2012 Şubat Anneleri

evet cnm bılıorum ondan korkuyorum allah korusun bebgımde bende zehırlenebılırız benımde tahlılım yapıldı sonuclar yarın cıkıcak umarım hersey yolunda gıder

Sana nasıl bir idrar testı yaptılar kı benımkını aldı bardaktakı ıdrara bır kagıtı soktu ve anlattı İlk kez böle sacma bısey gördum...İnşallah senınkı de normal cıkar ..Yuksek tansıyonda hemen bıle alabılıyorlar bebegı ,ne kadar zamanda bır kontrole gıdeceksın ..Takıp etsın doktor ..

benım normal ıdrar tahlılı sonuclar 1 gun snra cıkcak dedı yarın doktor benı arıcak sonuclar cıkınca bıde arık bundan sonra haftada bır kontrollerım

benım normal ıdrar tahlılı sonuclar 1 gun snra cıkcak dedı yarın doktor benı arıcak sonuclar cıkınca bıde arık bundan sonra haftada bır kontrollerım

Aa senle de satlarımız aynıymıs canım 35 hafta 4 günlüğüzzz,pekı senın doktorun ultrasonda kac haftalık oldugunu söyledı mı?Benım su anda 36 hafta sayılıyormus..Çars gıtcem ve dogumu konuscagız ve nstye gırersın demıstı ..Umarım konusuruz artık...

Arkadaşlar günaydınnnn

Bugün erkenciyiz oğluşumla tekvando yapıyor mübarek içimde
Artık ağırlaştığımı hissediyorum çünkü buraya yazarken bile elim kolum kalkmıyor çok kötü bir halsizlik içindeyim 2 gündür eee artık 37.haftamızada girdik her an doğurabilir vaziyetteyimmmBide korkularım olmasa...

günaydınn herkese bende sabaha kadar uyuyamadım ve sabah okula gidemedim dışarda kar buz kayarım korkusuyla çıkamıyorum dışarı....

gunaydin..
benim gibi sabaha kadar uyuyamayan yok mu?
uyumak istiyorum : (
günaydın
ben varım tatlım...bel ve sırt ağrısı canıma tak etti

günaydın haknurum... bende 38.haftaya girdim usg ye göre tabi yoksa adet günüme göre 40.haftaya girdim ama benim sıpanın çıkacağı yok

günaydınn herkese bende sabaha kadar uyuyamadım ve sabah okula gidemedim dışarda kar buz kayarım korkusuyla çıkamıyorum dışarı....
günaydın... kız ne güzel öyle istediğin zaman gitmemezlik yapabiliyomusun?

olsun cnm sen ne yaparsan yap Allah takdir etsin görüyorum ki hepsi bütün kayınvalideler aynı , örnek olanlarıda bizi bulmuyor belkide,bizimkinin yaşı epeyce genç inanıyorum ki kısşaknçlığından arayıp sormuyor.neyseki eşim bu konuda ne mal olduğunu biliyor çok şükür evmiede karışamıyor kayınvalidelikte yapamıyor ama olsun,daha 2tane oğlu var herkes bizim gibi olmaz ben uzağım istediğim zaman görmüyorum hayatta da aramam o da arasın istemem ihtiyacımız yok onlara,gölge etmesin yeter!
dediğiniz gibi bebek oluncada insanların yanında pervane olurlar kızım aşağı kızım yukarı herşey yapmacık tabi..olsun ne ekecek onu biçeçek hep genç kalmayacak ama biz yinede vicdanlı insalarız yapamayız..
benimde aynı son ana kadar çalışyırouz kızım artık izine çok dinlen diyen yok,eşim yeni iş değiştirdi,kira k.k.çkartları derken dedğin gibi hep borölu giriyoruz bir sonraki aya bile.
doğum yapıacaz k.k.ile düşün artık! aramamalarının sebebi bizden uzak olsunlar işleri düşer diye düşünüyorlar kesin, oğulları iş değişitrdi insan arayıp sormaz mı ya nasıl alıştınmı sonuçta ben hamileyim kolay değil iş stresi yeni başladı bir sonraki aya kadar para takviyesi yap vs.
annem sağolsun bu günede kadar istemesemde bilirim ki hep bizim için var çok şükür onun insafiyetine kalmadık...CANIM ANNEM İYİKİ VARSIN...

artık uyku yok öyle kilo aldımki oturamıyorum bile buklee...
bir doğursam artık başka bişey istemem ama hiç niyeti yok bir sağa dönüyor bir sola hiç yerinde durmuyor

aynı durymlar hep ya artık doğurmadan geçmez durum avutmayalım kendimizi bende kar topu oynadım akşam şimdi robot gibi oldum kaskatıyım

aynı durymlar hep ya artık doğurmadan geçmez durum avutmayalım kendimizi bende kar topu oynadım akşam şimdi robot gibi oldum kaskatıyım

iyi yapmışsın benimde içim gitti ama düşerim felan diye korktum sıpalar durdu durdu kara kışı buldular...arabamızda yok eşimin iş yeri çok uzak ben evde yalnızım gündüz sancılanırsam diye korkuyorum birde sancı düzenli 10dk ya düşmedikçe anlamamda ben, öyle işte bir ton korkum var daha çk yukarda doğum kanalınada girmedi...senin ne durumda aşağı indimi?

benimde hastanem çok uzak durumlar aynı sayılır canım ya.. dr bebek aşağı indi diyo ama benim karnım göğsümün altında dimdik daha vardır bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…