- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #56.101
selam buklee ben kendi adıma halsizim, uyuyamıyorum, bitsin artık diyorum
sen nasılsın
biz uyuşuguz canım sen nasılsın
burda yok ya sen nerdeydin karın tadını çıkar ohh ne güzel, magvital diye bi ilaç canım suda eritiyosun toz halinde
bende artık uyuyamıyorum sabahlarıda sürükleniyorum iş yerine kadar.. halsizlik yok ama uykular haram oldu az kaldı ama avutuyorum kendimi napıyım
canlanın kızlar benim gibi olun azcık hopladım zıpladım geldim
istanbuldayım canım avrupa yakasında çok güzelde kar yağıyo şuan dayanamdım bende ama belden ağrılar gelmeye başladı yine
bende artık uyuyamıyorum sabahlarıda sürükleniyorum iş yerine kadar.. halsizlik yok ama uykular haram oldu az kaldı ama avutuyorum kendimi napıyım
canlanın kızlar benim gibi olun azcık hopladım zıpladım geldim
istanbuldayım canım avrupa yakasında çok güzelde kar yağıyo şuan dayanamdım bende ama belden ağrılar gelmeye başladı yine
allah allah burda niye yokki acepp
kendı adıma bende canlıyım canım hatta bugun evımı temzledım calısmayada aynen devam ama uyusma yenı basladı uyutmuyıor valla fena bısey acaba dıyorum cocuga kan gıdıyormu korkarak uyanıyorum ellerım kollarım tamammen hissiz kalıyıor bende avrupadayım atakentte sen?
arnavutköydeyim canım ben hadımköy tarafında..ben artık doğumdan çok 37olsamda iznim başlasa der oldum bu kadar zor olduğunu bilsem erkeklik yapıp rapor alırmıydım acep?
gecen seneye kadar bende beylıkduzunde oturup hadımköyde calısıyordum oraya ıstanbul demıyorlar ordakıler hatta şişirli taksime falan giderken istanbula gidiyorum diyenler gördüm
bende edirneye daha yakın olarak tarif ediyordum artık :)
sinir oluyorum öyle dedikleri zaman onlar uzak olduğu için değil bence köyden ilçe olmuşlar ondan öyle diyolar
işyerim burda olmasa 1 dk durmam ama naparsın Allahtan güzel kar tutuyo burda
haydi kızlar ben kaçar öpüyorum hepinizi
O kadar dayaktan sonra birde ağlıyor mu?
Vursaydın kafasının ortasına sende...
Hayır af maf yok deseydin duygu...
Gelmesin doktora falan da..
Hem döv hem sev
Oh ne alaaaaaaaaa
slm kızlar benimde ayın 28 i gibi sezeryan olacak inşallah.ama daha tam kesinleştirmedik.haftaya olan muayenede netleşecek sanırım.bebeğin kilosuna göre karar veriyor bence.en son bu ctesi 3 kiloydu oğlum.hayırlısı artık.
kızlar kactınız galippa :))
ben dr dan geldikten sonra 2 saat uyumuşum,şimdi uykum yok yahu... uyuyayım diye kitap okudum,70 sayfa devirdim ama gozlerim kapanmıyor......................
kızım da uyumuyoooooooooorrrrrrrrrrrrrr....... siz de yoksunuzzzzzzzzzzzzzzz galibaaaaaaaaaa(((
kızlar kactınız galippa :))
ben dr dan geldikten sonra 2 saat uyumuşum,şimdi uykum yok yahu... uyuyayım diye kitap okudum,70 sayfa devirdim ama gozlerim kapanmıyor......................
kızım da uyumuyoooooooooorrrrrrrrrrrrrr....... siz de yoksunuzzzzzzzzzzzzzzz galibaaaaaaaaaa(((
kızlar doktora gittim bugün herşey normaldi çok şükür 14 şubatta doğumunu yaptırırz o zamana kadar ufaklık gelmezse dedi sonra tansiyonumu ölçtü 15e 8 cıktı bende genelde hep yuksek 14lerde dedım hap ıctıgım halde ozaman senı 37.haftada dogurtcaz güzelim dedi kan idrar testimi yaptı 1 hafta kontrol altında tut kendını sureklı tansıyonu ölç yüksekse 2 hafta içinde doğum diyor şimdiden panik oldum kendımı o kadar hazırlamısımkı normal doguma sezeryan ıstemıyorum hiççççç
Benım kız da uyumadıgından gecelerı babası uyurken bız buralarda dolasıyoruz ama kımse de kalmamıs yıe yalnızız yaaa..
