2012 Şubat Anneleri

insan sulu yemek falan istiyo sebze ev yemeği, poğça börek zaten kilo aldık gidiyoruz ama analar kilolu olur dimi??:))aman vericez inş.bebişlerimizi emzirirsek allahın izniyle gidicek kilolar

dısarı bı cıktım heryer kar adam akıllı yagmıs varya bembeyaz olmus heryer
artıstık yapıp cıktım sımdı dısarı cıkmamla gırmem bı oldu yere bı bastık hopppp kayıverıyordum az kalsın
oyle bı ıcerı gırdım kıııı bıdaha olsun

insan sulu yemek falan istiyo sebze ev yemeği, poğça börek zaten kilo aldık gidiyoruz ama analar kilolu olur dimi??:))aman vericez inş.bebişlerimizi emzirirsek allahın izniyle gidicek kilolar
hep oyle kandırıyoruz zaten kendımızı

aynen bende:)
kım dedı yaa anne dedıgın etlı butlu olur dıye hosuma gıttı bu kavram bak:))

hımm
mayalaması nasıl oluyor pekı

aktarlarda mayası satılıyo canım bi kere alıyosun o maya sürekli çoğalıyo çoğaldıkça başkalarına dağıtıyosunn
bi nevi kefir kardeşliği oluyo yaneee

aktarlarda mayası satılıyo canım bi kere alıyosun o maya sürekli çoğalıyo çoğaldıkça başkalarına dağıtıyosunn

ya ben anlayamadım neyi mayalıyoruz bi açıklama yaparmısınız lütfenn bende biliyim (

ne bereketlıymıs he:)

ya ben anlayamadım neyi mayalıyoruz bi açıklama yaparmısınız lütfenn bende biliyim (

kefırın evde yapılması ıcın mayayı soledı onu anlatıyor ben merak etmıstım de :)

bu arada hastane cantanıza kasık ve bardak koydunuzmu?
bırde ufak havlu 2 tane cok terlenıyormus sırta koymak ıcın

sağol canım ya bende merak ettim neymiş diye yoğurdu mayalıyorumda hazır yemiyorum uzun zamandır ama kefiri duymamıştım.
ben koydum canım ufak havlulardan bardakla kaşığıda hazırladım havlu peçetede falanda koydum her ihtimale karşı bulunsun diye

bardak kaşıkmıı
koymadım
bebek içnmi yoksa kendimiz içinmi koyacazz
pişik kremi ıslak mendil biberon emzik koydumm 2 takım hastane çıkışı kalın polar battaniye 1 penye battaniye 2 iç zıbın 1 penye yelek çocuk bezi koydumm
daha kendiminkini hazırlamadımm bebişinki hazırr

ooo ben tuvalet kagıdı bıle koydum dusun bırde bıcak unutmayın..

canım kefir faydalı bişey bebek için onu konuşuyodukk
marketlerde hazırda satılıyo evde kendinde yapabiliyosunn

ne zaman gıtmıstım balım en son sen

4 ocakta gitmiştim.. bugün şubede herkes karnın aşağıya inmiş bide armut gibi duruyo karnın dedi:44::44:aklım karıştı.. az önce bebek pozisyonlarına baktımda iyice sinirim bozuldu bi dönüyomuş normal doğum pozisyonu bi dönmüyomuşş sezeryan oluyomuş.. bide makat pozisyonu diyo o çok tehlikeliymiş bilginiz var mı bu konu hakkında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…