- 20 Mart 2011
- 964
- 0
- 116
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #56.381
canım benimki de 22.02.2012 Allah nasip ederse
kaç haftalıksın canım ? benimki de ters ters diye aglıyordum ,sızlanıyordum , 36. haftamızda döndü ,hatta 35 artı 5 te dondu gıbıme geliyor cunku mıdemin altındaki etimi sıkıştırıyordu,cürümüşcesine acıyordu .. o agrı gitti .. sonra ptesi dra gittk donmuş,acıklıgıma baktı 2cm miş ..
35 artı 1 de gittigimizde dr korkutmustu aa niye donmedi hakıkaten falan demişti... bende eyvahlandım ama döndüüü :))
oyyy kuzum alındın mı sen bana kusura bakma bebişim bilemedim ben o zaman.. Kötü bişey demek istememiştim yavru kuşum öperim seni
şimdi daha aydınlatıcı oldu sağol canım inşallah gönlüne göre olur...
33 haftalık canımm
28. ci haftada tersti sonra dönmüş doktor tamam dönmüş iyi derken şimdi yine ters dönmüüş sıpaa doktor makat pozisyonunda dedi
sol kaburgamın altında sanırım eli veya kolu varr kıpırdatıp duruyo bende seviyorum
ters olunca çok tekmelerinide hissetmiyorummm eskiden çokk hareket ederdi şimdilerde kıpırtılarını daha çok hissediyorum diyebilirimmm
kızlar bnm bebeğimde büyükmüş,eğer böyle giderse sezeryanda olabilirsin dedi doktorum bugün,çünkü kısa boylu minyon biriyim yapılı değilim gerçi daha çatı muayenesi yapılmadı:18:
kızlar bnm bebeğimde büyükmüş,eğer böyle giderse sezeryanda olabilirsin dedi doktorum bugün,çünkü kısa boylu minyon biriyim yapılı değilim gerçi daha çatı muayenesi yapılmadı:18:
yok canım benım alınmadım ben karısk yazmısm bırazz ondan acıklıyım dedım dunden berı soktayım cunku ben hersyı normla doguma gora ayarlamsıtım sezryan soz konusu bıle olmıcaktı bneım için bırden öle deyınce koktumda öle karsık duygular içindeyım yanı ondna basım:)
36 ta döndü benim tembel kızım seninki doner merak etme :) baksana zaten seninki donup duruyorrr ,maşallah :)
kaç kiloymuş canım bebeğin anam topikta normal doğuran yok noluyo yahu
kaç kiloymuş canım bebeğin anam topikta normal doğuran yok noluyo yahu
Hayırlısı olsun canım sağlıklı olsunda ne farkeder ki?
çok acıktım yemeğe gidiyorum kızlar
Kırmızı çiilekkkkkkkkkkkk sen nedne bana pas vermıyorsun bakyımmmmmmm
ya ben yoruldum dedim ya tansiyonumu ölctüm 6 ya 4 tü.. nabız 133 tü ..
biraz uzandım şimdi 7 ye 5 nabız 109 a düşmüş..
dün akşamda bu civardaydı , gebelikte tansıyon düşüklüğü yüksekliği kadar önemli degildir degil mi ??
yavrum benim al sana passs
kız vermez olurmuyum ay fazla yazamıyorum iki yazıyorum işe dönüyorum bakıyorum konu gitmiş dahil olamıyorum bida
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?