- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #55.261
hayırlı olsun canım.. ne güzel işte günü belli saati belli :)) kac haftalıkken olacak sezeryan ??
canım tam 38 hafta doluyor o gün. dün bezini, ıslak mendilini falan aldık. bir tek hastane için terliğim kaldı. bu arada kilosu 3'ü bulmuş. tam olarak söyleyemedi doktor kilosunu büyüdüğü için ama 3 kilo olmuş dedi :))
oyy maşallah
hayırlısı olsun sağlıkla doğsun annesini hiç üzmesin inşallah :)))
hoşgeldin cnm hayırlı olsun allahım sağ sağlim kurtarsın inş...
oyy maşallah
hayırlısı olsun sağlıkla doğsun annesini hiç üzmesin inşallah :)))
sağol canım , teşekkür ederim. inşaallah üzmezler hiç birimizi. kızım çok usluydu, oğlum da ablasına çeker inşaallah.
sağol canım , teşekkür ederim. inşaallah üzmezler hiç birimizi. kızım çok usluydu, oğlum da ablasına çeker inşaallah.
Allah analı bablı büyütsün canım..
erken olmuş ama canları içinde sağlıklı olsun bebeklerimiz...
normal doğum yapmak isteyen az galiba bizim topiktede..:44:
Allah analı bablı büyütsün canım..
erken olmuş ama canları içinde sağlıklı olsun bebeklerimiz...
ayşebahar sağol canım. ben sana birşey sormak istiyorum. ikinci doğumum olacağı için, kızımı da bizimle mi götürsek hastaneye, yoksa sonradan mı getirse birileri onu?
valla anlamadım şimdi tersti düzeldi normalmi yapcan doğumu..... olsun cnm belki hiç gerek kalmaz dikiş atılmaya açılman iyi olursa korkma...bebeğim tersti doktor sezeryan olabilir dedi dün doktora gittiğimde dönmüş normal doğum olcak ama çok korkuyorum kesip dikiyorlar ya
Catlover ile ladykediyi birbirne karıştırdım..
LAdykedi doğum yaptı değil mi?
ayşebahar sağol canım. ben sana birşey sormak istiyorum. ikinci doğumum olacağı için, kızımı da bizimle mi götürsek hastaneye, yoksa sonradan mı getirse birileri onu?
canım arkadaşlarım, bugün iş yerinde son günüm. arkadaşlarla öğlen yemek yedik, vedalaştık. sabah erkenden hastaneye gittim. 22 ocak günü sezeryan olucam. evde internetim yok, o yüzden size yazamıycam, ama sizleri çoook özliycem. bende hacerin telefonu var. ona haber veririm doğumdan sonra. sizleri çooook seviyorum oğlumun cici teyzelerii. hoşçakalın.
canım arkadaşlarım, bugün iş yerinde son günüm. arkadaşlarla öğlen yemek yedik, vedalaştık. sabah erkenden hastaneye gittim. 22 ocak günü sezeryan olucam. evde internetim yok, o yüzden size yazamıycam, ama sizleri çoook özliycem. bende hacerin telefonu var. ona haber veririm doğumdan sonra. sizleri çooook seviyorum oğlumun cici teyzelerii. hoşçakalın.
valla anlamadım şimdi tersti düzeldi normalmi yapcan doğumu..... olsun cnm belki hiç gerek kalmaz dikiş atılmaya açılman iyi olursa korkma...
cnm ayrı onlar eveto doğurdu sezeryanla geçen yazdı 3 kg mış bebeği
Canım ben ikinci doğumda oğlumu bakıcısına bıraktım..
Sonra getirdi babası..
Üçüncü de de aynısını yaptım..
Babası getirdi ikisini...
Ben hediyelerini valize koymuştum önceden...
Bak bunu kardeşiniz getirdi dedim...
Bunda da öyle yaparım...
ne kadar sezeryan da olsa, insan ağrılı bir şekilde çıkıyor. kızım da beni üzgün görmeye hiç dayanamaz. beni öyle viran bir halde görmesini istemiyorum.
ayşecim sen nasıl kırmızı oldun bkimmm heee
Az önce viva dedi ya bana sen vip üyeymişsin diye:)))
Ben de dedim vipsem kırmızılanayım bari:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?