- 27 Kasım 2011
- 3.317
- 36
- 113
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #56.581
ayyy canım senin nikotine ihtiyacın var galiba :)) uğraş isteyen yemekleri yapmayalı nekadar zaman oldu dimi kim uğraşcak şimdi o işlerle boşver patlıcanı hem hormonludur şimdi onlar,hamile kalmadan önce sigara içiyomuydun ))
eve geldım artık yahu bosver avucumu yalım ben :)oy kuzum yakın olsak yapardım sana,canın çok çektiyse kaynanan yapsın kız
aminnn.....herkese iyi akşamlar,görüşmek üzere
aslında ben ortamına gore ıcıyordum.
evlenmeden once sureklıydı ama esım ıstemedı
sonra kacamaklar oldu hıc paketsız durmadım ama aldıgım paket normalde 1 hafta gıderdı.
eger ıcen kımse varsa ıpın ucunu kacırırdım.
esım bılmezdı tabı.
Kızlar Beyza ismi nasıl sizce? hala bir karar veremedik son 2 haftam artık.Beyza isminin yanına isim önerebılır mısınız?
Beyza Nisa
Beyza Mina
Beyz Duru bunlar nasıl mesela?
Kızlar Beyza ismi nasıl sizce? hala bir karar veremedik son 2 haftam artık.Beyza isminin yanına isim önerebılır mısınız?
Beyza Nisa
Beyza Mina
bide şöyle kahve varsa ohhhh deme keyfe ay bende sanki çok iyi bişeymiş sağlıklı bişeymiş gibi ama keşke hiç alışılmasaydı hamile kaldığımı öğrendiğim andan itibaren bıraktım hiç içmedim ama şimdi çok canım istiyo bu arada bide türk kahvesi bağımlılığı başladı iyice hergün bitane içiyorum içmesi bişey değil telvesini yiyorum bi zararı olmaz inş.sende varmı böyle takıldığın bişey
eve geldım artık yahu bosver avucumu yalım ben :)
saol bıtANEM SEN YAPMIŞ BN YEMIŞ KADAR OLDUM.
merak etme kaynana kaynanadır tas kaya ne duserse dussun.
gıttım gıdelı hıcbıseye elımı surmedım surmeye kalksam kayınpederım veya esım kızdı otur dıye
kayınvalıdem de formalıteden otuır dıyordu tabı
sonra sabah kahvaltısını yaptıktan snra dedıkı kızım arada kalk kuluckan sogumaz dedı:))
bu kadr oturmaya yumurta koysak cıvcıv cıkardı dedı:))
bende lafı yapıstırdım e cıkacakya pazartesı az daha sabret dedı sesı cıkmadı
kız çok fenasın nerden geliyor bu laflar aklına, cuk diye oturmuş
Beyza Nisa
Beyza Mina
beyza duru bence
usg haftasına gore bakma cnm degısken olabılıyor o hafta. sata gore degerlendır kendını
bebem hg
bak sana bı sır vereyım benı cıddıye al ama
sancılarım baslamadan once gıtmıstım ya dra sanırım aralık 26 ıdı o zmndan 10 ocaga kadar
sut ve yogurt yemeyı azaltmıstım ve bebek 450gr faalan almıstı.
10 ocaktan 16 ocaga kadar sut yogurta yukledım tekrar kendımı
tam 5 gunde 550gr falan almıs. dusun
yanı bebeım gunde 3 bardak sut bo kase yogurt ye cokcokcok ıyı kgsı ıcın
kı sende kgsı cok bı bebek ıstıyorsun
cıroz bıse doguracaksın sen bu gıdısle..
aman ya takma kiloları ben saldım iyice eşim sabah diyorki parmakların dolma gibi oldu kıçında büyüdü diyor
ben anayım dedim analar şişman olur kolaysa sen taşı dedim,sustu baş edemem ben senle istedigini ye diyor
buklecimm kemik gelişimi için çok önemli yoksa senden almaya başlar sıkıntı çekersin,ben zorlada olsa yiyorum sütüde bazen sabahları içiyorum
Beyza Nisa
Beyza Mina
turk kahvesı aramam ben
ama ne zmn hamıle kalsam cay tıryakısı oldum. :)
sıgara cok nadır vuruyor aklıma ozellıkle ılk zmnlar.
bıraz kacamak yapmıstım
ama sanırım en son denedıgım 3 ay onceydı.
bence kahveyı kesmelısın. ustelık kesınlıkle kesmelısın
hayatta durmam yapıstırırım lafıeve geldım artık yahu bosver avucumu yalım ben :)
saol bıtANEM SEN YAPMIŞ BN YEMIŞ KADAR OLDUM.
merak etme kaynana kaynanadır tas kaya ne duserse dussun.
