2012 Şubat Anneleri

düşük tansıyonda sorun olmazmıs canım yuksek cıkmasın allh korusunnn

merhaba koca göbüşler ben gldim, geçmişi okudum, söyleye söyleye haknurda dogurdu sonunda, geceleri aktif olmak işe yaradı sanırımsımarıgın dediği gibi, biz beklemedeyiz,karnımda sertleşme okuyor ama kasılmamı bilmem, çok şükür sancı falan yok,buklee en son sen kalmassın merak etme, ummadık taş baş yarıyo, haknura bak sırasını bile beklemedi
bbye göremiyoruz artık seni az giriyosun izin yok sanırım
benimde tansıyonum 9-6 çıkıyor doktor iyi diyor
aklıma gelenler bunlar şimdilik
kızlar acele etmeyin dogurmak için ya, bebişler dogunca giremeyiz buralar boş kalır

sabah uyanır uyanmaz haknuru aradım anam bi baktım eşi açtı sezeryana alınıcak dedi ama hala inatla haknur normal istiyodu bakalım kim galip geldi akşam ararım bi daha
beni_olandan haber yok meraktayım bende..
tansiyon düşüklüğünü takmayın kızlar ama 14oldu mu tehlike diyo drlar..

canım hosgeldın valla gıremıyorumm malesefff canım yaaa ama szii cok özluyorummmmmmmmmmmmmmmm

kızlar hazılıklarınızı tamamladınız mı? bitti mi her bişeycikler...

Benım temızlık ısım kaldı.
Haftaya nasıp olursa ablam gelecek, 'ben yaparım, temızlıkcıye gerek yok' dıyor.
Birde mevlut sekerı v.s. ama onu da cok takmıyorum kafama.

senle ben bi izne bi ayrılsak eleferacım tamam rahata ericezde az diş sıkmamız lazım

ıs yerınde doguracagım korkusu olmasa, neyse de...

Artık raporluyum, buna ragmen gelıyorum ise.
Sırf ıslerım tam anlamı ile bıtsın dıye ama bıtmıyor.
Bugun ise tam konsantre olamıyorum.
Yorgunum...

ınsallah bebeklerımız bıze bıraz daha zaman tanır.
Izne ayrılıp, en azından 3-5 gun keyıfle uzanmak ıstıyorum.
Sonra baslasın kosturmaca.

Son düzenleme:

haknur normal diyorsa normal dogurur inatla amageceden beri doguraadıysa alırlar artık sezeryana, allah yadım etsin

kızlar hazılıklarınızı tamamladınız mı? bitti mi her bişeycikler...

benim tamam sanırım canım zaten hastane çok yakın bi eksik olursa eşim hemen almaya gelir arabayla 2 dk sürüyor

senle ben bi izne bi ayrılsak eleferacım tamam rahata ericezde az diş sıkmamız lazım

valla canım az çok sizi tanıdıysam izinde çok sıkılacaksınız, benim 1 hafta olacak bunaldım evde hava çok soguk heryer buz dışarıda çıkamıyorum, eşim keşke dogurana kadar çalışsaydın,bıktırdın diyor:44::44:
ama güzel yanıda sabahları istediğin zaman kalkmak, bugün koçiş kahvaltı bile hazırlamış hadi kalk koca göbek diyo

canım tamamen mi izne ayrıldın yoksa rahatsızlandın diye mi b kaçgünlük rapor verdiler sana
anlamadım :44::44:

Selam kızlar....
Kızımın aşısı vardı...
Bugün geç açtık dükkanı...
Az sonra da çıkacağım...
İnşallah hepiniz iyisinizdir..

haklısın kesin sıkılırım ben ruh halim bi garip zaten söylene söyle çalışır söylene söylenede izin yaparım ben

selam kızlar....
Kızımın aşısı vardı...
Bugün geç açtık dükkanı...
Az sonra da çıkacağım...
Inşallah hepiniz iyisinizdir..

bahar bacımmm napıyorsunn

dun doktordaydımm morlım cok bozuldu gercı kzıcan sımdı bana belkı ama
cok sukru saglıgı yerınde oglumun ama cokhızlı kılo alıyorr bölyle gıderse sezaryen olucan dedı doktor cok canım sıkıldıııı

eger sezaryen olursa bende sneın gıbı 14 subatta aldırıcamm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…