2012 Şubat Anneleri

ya acaba benimki dönmüşmüdür baş aşagı, şimdi hamiş ablamla konuştuk da , iki gündür hareketleri azaldı dedim ve karnım cok gergin bir de sancım var dedim.. belki dönmüştür dedi benimki dönerken de karnımda gerginlik hissettim dedi...
ayy heveslendirdi beni ...salıya kadar catlamam inş...

Allah korusun tubişim...
Çatlamadıysan daha çatlamazsın....

cnm sıkıldı yavvv

Niye ki canım yaaaaaaaaaaaa
bebeği esadı düşün

slm güzel anneler.... nasılsınız... bişi sormak istiorum aranızda çalışmakta olupta şuanda hala işine devam eden varmı acaba benim gibi ?? n 36. haftamı bitirmek üzreyim.

hayrlısı olsun canım..bende aysonu gibi ayrılmayı düşünüyorum inşallah..normal doğum yapıcam bide bir mani olmazsa oyüzden korkuyorum bide yollarda bişi olurum diye
ayy ilk defa biri normal doğurcm dedi yaa artık gözüm arkada kalmaz kkdan çıksamda hayırlı olur inş bi aksilik olmazda bi avazda doğar bebelerimiz cnm.....
ayşebahar nasıl kızardı mesaj sayısından mı?

bnde sordum ama anlamadım ki.....ondan mı acaba....:44:

kız noldu ayşeye? yemekteyken ne kaçtı?
:44::44:

ayse artık bizim gibi halktan biri değil
o bir aristokrat
pro üye oldu kendisi kızardı valla gözümüzün önünde

uçağa binse vip uçar
bankalardan gold kart gönderirler şimdi
ahhhh ahh
hacı babaaa hacı babaaaaa
bana da al bir arabaaaaa

Selam anneler, bayadir yazamadim, dogum yapanlar olmus hayirlisi olsun, ama daha erkendi ben dogurmiyim hemen lutfen
Hala calisiyorum ama evdeyim cogunlukla, ee kolay degil 13 kilo tasiyorum vucudumda hemen yoruluyorum, bir de seker yuksek cikti , bebegin koskocaman olma ihtimali var bunun icin daha cok doktor goruyorum, hic sikayetim yok, hem yediklerime dikkat ediyorum hem de doktora danisiyorum aklima takilanlari, saolsunlar cok ilgililer. Haftaya iznim basliyor, annem de geliyor, son 3 hafta, cok sevincliyim

Benim_olan ; ben normal dogurucam, cok cesur gorunebilirim ordan ama secme sansim pek yok da ondan oyle konusuyorum :) Turkiye'de sezeryan istege bagli yapiliyor burda mecbur kalinmadikca yapilmiyor, epidural normal ise son durak, hani rahatlayamazsam agri esigim cok dusuk ise falan o zaman geliyor anestezi uzmani. O yuzden kuvette sicak suyla rahatlama, akupunktur, masaj artik ne varsa deniycem hastanedeki ebelerin de yardimiyla bu isin altinda kalkicaz Allah'in izniyle.

Simdiden herkese bol sans herkese zamaninda saglikli bir dogum diliyorum, arada girer okurum gene maceralarinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…