- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #56.561
uhhhh masalllahhhhh... dahada alacak son haftalarda ama 4,500a kadar yolu var normal dgm da korkma sakın..
kesın erken doguracak oda
bebege nasıl faydası varmıs?
kefıt sadece bagırsak ıcınmı..
yok bea. ben herzmn boleyım bılmezmısın.
sadece agrılarla kardes olduk o kadar
alıstım sancılara.. duzelınce nolcak bılemıyorum.
totomu buyutuyorum hareket edemıyorum ya
uhhhh masalllahhhhh... dahada alacak son haftalarda ama 4,500a kadar yolu var normal dgm da korkma sakın..
kesın erken doguracak oda
bebege nasıl faydası varmıs?
kefıt sadece bagırsak ıcınmı..
yok bea. ben herzmn boleyım bılmezmısın.
sadece agrılarla kardes olduk o kadar
alıstım sancılara.. duzelınce nolcak bılemıyorum.
totomu buyutuyorum hareket edemıyorum ya
bu aralar çok ihmal ettim yoğurt süt işini.. annem burdayken mecbur zorluyodu şimdi aklıma gelmiyo bile:26:
selam şubat anneleri.benim beklenen doğum tarihi 3 mart,bugün tesadüfen bi bakayım dedim sizlere,sizde doğumlar başlamış,Allah kolaylıklar versin,sağlıkla kucaklarımıza alalım hepimiz yavrularımızı.amin.
doğumlar kaçıncı haftada başladı?bunu merak ettim ama çözemedim,çok gerilerden başlamak lazım okumaya.cevaplarsanız sevinirim
:) hugocuk seni gördüğüme de sevindim,bu bizim topikten kaçmış dedim :)ilk profil resminden tanıdım,mart annelerini takip ediyorum ama isimleri çok bilemiyorum
hg tatlım:)selam şubat anneleri.benim beklenen doğum tarihi 3 mart,bugün tesadüfen bi bakayım dedim sizlere,sizde doğumlar başlamış,Allah kolaylıklar versin,sağlıkla kucaklarımıza alalım hepimiz yavrularımızı.amin.
doğumlar kaçıncı haftada başladı?bunu merak ettim ama çözemedim,çok gerilerden başlamak lazım okumaya.cevaplarsanız sevinirim
:) hugocuk seni gördüğüme de sevindim,bu bizim topikten kaçmış dedim :)ilk profil resminden tanıdım,mart annelerini takip ediyorum ama isimleri çok bilemiyorum
kefir çok faydalı bişey canımm dolayısıyla bebeğede faydası oluyoo
doktor bağırsak sindirim sistemi için dedi ama bakşa faydalarıda var diyo nette
denemekte fayda var herzaman değil ama arada içilebilir
ben kendim mayalıyorum ama hazırda marketlerde satılıyoo
bıse ıtıraf etmelıyım :)
kefır hıc yemedım nasıl bıse
nasıl mayalanıyor neyden oluyor.
ayran gıbı bıse sanırım
hg tatlım:)
http://www.kadinlarkulubu.com/subat-anneleri/493283-2012-subat-anneleri-dogum-listesi.html
bu lınkten bak ıstersen detaylara
neden her zmn ıcılmıyormuskı..
aynen bende:)aman ya takma kiloları ben saldım iyice eşim sabah diyorki parmakların dolma gibi oldu kıçında büyüdü diyor
ben anayım dedim analar şişman olur kolaysa sen taşı dedim,sustu baş edemem ben senle istedigini ye diyor
buklecimm kemik gelişimi için çok önemli yoksa senden almaya başlar sıkıntı çekersin,ben zorlada olsa yiyorum sütüde bazen sabahları içiyorum
hafif ekşi ayran tadında ayran kıvamında marketlerde süt yoğurt reyonunda satılıyo canımm dene istersenn
canım yemekte sebze çorbası menemen cevizli erişte var ama canınız çeker üzülürüm..