gıttım gıdelı hıcbıseye elımı surmedım surmeye kalksam kayınpederım veya esım kızdı otur dıye
kayınvalıdem de formalıteden otuır dıyordu tabı
sonra sabah kahvaltısını yaptıktan snra dedıkı kızım arada kalk kuluckan sogumaz dedı:))
bu kadr oturmaya yumurta koysak cıvcıv cıkardı dedı:))
bende lafı yapıstırdım e cıkacakya pazartesı az daha sabret dedı sesı cıkmadı
kız çok fenasın nerden geliyor bu laflar aklına, cuk diye oturmuş
beyza duru bence
ay tatlım uzun zmndr adam akıllı yemek yapamıyorum.güzel bir yemek yediysem üstüne kahve içme isteği geliyo bana
bide yemekten hemen sonra tatlı yeme isteği
tatlı yoksa meyva
afiyet olsun kızlar
cevizli erişte güzel fikir
pırasaya zaten bayılırım bol limonlu
galiba aysebahar portakallı yapıyodu onu
bende mesela markette kıyma indirime girmiş
alıyorum 2 kg hepsini köfte yapıp buzluğa atıyorum, veya sigara böreği
ayıklanmış bezelye, barbunya illaki bi misafir geliyo veya bugün ne pişirsem diye kararsız kalıyorum
hemen açıyorum buzluğu illaki, bişey oluyo
eşim tavuk yemezdi mesela şimdi şu konorrun fırın poşetli hazır soslarıyla yapıp fırına attığım tavuklara bayılıryor
yemek yapmayı da yemeyide çok seviyorum bennnn
pazara cıkamıyorum gormeyınce malzemede aklıma gelmıyor.
esım rast gele alıyor bırbırı ıle alakasız hepsı..
o yuzden ogrencı evıne dondu evımız
normalde acaip severim ben sütü yoğurdu ama yoğun çalışma temposu bide akşam eve geç gelmemden dolayı aklıma gelmiyo dolapta tarihi geçiyo valla dikkat edicem çiroz bebek istemiyorum
evet canım duymuştum bende onu resmen diş ağrıları ve kemik sızlamaları başlıyomuş son zamanlarda bebek anneyi sömürüyomuş
beyza tek başınada güzel bi isim ama beyza duruda kulağa hoş geliyo..
dıkkat et cnm ona sen sabah evden cıkarken ıc
unutuyorsan dıs kapıya esya dolanbına tuvalet aynasına vs not yaz. sut ıc dıye.
aklıuna gelır ıcersın
sabah ıse gıderken aksam geldıgın gıbı yemekte mutlaka bı kase yogurt ve yatarken bı bardak sut ıctınmı fazla falza yeter.
topac gıbı bıse olur. banada dua et :))
ya bencede oğlum kapkara çıkıcak :)) işin şakası tabide ya canım belki biraz garip gelicek ama canım kum yemek istiyo hani şu sarı ince kumlar varya onlardan çıtır çıtır :)bende kahvenin telvesini yiyorum :))
ya bencede oğlum kapkara çıkıcak :)) işin şakası tabide ya canım belki biraz garip gelicek ama canım kum yemek istiyo hani şu sarı ince kumlar varya onlardan çıtır çıtır :)bende kahvenin telvesini yiyorum :))
[ay tatlım uzun zmndr adam akıllı yemek yapamıyorum.
:))
kızlar ben çıktım belki sonra yine girerim öpüyorum hepinizi iyi akşamlar
hayatta durmam yapıstırırım lafı
ay tatlım uzun zmndr adam akıllı yemek yapamıyorum.
dıkkat et cnm ona sen sabah evden cıkarken ıc
unutuyorsan dıs kapıya esya dolanbına tuvalet aynasına vs not yaz. sut ıc dıye.
aklıuna gelır ıcersın
sabah ıse gıderken aksam geldıgın gıbı yemekte mutlaka bı kase yogurt ve yatarken bı bardak sut ıctınmı fazla falza yeter.
topac gıbı bıse olur. banada dua et :))
senin ki topaç gibi değil mi kız zatenbenim ki cumartesi günüde çiroz çıkarsa ağlarım artık yemedim yedirdim içmedim içirdim inkar mı ediyo bu bebe yahu
ıyıce cnm hep aynı sey aserılmez kı :))
bence yemek bak dınle benı sen.
kahveyıde kes. canın cok ısterse avucunu yala gogsune sur :)
aa duymuştum mesela kil yemek isteyen falan oluyomuş
sanırım vücudun bi tepkisi bu, bişeye ihtiyacımız var ki bu tarz şeyler geliyo aklımıza
yirim sizin öğrenci evinizi ben yaaa
eşim pazara gitse bişey almadan döner çünkü sebze yemiyo kendisi
ver hergün sucuk yesin hiç bıkmaz
aa duymuştum mesela kil yemek isteyen falan oluyomuş
sanırım vücudun bi tepkisi bu, bişeye ihtiyacımız var ki bu tarz şeyler geliyo aklımıza
aman ne biliyim ben hamileliğin verdiği bişey işte ama duyan gülüyo ama biraz araştırdımda vücutta demir eksikliği varsa olabilirmiş bilmiyorum nekadar doğru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?