- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #55.201
napıyosun cnm işler yoğunmu yoksa cuma tatilinemi girdin..:44: dünürümde rahatsızlanmış bi ara çıkmış bugün....gelinime bişey olmasın inşşş
Sağol kuzum benim...
İşyerindeyim ve nedense içimden benden üst birini boğmak geliyor...
Herkese ajenda dağıtmış beni es geçmiş....
Çokta umurumdaydı dedim arkadaşlara
çok saolun kızlar ilk gebeliğim olduğu için korktumallaha şükür kızım hareketli ve kanamam yok bunları takip edip geekirse gideyim dr.a
çok saolun kızlar ilk gebeliğim olduğu için korktumallaha şükür kızım hareketli ve kanamam yok bunları takip edip geekirse gideyim dr.a
bu iş ortamı hamilelikte bana çok şey öğretti canım hem yoğunum hemde bedenende yoruyolar beni düşünmeye başladım doğum sonrası sektör değiştirmeyi düşünüyorum nihlee ye noolmuş?
aman çok önemli sanki ajanda hayret bişi
bu iş ortamı hamilelikte bana çok şey öğretti canım hem yoğunum hemde bedenende yoruyolar beni düşünmeye başladım doğum sonrası sektör değiştirmeyi düşünüyorum nihlee ye noolmuş?
aman çok önemli sanki ajanda hayret bişi
ağrısı olmuş çıkmış ama ... dinleniyo sanırsam.... inş erken gelmez bnm gelin yavvvv.... çalışmak zor hamileyken..bin türlü insanın sıkıntısını yaşıyosun bide sen....bi izne çıksan rahat ederdin....az kaldı sık dişini cnm bnm..
onun kız az daha durucak içime doğru biliyosun içime doğan çıkıyo ocak annelerindede iyi tahmin yürütüyorum
kız bende sıka sıka diş kalmadı bebeğimde sinirli doğar diye ödüm patlıyo
onun kız az daha durucak içime doğru biliyosun içime doğan çıkıyo ocak annelerindede iyi tahmin yürütüyorum
kız bende sıka sıka diş kalmadı bebeğimde sinirli doğar diye ödüm patlıyo
valla bebeklerimiz bütün duygularımızı alıyo üzüntümüzü sıkıntımızı..inş olmaz sinirli bide erkek bebek valla evi dar eder sana annene... takmamaya çalış cnm izin günün geldiğini hayal et bebeğini hayal et sakinleş.. sık dişini....az kaldı dimi izninine senin.:44:.. ne anlayışsız insanlar yaaa hamilelere bi rahatlık vermiyolar..hödükler.... inş stresin rüzgarada geçmez....valla ALLAHIM tüm çalışanların yarımdımcısı olsun hamile iken çok zorr..... iyiki ben erken ayrıldım yapamazdım zaten ağırlaştımda artık...
gelllllll şubat gelll artıkkk
bişey olmaz sanmıyorum sür sonra sıcak havlu koy sırtına...geçmiş olsun çok kötü oluyo o yaaakızlar merhaba
sırtımı üşüttüm sanırım acayip ağrıyor vicks sürsem birsey olurmu?zararlımıdr?
doğum korkusu sardı mı senide? geceleri çok tetikteyim ayağıma kramp giriyo aha sancı diyorum resmen çok komik
bişey olmaz sanmıyorum sür sonra sıcak havlu koy sırtına...geçmiş olsun çok kötü oluyo o yaaakızlar merhaba
sırtımı üşüttüm sanırım acayip ağrıyor vicks sürsem birsey olurmu?zararlımıdr?
doğum korkusu sardı mı senide? geceleri çok tetikteyim ayağıma kramp giriyo aha sancı diyorum resmen çok komik
bişey olmaz sanmıyorum sür sonra sıcak havlu koy sırtına...geçmiş olsun çok kötü oluyo o yaaa
kasıklarım ağrıyınca oluyo bnmde geliyomu acaba diyorum:44::18:... ama gelmesinler daha erken diyorum kendimi sakinleştiriyorum..akşam eşimde diyo şakadan sakın ben uyurken sancın tutmasın..tamam ben esada derim ona göre gelir dedim....
ay bu adamlar öldürcek beni
resmen dalga geçiyolar eşimde dün akşam aradım açmadı işteydi
sonra aradım doğum sancım gelse sana ulaşamıycam bi daha olmasın dedim
benim oğlum akıllıdır diyo geleceği zamanı bilirmiş
töbe töbe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?