2012 Şubat Anneleri

kız ne mayısı cok gec. 25 ıla 40 gnun arasında yap mutlaka.. damadım meeevludsuz olcak yafss..
ben 25 gun snra falan yapacam.
annemle kayınvalıdem hayatta uzun zamana bıraktırmaz..
sezeryanlıda nasıl olcaksa..

Sende bendensin olsun bitsin ben gelemem öyle sıkıntıyaaa

Bende yenidoğan sünneti yaptırcam ortakkkk
eşim pek taraftar değil gibi kararsız ama ben daha küçükken olsun çok istiyorum inş Rabbim ne gösterir orasını bilemem ama ...daha çabuk iyileşirmiş yaptıran çoğu kişi memnun....:44:bakalım kısmet..bi görelim pipileride
anammm onee dünyayı yiyon maşallah ..ben hiç aram yok incirle falan sevmiyorum..fıstığı tansiyonum çıkar diye yemiyorum...anlaşıldı senin sıpanın niye tombiş olduğu..olsun olsun yarasınnn
sağol canım cevabın için bizim kullanmamızda bi sorun yok dimi?bilgin varmı acaba
neyi kullanmada cnm anlamadım soruyu
kız ne mayısı cok gec. 25 ıla 40 gnun arasında yap mutlaka.. damadım meeevludsuz olcak yafss..
ben 25 gun snra falan yapacam.
annemle kayınvalıdem hayatta uzun zamana bıraktırmaz..
sezeryanlıda nasıl olcaksa..

cnm benim oturduğum oda küçük o sıkıntımız var kış günü yaparsam bide aman millet üşümesin diye salonumuda açmam lazım ve sıkıntı oda bana...bide sünnetini yaparsam o zamana kadar aradan çıkar diye düşünüyorum:44:..eşimde bırakmaz o zamana kadar belki ama bakalım...toparlandıktan sonra yapsam daha iyi.... bana yardım etcek kimse yok herkes uzakta..kaynanam zaten gelmicek bu sene köyde....yani herşey kendimi nasıl hissettiğime ve sıpama kalmış şimdi ne desem boş aslında..sezeryan olursam ben mayısı bulur kesin..kesi yerini hiç üşütmemek ve yorulmamak gerek...

Son düzenleme:

selam canım yeni doğan derken doğduğundamı canım ayyy kız küçücük olur pipisi daha neresini kesicekler onun :))))))))))))bne kıyamam oğluma birazcık büyüsün öyle

Canım ailemizin çoğu dr ve onlardan aldığım bilgiye göre yenidoğan sünneti çok sağlıklı faydaları saymakla bitmiyor ayrıca yenidoğan sünneti bebeklerin altı bezlendiği için çişle temasında yarayı pişiriyor ve hemen iyileştiriyormuş o yüzden yaptıracağım ben...

selam canım yeni doğan derken doğduğundamı canım ayyy kız küçücük olur pipisi daha neresini kesicekler onun :))))))))))))bne kıyamam oğluma birazcık büyüsün öyle

eşimede bi kaç kişi böyle demiş kafası karışmış ondan...ama iki gün içinde doğduktan sonra sünnet olursa çok çabuk iyi olurmuş aslında..ama biz kıyamayız tabi...bezli olduklarından çabuk iyileşiyo pipileri....bakalım o gün bi gelsinde dr sorcm ben

Yenidoğan sünneti bebek doğduktan 24 saat sonra istenildiği heran yapılıyormuş kızlar gerçi daha ben konuşmadım ne zaman yapacağımızı dr umuzla

elma81

canım yeni gelebildim ben
doktorum hemoroid için ilaç vermedi bana
zaten hiçbişeye vermiyo

bana faydası olan şeyleri söylüyorum
kesinlikle kuru peçeteyle falan silmiyceksin
ben bebeğe aldım ıslak mendillerden birini açtım onu kullanıyorum
sonrada zeytinyağı sürüyorum
o acıısını azaltıyo biraz

kesinlikle kabız olmaman lazım
bana incir ye dedi doktor hergün aç karnına 3 tane sonrada 1 bardak ılık su iççen
benimki kanıyo bugünlerde
günlük ped koydum arkaya doğru yerleştirdim
bi süre sonra geçecek diyolar bekliyorum bakalım

ama umarım doğumda falan sorun olmaz
ıkınmak iyi değilmiş

valla canım onu bilmiyorum ama yaklaşık yarım saatten fazla olucak sancı giriyo alttan sıkça ama doğuruyorummu ne istermisiniz evde kimsede yok eşim yarım saat sonragelicek paşamda tekmeleyip duruyo dakikamı tutsam ne hııı

Yenidoğan sünneti bebek doğduktan 24 saat sonra istenildiği heran yapılıyormuş kızlar gerçi daha ben konuşmadım ne zaman yapacağımızı dr umuzla

sormak lazım aslında ama bunu çocuk doktoru yapar.... canları acırmı narkoza gerek olurmu iyi bişeymi sormak gerek....:44:inş aklıma gelir o günde sorarım....

erkek anneleri pipilerden konuşmaya başladı napalım yani bizimkilerinde kukusu var çok şükür kestirme derdimiz yok

yorgunsan ondanda olur cnm suyun nişanın yoksa korkma bence hem daha erken....sen git bi yemek ye magnezyumun varsa iç dinlen bakalım..inş gelmez cnm korkma...

canım çok şükür benim sorunum yok ama korkuyordum çünkü hamile kalmadan önce kabızlık çok çekiyordum, gece yatarken yogurt çok iyi geliyormuş galiba bak şimdi aklıma geldi bende her gece yemeye çalışıyorum zaten kuru meyvede yiyorum çok şükür çok rahattım hamilelikte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…