- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #55.301
hadi yede gel bakalımrumuzu kırmızı olmuş baksana yaa çok beğendim biz niye olmuyoruz anlamadım kk mı yapıyo yoksa omu yaptırdı bi cvp yazmadı yavvv bende yemek yim gelcem kızlar ....
kızlar 90 kiloya doğru gidiyorum bu arada
lütfen engel olmaya çalışmayın
Selam anneler, bayadir yazamadim, dogum yapanlar olmus hayirlisi olsun, ama daha erkendi ben dogurmiyim hemen lutfen
Hala calisiyorum ama evdeyim cogunlukla, ee kolay degil 13 kilo tasiyorum vucudumda hemen yoruluyorum, bir de seker yuksek cikti , bebegin koskocaman olma ihtimali varbunun icin daha cok doktor goruyorum, hic sikayetim yok, hem yediklerime dikkat ediyorum hem de doktora danisiyorum aklima takilanlari, saolsunlar cok ilgililer. Haftaya iznim basliyor, annem de geliyor, son 3 hafta, cok sevincliyim
Benim_olan ; ben normal dogurucam, cok cesur gorunebilirim ordan ama secme sansim pek yok da ondan oyle konusuyorum :) Turkiye'de sezeryan istege bagli yapiliyor burda mecbur kalinmadikca yapilmiyor, epidural normal ise son durak, hani rahatlayamazsam agri esigim cok dusuk ise falan o zaman geliyor anestezi uzmani. O yuzden kuvette sicak suyla rahatlama, akupunktur, masaj artik ne varsa deniycem hastanedeki ebelerin de yardimiyla bu isin altinda kalkicaz Allah'in izniyle.
Simdiden herkese bol sans herkese zamaninda saglikli bir dogum diliyorum, arada girer okurum gene maceralarinizi
ginger nerde yaşıyorsun ??
burda da sezeryan yasağı geliyo bu arada
kızlar 90 kiloya doğru gidiyorum bu arada
lütfen engel olmaya çalışmayın
viva normal mi istiyosun sen?
burda derkennn :44:... gngercim inş sağ sağlim bi avazda doğurursun .....
canım neredesin ki hangi ülkede?
tv de söylediler geçen gün, sağlık bakanlığı yasaklıyo diye
yaa aslında ben korkumdan ne istediğimi de bilmiyorum ama
kendi kendime dedim ki
bi sancım başlasın, baktım dayanabiliyorum gittiği yere kadar gitsin
ama korkmaya başlarsam sezeryana alın beniiiiiii diye kendimi de yırtabilirim yani
insanın bilmediği bişeyle karşılacak olması çok ciddi bir gerilim
herşeyin hayırlısı, hepimiz için
yaa aslında ben korkumdan ne istediğimi de bilmiyorum ama
kendi kendime dedim ki
bi sancım başlasın, baktım dayanabiliyorum gittiği yere kadar gitsin
ama korkmaya başlarsam sezeryana alın beniiiiiii diye kendimi de yırtabilirim yani
insanın bilmediği bişeyle karşılacak olması çok ciddi bir gerilim
herşeyin hayırlısı, hepimiz için
canım biliyo musun aynen bende senin gibi düşünüyorum
ama o iş öyle olmuyomuş
o kadar sancıyı çektikten sonra zaten açılma olunca sezeryana döndürmüyolarmış yani
bebek kanala girerse nasıl olcak o iş ki:44::44:
kanala girsinde gerisi kolay balım yaaa fırt diye çıkarrr..allah yardımcımız olsun ne söylesek boş şimdi..yaşamadan...:18:
evet diyorum ya o acıyı çekip çekip son anda sezeryan olursam üzülürüm allah bilir yinede
maşallah doğumu olan varmış
biraz heyecanlandım şimdi...çağolmaya başladık desenize
sağlıkla doğsunlar inşallah...anneleride sağlıklı olsun....
Rabbim normal doğurmak istiyorum isteyen herkese de bi avaz da inşallah normal doğumlar nasip et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?