Aa bende de saglık ocagı aynı seyı söyledı hergun ölcecegız tansıyonumuu ama bu karda saglık ocagına gıden yokusu cıkamıycam duz taban cızmelerımle maalesef kaldı kontrol ..Napıyım ama düşüp erken doguracagıma tansıyonu ewde ölcer hava duzelınce gıderım ..Zaten bu hemsırenın tansıyon aletıyle 11-7 cıkan tansıyonum karsıdakı eczaneye gıttıgımde 9-5 cıktı ..Sanırım aletı yanlıs ..Ama senınkı ççoookkkkk yuksek canım benımkı normal tansıyon yanı çok dıkkat etmeye calıs yuksek tansıyon cok zararlı 14-8i gecmemeli..Hemen dogur bence sen hatta
ben bebek gelmeden memnunum bebek gelince fikrim degisir mi bilmem :))renklisi daha sempatik duruyor canım,ölcüleri aynı mı ? bir de belki minderi daha kalındır ben içine polar battaniye koymak zorunda kaldım.. eger daha kalınsa zemin minderi birincisini tercih et derim..
KIZLARRR BU ARADA BENİM KUCUMENCIK KIZIMMM DÖNMÜŞŞŞŞ... SEZERYANDAN KURTULDUMMM , TABİ BAŞKA BİR SORUN OLMAZSAAA :))
manyak bu dr ya.. öluyom dıyom evde yat ıyılesırsın dıyo.
aman bu hafta ne zormus.. daraldım ıyıce..
dıkkat et sendeduruma gore doktoruna haber ver mutlaka.
ıhmal etme balım..
Ama neden sat'a göre alıyor gercekten de gıcık bır doktorun war..ANNE olan sensın ne zaman hazırsan o zaman alması gerekmez mı?Benmım doktor da kesın böyle sacmalar cars gıtcektım ...Offf hem sen sezeryansın neden uzatıyor dana doktor..Baytar ..Kıl..evet usgde 38 b ıtmıs bnm
ama sata gore alacaklarmıs..
senın cuma kesınmı cnm
geçmiş olsun cnm öncelikle araştırdığım kadarıyla doğum aslında ultrasona göre değil de son adet tarihi baz alınmalıymış kafam karıştı benimde:44::44::44::44::44:
selam kızlar ben geldım.doktora gıtmıstım.bebısımın suyu cok azalmıs.dr hıc ıyı seyler soylemedı.moralım sıfır.cuma gunu bebegımı alacaklar.doktor carsamba alalım dedı bende evı falan temzletmedım oyuzden cumaya alalım dedım zar zor tamam dedı.allahtan kıyafetlerını hazırlamıstım.daha dogumuma 1ay vardı o yuzden acele etmıyordum evı falan temızletmemıstım.sımdı yarına temızlık yapacak bırını bulmam lazım.son gune kaldı tum ıslerım yaa.aksamda halılar yıkamaya gıdecek .umarım persembeye kadr getırırler
senin bayagı ıyıymıs saglık ocagına gıtmene gerek yokkı evde ölç ben oyle yapıyorum ılac kullanıyomusun sen
Yok canım ılac kullanmıyorum ki,sadece tüm hamılelık boyunca 8-5 falandı şimdi 11-7 cıkınca ve bacaklarımdakı ödeme felan bakınca panıklettı gıcık hemsıre beni..ama bugun ben de eczaneye de bakınca anladım kı sorun olacak bısey yok ..İdrar testı de yaptı proteıne baktı o da ıyı cıktı ..şükürSen dıkkat et canım takıpte ol yuksek tansıyon çoook zararlı ..
hayırlısı bacım açılışı yaparsın işte fenamıhayırlısı bitanem vakti zamanı gelmişse yap ne olcak kurtulursun bir an önce sen kaç haftalıksın ben35 haftalık görünüyo ultrasona bakmıyorum artık hamileleikten hesaplıyorum kafam karışıyor sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?