2012 Şubat Anneleri

Catlover ile ladykediyi birbirne karıştırdım..
LAdykedi doğum yaptı değil mi?

canım arkadaşlarım, bugün iş yerinde son günüm. arkadaşlarla öğlen yemek yedik, vedalaştık. sabah erkenden hastaneye gittim. 22 ocak günü sezeryan olucam. evde internetim yok, o yüzden size yazamıycam, ama sizleri çoook özliycem. bende hacerin telefonu var. ona haber veririm doğumdan sonra. sizleri çooook seviyorum oğlumun cici teyzelerii. hoşçakalın.

bebeğim tersti doktor sezeryan olabilir dedi dün doktora gittiğimde dönmüş normal doğum olcak ama çok korkuyorum kesip dikiyorlar ya
valla anlamadım şimdi tersti düzeldi normalmi yapcan doğumu..... olsun cnm belki hiç gerek kalmaz dikiş atılmaya açılman iyi olursa korkma...
Catlover ile ladykediyi birbirne karıştırdım..
LAdykedi doğum yaptı değil mi?

cnm ayrı onlar evet o doğurdu sezeryanla geçen yazdı 3 kg mış bebeği

ayşebahar sağol canım. ben sana birşey sormak istiyorum. ikinci doğumum olacağı için, kızımı da bizimle mi götürsek hastaneye, yoksa sonradan mı getirse birileri onu?

Canım ben ikinci doğumda oğlumu bakıcısına bıraktım..
Sonra getirdi babası..
Üçüncü de de aynısını yaptım..
Babası getirdi ikisini...
Ben hediyelerini valize koymuştum önceden...
Bak bunu kardeşiniz getirdi dedim...

Bunda da öyle yaparım...

hayırlı, uğurlu olsun. Allah seni de, bebeğini de sağlıklı sıhhatli bir şekilde kurtarsın canım. iyi haberlerini bekleyeceğiz.

cnm hayırlısı olsun inş hakkında sağ sağlim kurtulursunuz inş..

bu nee yavv topik sezeryanla doldu taştı şimdiden....bizmi normal doğum yapmakla hata ediyoruz anlamadımki:44:.... hiç normal doğum yapcm diyen yokmu cesurca yavvv....yoksa bizim topinde ocak analarından farkı kalmıcak hee....ooofffff

Canım...Sinemim..
Allah kurtarsın seni..
Bir avazda derler sen sezeryan olacaksın...
İnşallah kavuşacaksın oğluna...
Hecer bize de haber ver..
Sinem bana özelden tlf numaranı atar mısın?
Allaha emanet ol canım...

Hıhı ben nasıl karıştırdım ama :)))

ne kadar sezeryan da olsa, insan ağrılı bir şekilde çıkıyor. kızım da beni üzgün görmeye hiç dayanamaz. beni öyle viran bir halde görmesini istemiyorum.

ne kadar sezeryan da olsa, insan ağrılı bir şekilde çıkıyor. kızım da beni üzgün görmeye hiç dayanamaz. beni öyle viran bir halde görmesini istemiyorum.

hemen değil birkaç saat sonra geldiler benimkiler..
Zaten 4 saat sonra kalkıyorsun yavaş yavaş canım

Hıhı ben nasıl karıştırdım ama :)))[/QUOTE]

ikimiz de kediciyiz herhalde ondandır :))) bu arada benim smileylerim neden yok acaba. chrome ile giriyorum nete, o yüzden mi acaba ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…