- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #55.481
aman eleferam benim dertler bitmez aslında buraya da yazmak istemedim.ama o gün kendimi çok çaresiz hissetmiştim.yazmadan edemedim.bi arkadaş demişki zaten mutsuzdun niye 3.doğurdun diye.o kadar üzüldüm ki .çünkü biz hiç mutsuz değildik.bilakis kavgasız gürültüsüz çok keyifli aşık bi çifttik.nasıl bu aşamalara geldik bilemiyorum.çetine baksan hala öyleyiz.o bi hata yaptı ve çok pişman .ben artık çok abartıyorum.daha önce büyütmediğim konuları büyütüyorum.belki de haklı bilemiyorum .şu an benim de çok mantıklı olduğumu düşünmüyorum.sürekli dua edip kuran okuyorum.rabbime sığınıyorum beni doğru yola ulaştırcağına inanıyorum.
temizliğe aman dikkat et bak kızlar hep temizlik yaptıktan sonra kötüleştiler.tutarız bi kadın olur biter.çalışıyoruz çok şükür paramız var.beni bu son olaylar acayip müsrif yaptı.eskiden kıyamadığım bi çok şeye şimdi ohhh sefam olsun deyip harcıyorum.benden sana abla tavsiyesi eskiler hep derler ya erkeğin 2 kaşığı varsa birini kıracaksın.hakikaten öyle.bu atalarımız çok zeki insanlarmış.....
İyiyim sağoll yağmurlu havalarla uğraşıp duruyoruz.
Marka bende severim ama duymadım bunu :44: yada hatırlamıyorum
Senin yerinde olsam bi YKM ye uğrarım hem indirimlerde bir hayli fazla çeşitte çok.
Hem belki elife (eloşa ) da bişiler alırsın.
slm kızlar,uzn zamandır gıremıyorum umarım herkes ıyıdır.bu arada ben yokken dogum yapan falan olmadı ınsallaah.sanırım berfındı dogum yapacak bı arkadas vardı benım son gırıs yaptıgımda ama eın degılm.....ınsallah hersey yolunda gıtmıstır.bu arada sok bı haberım var benımde hamılelıgım 12gune kadr sonlandırılıyo.suyum azalmıs,doktorda 37.haftaya kadr bebısı karnımda tutmak ıcın cabaalıyo haftada 2gun doktorA gıdıyorum.bugunde yıne baska doktora gıdıcez.kendı doktorum sezeryanla olacagını soyledı o yuzden doktorumu degıstırcem.benım doktorda bu hafta dogum yapıyomus haberım daha persembe oldu hamıle oldgnu bıle bılmıyordum.benım dogumumda da olamıcakmıs cok sınır oldum.
Hosgeldııınnn.Ben geldimmmm
slm kızlar,uzn zamandır gıremıyorum umarım herkes ıyıdır.bu arada ben yokken dogum yapan falan olmadı ınsallaah.sanırım berfındı dogum yapacak bı arkadas vardı benım son gırıs yaptıgımda ama eın degılm.....ınsallah hersey yolunda gıtmıstır.bu arada sok bı haberım var benımde hamılelıgım 12gune kadr sonlandırılıyo.suyum azalmıs,doktorda 37.haftaya kadr bebısı karnımda tutmak ıcın cabaalıyo haftada 2gun doktorA gıdıyorum.bugunde yıne baska doktora gıdıcez.kendı doktorum sezeryanla olacagını soyledı o yuzden doktorumu degıstırcem.benım doktorda bu hafta dogum yapıyomus haberım daha persembe oldu hamıle oldgnu bıle bılmıyordum.benım dogumumda da olamıcakmıs cok sınır oldum.
kaç haftalıksın sen merak ettim şimdi.bu arada dıktorun nasıl hamile olduğunu saklamış bravo valla.demek ki kilo almamış.hayırlısı olsun fazla kafana takma nasılsa doğacak bebek.
hoşgeldin......[/QUOTE
34hafta 3gunluktum persembe gıtmıstım.bebegım bıraz kucuk kılosu 2320gr boyu 47cm.doktor 2500gr gecseydı hemen alacaktı ama kucuk oldugu ıcın 2500ı gecsın hem 37.haftasını doldursun dıye beklemedeyız.doktorum sureklı onlukle kapatıyordu onunu karnıda cok kucuk olunca hıc farketmedım kendı de hıc bısey soylemedı hamılelıgıne daır.dogumumda sız olmıcakmısınız dıyorum malesef dıyor.sen gununde dogum yapsaydın olurdum dıyor erken yaptgın ıcın baska bırıne yonlendırcem dedı.ıyıce gıcık oldummmmm
Hoşbulduk kızlarr nasılsınız adesem neden 3. çocuk diye ben yazmıştım ama kırıcı olarak değil sen uzun süredir bu problemi yaşıyorum deyince bende onu sordum kırdıysam özür dilerim ama burda beni az çok tanıdınız amacım kırmak değildi öğrenmek amacıyla kafama takıldı sordumm
34hafta 3gunluktum persembe gıtmıstım.bebegım bıraz kucuk kılosu 2320gr boyu 47cm.doktor 2500gr gecseydı hemen alacaktı ama kucuk oldugu ıcın 2500ı gecsın hem 37.haftasını doldursun dıye beklemedeyız.doktorum sureklı onlukle kapatıyordu onunu karnıda cok kucuk olunca hıc farketmedım kendı de hıc bısey soylemedı hamılelıgıne daır.dogumumda sız olmıcakmısınız dıyorum malesef dıyor.sen gununde dogum yapsaydın olurdum dıyor erken yaptgın ıcın baska bırıne yonlendırcem dedı.ıyıce gıcık oldummmmm
yok canım kırılmadım zaten.sen ilk başlarda yoktun yanlış hatırlamıyorsam.ben sıkıntılarımı hamile olduğumu öğrendkten sonra yaşamaya başladım zaten.biz bu bebeği de çok isteyerek keyifle büyüteceğimize inananark yapmıştık.ama işte benim başıma asla gelmez benim kocam asla yapmaz biz çok mutluyuz diye kendimi kandırırken başıma geldi.benim biraz önce mesajımda yazdığım çok üzüldüm sözü nasıl budurumlara geldik diye kendi öz eleştirimi yapmamdan kaynaklanıyordu.yoksa yazan arkadaşa üzüldüm değildi.umarım anlatabilmişimdir.öperim seni.
