2012 Şubat Anneleri

Günaydın kızlarrrrrrr

nasılsınız ben ve oglusm ıyı masllah dun kotorulumuz vardı masllahımız var 3 kılo olmusz 2 hafta önde gıdıyor oglum şubat5 e kdar dogurdum dogurdum yoksa sezaryan olucam

günaydın kızlar vakit yaklaştıkça heyecan basmaya başladı.bugün ev temizleniyor.o yüzden erken kalktım.gözümden uyku akıyor.

Günaydın kızlarrrrrrr

nasılsınız ben ve oglusm ıyı masllah dun kotorulumuz vardı masllahımız var 3 kılo olmusz 2 hafta önde gıdıyor oglum şubat5 e kdar dogurdum dogurdum yoksa sezaryan olucam

günaydın da böcüğüm niye acele ediyosun doğurmak için dr mu sezeryan dedi?

canım benimki de 22.02.2012 Allah nasip ederse

sende mi sezeryan canım tarih belli olduğuna göre evet... kız ben bu dru sıkıştırıyım bu gittiğimde acele etme diyip duruyo ona göre hava hoş nasılsa geceleri sağa sola dönemeyen sürekli wcye taşınan benim.. bende normal doğum tarihi istiycem versin tarih gideyim olmadı suni sancı verir belirsizlik kötü

ben acele etmıyorum be bıtanecım sadce bebk kılolu ya ondan normal doguramıcammm malesefff sezayn ıstedgım taırhde

bence başka bi dra daha sor derim inan sezeryan yap diye bile öyle demiş olabilir.. 4500 kg doğar denen bebek 3200 doğdu aynı yanılgıya düşmeyesin

normal de belli olmuyor ki canım hayırlısı olsun hem daha çabuk büyüyr bebecik anne karnında 42. haftasında doğuran biriyle tanıştım geçen:)))onun yüzünden 1 ay fazladan kilo aldım diyor:))))

ben acele etmıyorum be bıtanecım sadce bebk kılolu ya ondan normal doguramıcammm malesefff sezayn ıstedgım taırhde

canım mrb bebeğin kaç kilo ki sezeryan yapıyosun doktorun mu dedi...
bende 35 haftalık 2.900 gr.şimdidede 3 olmuştur..doktor bişey demedi bana :26::26:

bence başka bi dra daha sor derim inan sezeryan yap diye bile öyle demiş olabilir.. 4500 kg doğar denen bebek 3200 doğdu aynı yanılgıya düşmeyesin

ben de katılıyorum sana öyle deseler bile belli olmuyor...ben 30. haftada gittim bebek 4'e yakın dopar belki fazla dedi 10 gün öndeydi...32. haftada gittiğimde çok az kilo almıştı bebeğim şimdi 3500 ancak doğar gibime geliyor 5 gün öndeydi en son... tamamen senin sıpanın kilo alma isteğine bağlı bence

Günaydın kızlarrrrrrr

buldum yazını kaçırmışım canım kusura bakma sordum sanada...

28 ocaktan sonra beklicez dedi doktor.17 şubata kadar doğurdum doğurdum muşşşşşş:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…