2012 Şubat Anneleri

merhaba canım
deseydin keşke evi dağıttım temizlik yapacağım diye
temizliğim bitsin haber veririm diye :))

cnm ben senın yerınde olsam derdım kı
temızlık yapmaya calısacagım ıslerım var bıraz yanlız bu kadar oluyor..
baska zmn gelsenız daha ıyı olur veya bırgun ben gelırım derdım ve ertelerdım

cnm usgde 37+4 gorunuyor. ama bılmıyorum.tam bu haftalarda cger gelısım zmanıymıs
bnm kızda bugun yarın gelebılır dıye gozuktugu ıcın persembe aksamı 2 ampul cuma sabahı 2 ampul vuruldum
yan etkısıde yokmus sanırım..
hatta bel agrısına ıyı gelıyormus esım ole dedı
38 doldurmadan sorun olmazmıs ama erken oluyormus.
bnm tabırımce tabı

ay ne guzeldır ama buklem yaaa..
herseyden ıkı ıkı alıyorlar
ayy ıkız dogurasım geldı( bırını basardım da ıkısı kaldı bunu nasıl cıkaracagımı dusunurken bıde)

sen bence ikinciyi hemen doğur belki ikiz olur bende gaza gelirim olma mı? önder ol bana

maşallah... 35. haftamda benimki 28 cm 2100 gr....minnicik

canım saol ama üzülme minik değil 28cm baştan popoyadır tamamı değildir yani kilosuda ii bence

merhaba canım
deseydin keşke evi dağıttım temizlik yapacağım diye
temizliğim bitsin haber veririm diye :))

daha önce babamı kaybettiğimde koltuklarımı ve halılarımı vermiştim yeni koltuk ve halı da daha almamıştım.tabi ölüm aniden başımıza geldi.o zaman da başsağolsuna geleceklerdi demiştim salonda koltuklarım falan yok diye.benim oturma odamda yok.ta memlekete kadar dedikodu yapmışlardı bizi kabul etmediler diye.şimdi bi daha uğraşamıyacam onlarla.ya zaten bi şekilde hazırlanırım ama benim zoruma giden kızım bi ihtiyacın var mı yardım edilecek bişey var mı diye insan bi sormaz mı?

sen bence ikinciyi hemen doğur belki ikiz olur bende gaza gelirim olma mı? önder ol bana

canım saol ama üzülme minik değil 28cm baştan popoyadır tamamı değildir yani kilosuda ii bence

tmm bunu dgralım 2 yıla kadar ben sana gaz verırırım

basın saolsun cnm

aman demezler
bnmkıde nasıl olduysa bu bı haftadır(erken dgm var dıye sanırım) uzerıme fazla dusuyor
aman seytan kulagına kursun masallah dıyımde nazar degmesın

senin normal mi olacak canım

buyur annesı buyurrrr :)
vallahı dgrudur.
bı tanede bıle zorlanıyoruz bız..
allah yardım etsın cnm
tamamladınmı herseyı.
senın gun bellımı
sezeryan olacak demı

evet sezeryan olacak

aman anlamazlar laftan

sormazlar tatlım nerde o düşünce
banada diyoki bugün kayınvalidem eeee artık annen geri gelsin nolur nolmaz doğum bu yanında dursun diyo... lafa bak insan kendisi der annen gelecek mi eğer gelemeyecekse izne ayrıldığın da bana gel falan yok ama nerde.. bende annem izne ayrılıyım hemen gelecek merak etmenize gerek yok dedim hepsi aynı bun ların
tmm bunu dgralım 2 yıla kadar ben sana gaz verırırım

Son düzenleme:

ne kızıyorum şöyle anlayışsız büyüklerimize...yaşamış olanlara özellikle....
çok sağlıklı bi gebelik geçiriyor olsak bile bazen konuşmaya tahammül edemiyor olabiliriz ki iş beklerler....

bence naz yapma zamanımız geldi ve geçiyor bile....

aman kızlar eşlerden başlayarak nazlanmalarımızı artıralım....yoksa tepemize binen çok olur....

benimde eşimin teyzesi ve görümcelerim geliyor bu ayın sonunda...her işi görümcelerime yaptırma planım var

demek ki bunların hepsi aynı model.......

hakikaten ben de alışveriş yaparken hep onu düşünüyorum bi de ikiz olsaydı anam yanmıştım diye.hakikaten herşeyini almaya kalkarsan çok masraflı oluyor.

benim dün neredeyse bütün velilerim bana hediye almışlar o kadar güzel şeyler var ki anlatamam.ben hiç örgü örmemiştim ama şu an fıstığımın bir sürü yeleği elbisesi oldu.hele bi öğrencimin babannesi muhteşem bi battaniye örmüş.allah hepsinden razı olsun .

cANIM GÜLE GÜLE KULLAN HEPİCİNİİİİİ

hepinizi öpüyorum güzel annecikler

şubat 2 de doğum yapacak bir arkadaşım var tekirdağdan...o aradı...biraz hasret gidereyim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…