyo heralde arsız oğlum allah sağlık versinde ben ona çıkınca bulundukları yerden anlatırım onlara nasıl davranmaları gerektiğini eşşek sıpaları:))
allahım yarabbim dert ettiği şeye bak.... sonuçta ikiyi geçmiş artık bi sorun olmaz cnm..asıl bundan sonra fazla kilo almaya başlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?