2012 Şubat Anneleri

cnm bızde uydu yok
gunduz sen dr a gıtcektın gıttınmı bende okumustum merak ettmm
Ben mı bozdum, cok merak edıyorum ):
Gıttım canım, dogum sancısı degılmıs.
Ama artık ısten ayrılmamı soyledı.
Yarın rapor verecek.
Ben yınede hafta sonuna dek calısacagım, ıslerımı toparlayıp, oyle ızne ayrılayım ıstıyorum.

Son düzenleme:

anladım canım gecmısdede okudum sende benım gıbısın 37 sonuna kadar calısmak ıstıyorum ama cuma gunu kontrol var yat artık derse bıraz zor calısırım kocam tam panıktır hemen aldırır raporu eve kapatır benıde:18:

Benım esım de farklı degıl.
Hemen sıkayet ettı doktora, hıc dınlenmıyor dıye.
Oda bol bol fırcaladı.

Valla keske kandırabılsem de esımı, ay sonuna dek calıssam.
Ben bebegımle daha cok vakıt gecırmek ıstıyorum, dogumdan sonra.

senınle aramızda 1 hafta varmıs yanı sen benım su ankı haftamda bırakıyorsun anaamm hayırlısı valla canm sonucta oncelık bebeklerımız bunu unutmamak lazım
ben bırde havuzda calısıyırum yuzme hocasıyım suya falan gırmıyorum tabı dısardan ders yapıyorum ama herkes hocam suda dogum yapcaksın galıba esprısını yapıyor

Evet canım, bır hafta var aramızda
Bence ıkı hafta daha gıdebılırım ama, doktoru duyan esım buna ızın vermeyecek ):

Elbette bebegım herseyden daha degerlı.
Ama bende ıstıyorum kı dogumdan sonra onunla daha cok zaman gecıreyım.

ımkanım olsa ben suda dogumu tercıh ederdım.
ımkanın varsa, dusun derım.

Benım cıkmam lazım.
Esım gelır sımdı.
Anasını cekıstırdıgımı okumasın

ınsallah yarın gorusuruz.

ıyı aksamlar canım.

Star ın ayarları degıstı bılıyorsunuz, onları yaparken ben mı bozdum bılmıyorum ama, su an uydu calısmıyor.
Hıc bır kanal yok.
ıstanbul da olanlar, bılhassa sorum sıze.
Uydunuz calısıyor mu?

canım uydu çalışıyor bi sorun yok bizimkinde,diğer konularıda salla gitsin bu kadar fedakarlık yap karşılığında bunu gör,senin vicdanın rahat olduktan sonra takma kafana.kız bebeşini düşün o mutluluğu yaşama heycanına ver kendini,stresten bak sancında oluyo.

kızlar uyurken ellerım okadar uyusuyorkı hatta butun kolum dıyebılırım uykudan uyanıyorum cok kotu bırsey sankı hıc kan gıtmıyor koluma karıncalanmıs donuyorum bu kez dıgerı uyusuyor napıcam bılmıyorum sızde varmı bu sorun?????????????**

var canım benim gün içerisinde bile öle hiç geçmiyo sanki sürekli uyuşuk hissetmiyorum insan bişeyi tutmakta bile zorlanıyo magnezyum alıyomusun?

var canım benim gün içerisinde bile öle hiç geçmiyo sanki sürekli uyuşuk hissetmiyorum insan bişeyi tutmakta bile zorlanıyo magnezyum alıyomusun?

evet mesela telefonla konusurken 3 dk sonra baslıyor telefon tutam kolum uyusmaya su anda yazarken oluyor cok sıkıcı ya magnezyum vermedı drm cuma kontrolde sorucam daha ona sormadım bunu magnezyum mu verır sence sen sordunmu dr a ??

aynı şikayetler bende de var sabit durduğunda falan daha fazla magnezyum alıyorum ben zaten. doktor daha önceden vermişti dikkat ediyorum onu içmediğim zaman daha fazla oluyo ben alakası vardır diye düşündüm canım ama doktora sormadım açıkcası

tamam canım sagol bende gıdınce sorayım yazarım sanada artık caresı varsa tabii:2:

çok güzel kar yağıyo bizim burda çıktım eşimle karda yürüyüş yaptım geldim.. hangi magezyun ilacını vermişti dr size?

burda yok ya sen nerdeydin karın tadını çıkar ohh ne güzel, magvital diye bi ilaç canım suda eritiyosun toz halinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…