- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #55.401
valla yaa ne güzel...bizimkilerin hem pipisi hem askerliği hem düğün masrafı dünya kadar olck..kızın bi tek çeyizi var ohh miss....
Hehehe bi kıskançlık sezdimmmmSizinde kulak deldirme derdiniz olcakkk
elma81
canım yeni gelebildim ben
doktorum hemoroid için ilaç vermedi bana
zaten hiçbişeye vermiyo
bana faydası olan şeyleri söylüyorum
kesinlikle kuru peçeteyle falan silmiyceksin
ben bebeğe aldım ıslak mendillerden birini açtım onu kullanıyorum
sonrada zeytinyağı sürüyorum
o acıısını azaltıyo biraz
kesinlikle kabız olmaman lazım
bana incir ye dedi doktor hergün aç karnına 3 tane sonrada 1 bardak ılık su iççen
benimki kanıyo bugünlerde
günlük ped koydum arkaya doğru yerleştirdim
bi süre sonra geçecek diyolar bekliyorum bakalım
ama umarım doğumda falan sorun olmaz
ıkınmak iyi değilmiş
Canlarım ben çıkıyorum eşim gelir birazdan öpüyorum sizi yarın grsz inşaallah...
ama nazlarını yine biz çekicez...bir sürü şey isticekler altına kadar....Kızz öyle deme onlarda kız verme derdi var bizdede kız alma sevinci ohh ohhh
by by balım eşini rahat bırak bak adam bi gece uyusun hadi iyi akşamlar sana .....Canlarım ben çıkıyorum eşim gelir birazdan öpüyorum sizi yarın grsz inşaallah...
doğru diyosun uzanayım biraz açda değilim ama atıştırayım bişeyler
sormak lazım aslında ama bunu çocuk doktoru yapar.... canları acırmı narkoza gerek olurmu iyi bişeymi sormak gerek....:44:inş aklıma gelir o günde sorarım....
canım çok şükür benim sorunum yok ama korkuyordum çünkü hamile kalmadan önce kabızlık çok çekiyordum, gece yatarken yogurt çok iyi geliyormuş galiba bak şimdi aklıma geldi bende her gece yemeye çalışıyorum zaten kuru meyvede yiyorum çok şükür çok rahattım hamilelikte
ama nazlarını yine biz çekicez...bir sürü şey isticekler altına kadar....
by by balım eşini rahat bırak bak adam bi gece uyusun hadi iyi akşamlar sana .....
uzan cnm inş geçer hadi öptüm seni...
bu hamilelikte daha neler gelicek başımıza acaba ah annelik ahh böyle bişeymiş demek insanın kimyası değişiyomuş bee
haknur kulak delme dedide aklıma kız kardeşim kulağını deldirdiğimiz gün geldi eczanede tabancı ile deliyolar ve hemen küpeside kulağına geçmiş oluyo pek acı duymamıştı ama çok cici olmuştu yaaaheyyy gidi günler heyyy şimdi 13 yaşında...
Kızz öyle deme onlarda kız verme derdi var bizdede kız alma sevinci ohh ohhh
Valla öyle isteyen gelinle işim olmaz almamkiiCanım bu gece kocişi ben rahat bırakırımda o bırakırmı bilmem
Canım çocuk dr una gidiyorsun o seni ürolojiye sevkediyo üroloji yapıyo sünneti çocuk dr u değil...Narkoz vermiyorlar küçük bebeklere kremli bir uyuşturucu varmış ondan sürüyolarmış...Ben sordum heppp
adın çıkmış dokuza inmez sekize artık senin...viva bugün senin için dediki sevişgen arkadaşımız dedi.....gül gül öldüm doğru ama alınma sakınnnnda.....yaramaz şeyler sizi..... doğurcn nerdeyse hala kaşınıyon bi rahat bırakın çocuğu yavvvv
aklımda olsun üroloji o zaman :44:
aysebaharcım aşkolsun alınır mıyım hiç
benim_olan gece çok güzel geçti dermişim ama nerdeeee
ölümüne kankayız biz
forumda bi sevişgen arkadaşımız vardı da kimdi şimdi aklıma gelmiyo
haknurmuydu acaba
onun keyfi yanında bizim ki ne olaki
yoksa nihlee miydi
bugün başıma bi gelecek var ya hadi hayırlısı
sevişgen miiiihaknur haknur....nerdesin haknur bide bana diyodun adımı çıkardın diye bak herkes aynı şeyi düşünüyo hakkında...tek ben değil....
Sizi gidi pis dedikoducularrrr
kızlar bende kaçtım öpüyorum sizleri akşama giremem ferihada var bakalım o ne olacak o deliyle :)
herkes gidiyor sanırım neyse ben buralardayım daha işimide bitirdim bugün herşeyim hazır bi anacıgım gelmedi daha doguma hazırız ve gidene kadarda netteyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?