işten gelince basit şeyler yapabiliyorum anca.. annemin yazdan yaptığı konserve menemenleri pişiriyorum
hemen yiyimde geliyim kaybolmayın bi yere kızlar..
usg haftasına gore bakma cnm degısken olabılıyor o hafta. sata gore degerlendır kendını
bebem hg
bak sana bı sır vereyım benı cıddıye al ama
sancılarım baslamadan once gıtmıstım ya dra sanırım aralık 26 ıdı o zmndan 10 ocaga kadar
sut ve yogurt yemeyı azaltmıstım ve bebek 450gr faalan almıstı.
10 ocaktan 16 ocaga kadar sut yogurta yukledım tekrar kendımı
tam 5 gunde 550gr falan almıs. dusun
yanı bebeım gunde 3 bardak sut bo kase yogurt ye cokcokcok ıyı kgsı ıcın
kı sende kgsı cok bı bebek ıstıyorsun
cıroz bıse doguracaksın sen bu gıdısle..
evet öyleee canım şubata çekildi doğumm buraya geldimm
aynen bende:)
kım dedı yaa anne dedıgın etlı butlu olur dıye hosuma gıttı bu kavram bak:))
hımm
mayalaması nasıl oluyor pekı
kesınlıkle..afiyet olsun canım yede gel hemen
kız bebeim bebe ondanmı tosuncuk oldu acaba
gelın gelın :) surprız olup subatta dgr sızınkıler bakarsınız:)hayırlı olsun inşallah.benim de gerçi şubat olabilir ama buradaki haftalar daha ilerde bizden.aslında daha kıdemli demek burdaki anneler değilmi:) bende iki tarafta gezinirim herhalde bundan sonra
canım anne dendigi zaman aklımda hep kilolu kadınlar gelir benim, annem öyle çünkü
biçok kişidede aynı görüntü canlanıyodur eminim
marketlerde hazır kefir var canım al dene bencede
tarhana çorbası,pırasa ,makarna ama canınız çekmesin hee,gerçi bulunmıycak bişey değil ama çekmesin canınız yemekten sonra masayı toplamak çok zor birazdanda çay faslı başlar ye iç topla hep aynı şeyler sende ne yemek var değişik bişeyler varmı :))buklee elma ne yemek var bu akşam ??
http://www.kadinlarkulubu.com/subat-anneleri/493283-2012-subat-anneleri-dogum-listesi.html
kızlar aceleci davranıp erken gelmişler :) bir de erkek bebeğiniz var,maşallah hepsine,Allah analı babalı büyütsün.amin.Allah bizlere de gününde,kolay doğumlar nasip etsin,sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alalım
kızlar aceleci davranıp erken gelmişler :) bir de erkek bebeğiniz var,maşallah hepsine,Allah analı babalı büyütsün.amin.Allah bizlere de gününde,kolay doğumlar nasip etsin,sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alalım
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin
gelın gelın :) surprız olup subatta dgr sızınkıler bakarsınız:)
tamam,şubatta doğsa da olur ama noolur dua edin de şubat 20den önce gelmesin,çünkü eşim o tarihte dönecek yurtdışından,yani 38 hafta dolduktan sonra gelse bebeğimiz süper olur...
vallahı hıc bıse deılde canım acayıp patlıcanlı olan bı yemek ıstıyor.
musakka karnı yarık patlıcan kebabı falan ıcınde patlıcan olsunda ne olursa olsun.
ama yapamam kı ben hayatta
bızde artık yemekler makarna hazır corba salata o kadar.
vallahı hıc bıse deılde canım acayıp patlıcanlı olan bı yemek ıstıyor.
musakka karnı yarık patlıcan kebabı falan ıcınde patlıcan olsunda ne olursa olsun.
ama yapamam kı ben hayatta
bızde artık yemekler makarna hazır corba salata o kadar.
rabbım herkesın gonlune gore versın cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?