- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #55.421
herkes gidiyor sanırım neyse ben buralardayım daha işimide bitirdim bugün herşeyim hazır bi anacıgım gelmedi daha doguma hazırız ve gidene kadarda netteyim
Aha da hayırlı olsun dikkat et Nihle sen 22sını beklemeyebılırsın dınlenıyorsun dı mı?ANA
O ZMN BENDEN SU GELIYO
BUGUNDUR BI GELIYO BI KURUYO KURUYUNCA SADECE PECETE ASINIYOR.
RENK FALAN YOK:s:s
Bende yok ama bıldıgım kadarıyla sıcak su buharı tutacaksın banyoda bır tasa su koyup oturur gıbı uzaktan duracaksın buharı degecek hemoroıdlı bölgene..YARDIM EDİN LÜTFEN
iyiakşamlar arkadaşlar sohbetinizle alakalı değil ama lütfen yardım ederseniz çok sevinirim( hemoroidi olan varmı ne iyi gelir bilginiz varmı?
Nasıl yaniii doguma mı gıdıyorsun bugun sen?
Aha da hayırlı olsun dikkat et Nihle sen 22sını beklemeyebılırsın dınlenıyorsun dı mı?
Bende yok ama bıldıgım kadarıyla sıcak su buharı tutacaksın banyoda bır tasa su koyup oturur gıbı uzaktan duracaksın buharı degecek hemoroıdlı bölgene..
kızlar ben acıle gıdıyorum
drum acıle gıdıp sumu deılmı mutlaka baktır dedı
cok korkuyorum karnımda kaskatı
benım drum bıse varsada mudale edemeyız dedı dogm hastanesıne gıdın dedı
benm hastanede bu saatte cocuk dr u yok dedı
duruma gore bana haber ver dedı
e benı sımdı doguma alırlarsa nolcak bnm drum olmucak dgmda ve bu yuzden gıdesım gelmıyor
esım ve ablam cok bagırdı
suan moralım cok kotu
aglıyorum salya sumuk
gıdsıyorum sımdı hastaneye dua edın bana..
e benı sımdı doguma alırlarsa nolcak bnm drum olmucak dgmda ve bu yuzden gıdesım gelmıyor
suan moralım cok kotu
aglıyorum salya sumuk
valla canım onu bilmiyorum ama yaklaşık yarım saatten fazla olucak sancı giriyo alttan sıkça ama doğuruyorummu ne istermisiniz evde kimsede yok eşim yarım saat sonragelicek paşamda tekmeleyip duruyo dakikamı tutsam ne hııı
suan moralım cok kotu
aglıyorum salya sumuk
Aa nasıl oldun pomak iyi misinn??Diikkat eett..Bgn hemşire dedi ki belden kasıklara dogru gelen agrı dogum sancısıdır ..Etin çekılır gıbı olan dedı..Burda wardı öyle sancı cekenler dıkkat etsınler..Bacak aramızdakı kasıktakı kramplar bebegın basını yerleştırişiyle alakalıymıs ..Yerleşirken kasılıyormus dogumla alakası yokmus..
benimki bu ara adet sancısı gibi oluyo kasıklarımda 5 10 dak sonra geçiyo ama korkutuyo yani... hayırlı zamanda gelsin şu bebeler inş yaaa zamansız gelmeleri çok zor bişiiii
bende kaçar canlar ferihaya bakıcm kimsede kalmadı zaten..öptüm olanları....kendinize iyi bakınnn bebeler erken gelmesin inş...Allahım korusun bizleri...öptüm cnlarım....
suan moralım cok kotu
aglıyorum salya sumuk
ayse artık bizim gibi halktan biri değil
o bir aristokrat
pro üye oldu kendisi kızardı valla gözümüzün önünde
uçağa binse vip uçar
bankalardan gold kart gönderirler şimdi
ahhhh ahh
hacı babaaa hacı babaaaaa
bana da al bir arabaaaaa
kızlar 90 kiloya doğru gidiyorum bu arada
lütfen engel olmaya çalışmayın
hadi yede gel bakalım
aysebahar basına açıklama yap bebişim:113:
Selam kızlar nasılsınız?Ben bugün sağlık ocagına gittim rutın kontrole ve hemşire dizimin altındakı kısma bastırdı ödem için ,sonra benım oram öyle cukurlastı kaldı..Bu cok riskli wücudun su topluyor demektir ve yüksek tansiyon habercisi dedi..Heftaya her gün tansiyon takibimi yapacağız..Gerçekten de her zaman 8-5,9-5 çıkan tansıyonum 11-7 çıktı ve çok korktum ..Kızlar tuzlu yemıyoruz zannetsek de 3 zeytın bıle vücudunu şişirmeye yeter dedi..Yani tuzsuz peynır yememız ve zeytını bıle yememmemız lazımmıs bu son ay çok önemlıymıs ve erkenden teşhisi koyarsak tedavısı ılacı warmıs lutfen sız de dıkkat edın ve bacagınıza parmagınızla basın,cukurlasma oluyorsa ve beyazlık kısa zamanda gıtmıyorsa sız de tansıyonunuzu hergun ölçün weya kontrole gidin..
Bu arada SUYUMUN geldiğini nasıl anlayacagımı da anlattı:Bazılarının fışkırarak gelirmiş bir anda boşalırmıs o zaten anlasılırmıs,bazıları ise sızarak su kaybedermısız..Yapacagımız sey şu:Alştımıza peçete koyuyoruz tuvalete gıdınce ıslanan pecetemızı alıyoruz ve kenarda kurumasını beklıyoruz..EGER PECETEDE HIC LEKE YOKSAA BU BIZIM AMNIYORTIK SUYUMUZUN AKTIGINI gösterırmıss...Ben yapacam aksam siz de deneyın ..Suyumuz fark etmeden bitmesin..
kızlar kim doguruyor yada dogurdu çok uzak kaldım ya
hayırdır canım noldu kim kızdırdı seni
geçmiş olsun canım denicem dediklerini, bende artık dikkat edecem bugün doktora gittim tansiyon iyi çatı muayenesi yaptı normal çıktı herşey ama bebegim 3600 gr çıktı yanlışmı ölçtünüz dedim bir hafta önce 3000gr dı ne çabuk dedim, eger böyle giderse sezeryan olur 2 hafta sonra gel dedi:18: ben hiç sezeryan istemiyordum
enice ile aynısınız o zaman..okudunmu enicenin bebeği 3600 kg mış maşallah sübhanallah....
enice ne yiyosun yavvvv ne yarıyo acaba tosununa....merak ettim...
suan moralım cok kotu
aglıyorum salya sumuk
selam kızlar nasılsınız nıhıle ne olmuş bışıyı yoktur umarım...
enice aşağıda durma yaz canım kızın napıyo?
aysebahar senin küçük sütü bıraktı mı? aklımda hep biliyo musun benim ağzım yara olmuşta bırakırken üzülüyorum hep bebiklere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?