- 27 Kasım 2011
- 3.317
- 36
- 113
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #56.621
bardak kaşıkmıı
koymadım
bebek içnmi yoksa kendimiz içinmi koyacazz
pişik kremi ıslak mendil biberon emzik koydumm 2 takım hastane çıkışı kalın polar battaniye 1 penye battaniye 2 iç zıbın 1 penye yelek çocuk bezi koydumm
daha kendiminkini hazırlamadımm bebişinki hazırr
ooo ben tuvalet kagıdı bıle koydum dusunbırde bıcak unutmayın..
4 ocakta gitmiştim.. bugün şubede herkes karnın aşağıya inmiş bide armut gibi duruyo karnın dedi:44::44:aklım karıştı.. az önce bebek pozisyonlarına baktımda iyice sinirim bozuldu bi dönüyomuş normal doğum pozisyonu bi dönmüyomuşş sezeryan oluyomuş.. bide makat pozisyonu diyo o çok tehlikeliymiş bilginiz var mı bu konu hakkında
ooo ben tuvalet kagıdı bıle koydum dusunbırde bıcak unutmayın..
yok kız bebek ıcın bardak kasıkmı olurmus:)
kendın ve refakatcın ıcın dıyorum :)
ıyı koymusun bebege. kendınınkınıde hazırla ne olur ne olmaz.
4 ocakta gitmiştim.. bugün şubede herkes karnın aşağıya inmiş bide armut gibi duruyo karnın dedi:44::44:aklım karıştı.. az önce bebek pozisyonlarına baktımda iyice sinirim bozuldu bi dönüyomuş normal doğum pozisyonu bi dönmüyomuşş sezeryan oluyomuş.. bide makat pozisyonu diyo o çok tehlikeliymiş bilginiz var mı bu konu hakkında
aaa bak bıçak aklıma gelmedi bende koyıyım bari.ya bişey duydum ama aslı varmı bilmiyorum çok alakasızda aklıma geldi şimdi soğan varya doğumdan sonra soğanı ikiye bölüp bebeği emzirmeden önce göğsümüze sürcekmişiz yara olmasını engelliyomuş sizce mantıklımı bana biraz saçma geldi ama yinede size bi sormadan edemedim eğer mantıklı gelirse bide soğan koyalım bari :)))
makat pozisyonu neden tehlikeliymişş
haftasonunu bekle bence cnm az daha sabret bence. cok olmamıs gıdelı cunku.
benım karnımı gorsen gulmekten olursun o kadar dustukı karnım anlatamam top gıbı duruyor
ufakken karnımıza top koyardıkya sıpsıvrıaynı ole
cnm bebek ole zırt prıt donmez kım dıyo onu yaa.. bnm 33 mu 34 muydu neydı dondugunde cok sancılı donmustu. makat gelısıydı hıcbı sorunda olmuyordu.
dogum kanal pozısyonuna gırınce bı daha donmez herkese kulak verme kusum sen
koy tabı cnm ne olur ne olmaz.koymak lazımm bende koyayımm aman kusur kalmayayımmm
soganmı :) yok ole bıse yaa.. kokacaksınız ıkınızde sogan oldu olası salcada koyun :)aaa bak bıçak aklıma gelmedi bende koyıyım bari.ya bişey duydum ama aslı varmı bilmiyorum çok alakasızda aklıma geldi şimdi soğan varya doğumdan sonra soğanı ikiye bölüp bebeği emzirmeden önce göğsümüze sürcekmişiz yara olmasını engelliyomuş sizce mantıklımı bana biraz saçma geldi ama yinede size bi sormadan edemedim eğer mantıklı gelirse bide soğan koyalım bari :)))
masallah arkadasının bebegıne evet oyle olanlar varmıs cnm.ben bu bebeciklerden herşeyi bekliyorum arkadaşımınki 2 aylık kollarından tutuyoruz yürüyo adım atıyo
sürekli konuşmaya çalışıyo sesler çıkartıyoo
ben kordon kanını göğüslere sürünce yara olmaz diye çok duydum soğan ilkkez duydumm
tm cnm ıyı geceler oyleyse yorma kendınıkızlar ben biraz mola veriyorum birazdan gelirim belim çok ağırdı gelemezsem kendinize ve meleklerinize iyi bakın olurmu
bende anlamadım ki neden tehlikeli ilk defa duydum bide
aman zaten taka taka bi oldukbide ne kadar kilo aldı acaba en çok onu düşünüyorum..
koy tabı cnm ne olur ne olmaz.
soganmı :) yok ole bıse yaa.. kokacaksınız ıkınızde sogan oldu olası salcada koyun :)
masallah arkadasının bebegıne evet oyle olanlar varmıs cnm.
kanmı böğk. sacmalamayın kızlar..
eger gogsunuz yara olursa veya ıhtımal gordugunuz anda vazelın surun ucuna ve cevızın yarım olan kabugunu uzeıne kapatın
buharı ıle yumusasın bebegı emzırırken ıyıce yıkayın emzırın ve tekrar uygulayın
meme ucu boylece yumusuyormus ve yara olmuyormus.
hıc olmadı bır suru krem var onları kullanın.
bosverın soganı kanı :)
tm cnm ıyı geceler oyleyse yorma kendını
sende ıyı bak kendıneee...
sen sut ıcmedıgın surece bekleme kılolu cocuk kuzuuu.. benden demesı. tehdıt edıyorum senı artık :)))
hımm sen bılırsın cnm yınede.ben lansinoh göğüs kremini aldım memnunum iyi geliyo bazen sızlıyo göğüslerim sürüyorumm
kordon kanıı çok iyi aslında kök hücre ben denicem emzirmeden yıkarımm
kız bana bak dr cumartesi bana 2500den az derse ki o bile az bence.. çok üzülürüm cidden ve yoğurt yedim yatarken sütümüde içerim kuzum
hımm sen bılırsın cnm yınede.
en son 2200deılmıydı senın?
2500 veya uzerı olur merak etmeee.. bnm erken dgm basladı baslayalı 2850 ıle ogrendım sımdı kocaman oldu dusun son haftada ozellıkle cok alıyor.
sen dıkkat et bı gun bı gundur bebem
2053dü en son 2 haftada ne kadar alır ki?
bide göğüs ucu kremlerini dr önermeden alsak olmaz mı?
benim dr mıy mıy şimdi ona sormadan alsam mı diyorum..
cnm en az 400gr almıs olması gerek..
2500 u bulmus veya gecmıs olması gerek.
senın mıymıya sormana gerek yok tavsıye uzerınede kullanabılırsın.
eczaneyede sorabılırsın aynı sey bence.
sen numus med aldınmı? kullandınmı nasıl geldı veya..
kızlar bnde 36. haftadayım bebeğim 2750 gr mış doktor iri dedi 40. hafta 3750gr olur normal doğumda zorlanırsın dedi bnce çok fazla değil gibi ama bilemiyorum sizin bebekler kaç gr kaçıncı haftalardasınız?
kızlar bnde 36. haftadayım bebeğim 2750 gr mış doktor iri dedi 40. hafta 3750gr olur normal doğumda zorlanırsın dedi bnce çok fazla değil gibi ama bilemiyorum sizin bebekler kaç gr kaçıncı haftalardasınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?