- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #56.341
Günaydın kızlarrrrrrr
nasılsınız ben ve oglusm ıyı masllah dun kotorulumuz vardı masllahımız var 3 kılo olmusz 2 hafta önde gıdıyor oglum şubat5 e kdar dogurdum dogurdum yoksa sezaryan olucam
günaydın da böcüğüm niye acele ediyosun doğurmak için dr mu sezeryan dedi?
herkes doğuruyo sezeryan tarihi almışsınız o h hepiniz ben daha hiç bişey bilmiyorum sona kalıcam banane ya
herkes doğuruyo sezeryan tarihi almışsınız o h hepiniz ben daha hiç bişey bilmiyorum sona kalıcam banane ya
az önceki yazıyı başkasına yazmışsın.ben üstüme alındım.çok uykum var dedim ya :) normal yani.
canım benimki de 22.02.2012 Allah nasip ederse
günaydın da böcüğüm niye acele ediyosun doğurmak için dr mu sezeryan dedi?
ben acele etmıyorum be bıtanecım sadce bebk kılolu ya ondan normal doguramıcammm malesefff sezayn ıstedgım taırhde
sende mi sezeryan canım tarih belli olduğuna göre evet... kız ben bu dru sıkıştırıyım bu gittiğimde acele etme diyip duruyo ona göre hava hoş nasılsa geceleri sağa sola dönemeyen sürekli wcye taşınan benim.. bende normal doğum tarihi istiycem versin tarih gideyim olmadı suni sancı verir belirsizlik kötü
ben acele etmıyorum be bıtanecım sadce bebk kılolu ya ondan normal doguramıcammm malesefff sezayn ıstedgım taırhde
bence başka bi dra daha sor deriminan sezeryan yap diye bile öyle demiş olabilir.. 4500 kg doğar denen bebek 3200 doğdu aynı yanılgıya düşmeyesin
Günaydın kızlarrrrrrr
nasılsınız ben ve oglusm ıyı masllah dun kotorulumuz vardı masllahımız var 3 kılo olmusz 2 hafta önde gıdıyor oglum şubat5 e kdar dogurdum dogurdum yoksa sezaryan olucam
normal de belli olmuyor ki canım hayırlısı olsun hem daha çabuk büyüyr bebecik anne karnında 42. haftasında doğuran biriyle tanıştım geçen:)))onun yüzünden 1 ay fazladan kilo aldım diyor:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?