Kızlar akşam ben çok kötü terledim ateş bastı resmen havale geçiriyorum sandım bu sizdede oluyomu bakıyoruz ateşimde yok ama terledim sanki içimde ateş yanıyoduu:26:
Wayy hayırlı olsun yanı 26 Ocak'ta mı dogumun olacak ..İnşallah bana da artık gün werır doktorum ..Bu belırsızlık benı bitiriyor..Gece boyu dogurdum sandım terledım resmen yaw..Doktorun da gıcıkmıs yaw ,ama takma zaten sezeryanda kımınle oldugumuz cok da önemlı degıl bayılırız ayılırız alırız bebemızı ..Sen rahat ol gün say süper..
yok canım kırılmadım zaten.sen ilk başlarda yoktun yanlış hatırlamıyorsam.ben sıkıntılarımı hamile olduğumu öğrendkten sonra yaşamaya başladım zaten.biz bu bebeği de çok isteyerek keyifle büyüteceğimize inananark yapmıştık.ama işte benim başıma asla gelmez benim kocam asla yapmaz biz çok mutluyuz diye kendimi kandırırken başıma geldi.benim biraz önce mesajımda yazdığım çok üzüldüm sözü nasıl budurumlara geldik diye kendi öz eleştirimi yapmamdan kaynaklanıyordu.yoksa yazan arkadaşa üzüldüm değildi.umarım anlatabilmişimdir.öperim seni.
Haklısın canım dediğinde eşlerin biri tutunca birinde para birikiyo o da gidip harcıyo geçen bende yaşamıştım bu tarz bi olayı hatırlıyormusun...Sonra naptım baktım o harcıyo bi de ben harcadım o ay paralar suyunu çekti...Şimdi bizimkide akıllandı artan parayı hemen eve getirip bana veriyor baktıki ben yaparsam o da yapıyor en iyi tutayım dün mesela maaşını almış bi miktar artmış al canım dediPek bi cadıymışım bendee
Sımdı esın sana karsı nasıl?
Hala bırseyler mı oluyor?
Yoksa sen gecmıstem oturu mu affedemedın?
Benımde esım cok masraflıdır.
Dusun, son ıkı ay ıcınde dort tane saat aldı.
Hepsı de ıyı markalar.
Sorsan, 'ama taksıtle alıyorum' der.
Sonra baslıyor kıvranmaya, sinirleniyorum.
Gecen dıyor kı 'daha dogum parasını bırıktıremedık, olmadı senın maası oraya kaydırırız'
'Cok beklersın sen' dedım.
Vermıycem, bana ne!
Ben hem bunca zaman bebegımı tasıyacam, hem bu halımle calısacam, hem eve katkım olacak, hem de dogum parasını da ben odeyecem.
Lafa gelınce de ev-araba onun olacak.
Pışıııııııııkkkkk.
Ama napsın kadın, hamıleymıs o da.
Mecbur doguracak.
Sanssızlık dıye yorumlama bence bunu.
Kısmet de, gec.
Belkı dogum yaptıracak doktorun daha hayırlı olacak senın ıcın.
ateş değilde 2 gündür tansiyonum çok yükseliyor.15-10 çıkıyor.eğer bugün de öyle olursa bi dr gideyim diyorum.tansiyon önemli diyorlar.
ben de bişey sormak istiyorum.beşiğin yatağını alırken ben visco diye inat ettim öyle aldım.ama dün bi arkadaşım da bebeklerde visco iyi değil dedi.kafam karıştı acaba hiç kullanmadan değiştirsem mi?
sagol canım.bende hayırlısı dıyorum.persembe gunu gıttıgımde 15gune kadr alınacak dedı.bende 1subatta dogsun ısıtyorum doktorla konuscam hem 38haftasını doldurcak bebısım buraz daha byumus olacak korkuyorum kuveze falan koyulur dıye.doktorda uygun gorurse 1subata kadar beklıcem hem esım ve babası da 1 subatta dogdu oglusumda o tarıhte dogsun ıstıyorum ama kısmet....saglıklı dogsunda suan baska bısey ıstemıyorum...korkuyorumda bısey olur dıye her gun aglıyorumerken dogacak ya bebısıme bısey olursa dıye
Kızlar akşam ben çok kötü terledim ateş bastı resmen havale geçiriyorum sandım bu sizdede oluyomu bakıyoruz ateşimde yok ama terledim sanki içimde ateş yanıyoduu:26:
benım doktorun yonlendırdıgı doktor da cok ıyıymıste ben henuz gtmedım.benım doktorunda dogumunu da o yaptıracakmıs.ama yıne de bastan bu yana bı doktora gıdıp son hafta baska bırıne gıdıp dogum yapmak benı bıraz korkutuyo.sezeryanla dogum yapacak olmamda ayrı bı mesele tabı ama bakalım herseyın hayırlısı ınsallah hersey yolunda gıder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?