- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #56.661
canım şimdi ev kalabalık herkes burada.ben bilgisayarı aldım kucağıma.tuhaf tuhaf bakıyolar bu kime yazıyor diye.yarın ev sakinleşsin yazarım...
evet canım diğer ikisi de sezeryandı....
yarın resimde hikayede isteriz adesecim
tabi bebekten fırsat bulabilirsen ne güzel bebeğin yanında artık allah hepimize nasip etsin bu duyguyu..
kızlar ben kaçıyorum
iyi akşamlar hepinize çok kaynatmayın akşam akşam
öperim
yarın resimde hikayede isteriz adesecim
tabi bebekten fırsat bulabilirsen ne güzel bebeğin yanında artık allah hepimize nasip etsin bu duyguyu..
kızlar ben kaçıyorum
iyi akşamlar hepinize çok kaynatmayın akşam akşam
öperim
selam kızlar....geçmişi okumadan size yaziyim dedim öncelikle...bugün bütün gün hastanedeydim...usg nst derken bebeğin suyu azalmış biraz daha artık beklememizin hiç bi anlamı yok dedi ben biraz ertlemek istedim ama hayırlısı böyleymiş...yrn spinal sezeryan ile olucam Allah ın izniyle...6.bebek benimki olucak şimdi ay çok heyecanlı....bu arada adese ve haknur doğurmuş çok sevindim
aslmmmmm hg cnm benmmm
hadı hayırlısı yrn senden nasıl haber alacagız sımdı oooo olmadı.
bende pazartesı spınal olcam sen test et bakalım nasıl olacak
yrn kacta olacaksın amelıyatı cnm
yrn 4 gibi alalım dedi...nolur dua edin bana yaa çok korkuyorummm:18::18::18::18::18:
adese foto isteriz ama yaaaaaaa
noolurrrrrr
nütfennnnnn
nehir koyduk adını 51 cm 3650 gr epudral sezeryan.....fotoğraf ekleyeyim dedim ama beceremedim....
selam kızlar....geçmişi okumadan size yaziyim dedim öncelikle...bugün bütün gün hastanedeydim...usg nst derken bebeğin suyu azalmış biraz daha artık beklememizin hiç bi anlamı yok dedi ben biraz ertlemek istedim ama hayırlısı böyleymiş...yrn spinal sezeryan ile olucam Allah ın izniyle...6.bebek benimki olucak şimdi ay çok heyecanlı....bu arada adese ve haknur doğurmuş çok sevindim
7. bebek olacan allahın ıznı ıle:)
4 gec deılmı ya o zmna kadar nasıl ac kalacaksın sen.
hıc korkma(dıyene bak :) ) hemencıcık cıkarsın allah'ın ıznı ıle
yarın bolbol dua edecem sana ınsallah.
mutlaka bu geceden ayetel kursı okumaya basla.
amelıyata gırene kadar oku bolbol..
oyyy hadi bakalım hayırlısıyla hemencecik olsun da bitsin inşallah
çok sevindim, madem beklemeye gerek yokmuş yarın ne güzel kucağında olcak yavruşun :)))
yrn 12 den sonra bişey yeme dedi.o kadar açlık yeter dedi...6.bebek kim??
http://www.kadinlarkulubu.com/subat...at-anneleri-dogum-listesi-4.html#post22721546
haknur 6. cnm bnm
hımm 4 saatlık aclık yetıyomus anladım sabah erkencıkten kahvaltını yap 8 gıbı ne olur ne olmaz cok seyde
yeme madem.
banada gece 12den snra yeme dedı hıc olmadı sabaha karsı 4den sonra hıcbıse yeme dedı. 4 saat yeterlı demekkı..
bende opuyorum cnm kocaman dıkkat et kendıne yrn grsz..kızlar hepinizi öpüyorum
hayırlı haberler bekliyorum
doğan doğmayan tüm annişlere ve bebişlere sağlık diliyorum
...
doğru genel anestezi olmayacağı için o kadar açlık yeter heralde...yinede erkenden yapim kahvaltımı ne olur ne olmaz...
bende opuyorum cnm kocaman dıkkat et kendıne yrn grsz..
evet cnm sen tedbırını al yınede
acaba sonda takacaklarmı
maalesef evetbende sondadan çok korkuyorum...
üffffffffffffffo sondadan korktugum kadar amelıyattan korkmuyroum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?