- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #56.641
kızlar flaş flaş
ben doğurdum.çok tatlı bi kızım oldu......
ne ırısı yaa normal. bnm haftalar karsıık gıdıyor sata ve usg ye gore hangısı dgru hangısını baz alarak soylenmesı gerekıyor
bılemıyorum ama en son pts gunu gıttım masallah 3250 ıdı ve normal dedı.
bnm sezeryan ama bılemıyorum onun ıcınmı normal dedı.
ama 4500a kadar yolu var normal dgumda. sakın kgsı fazla deyıp sezeryan olma
arkadasım benden sana tavsıye..
kullandım canım çok rahatladım valla..
bencede çok değil canım bu drlar herşeyi abartmaya ne meraklı böyledaha 2 hafta önce 2053 kgdı benim ki normal demişti dr.. o zaman 32 haftadaydık ama
ne nasıl yanı sakamı valla de..kızlar flaş flaş
ben doğurdum.çok tatlı bi kızım oldu......
kısa boylu minyon olduğum için zor olabilir dedi ama çatı muayenesi yaparız dedi,bnde normala odaklanmıştım acaba çok mu yırtık oluşur çok mu zor doğum yaparım diye kaygılandım bebek 38e giriyor bu gece ben 36. haftadayım inş normal doğum olur 2 hafta içinde
haknura bı kez daha dua edelım valla onun sayesınde
bende memnun kaldım sıvılceler bıtmeye dondu cok rahatladım kasınmıyor sıvılcelerım.
gun asırı banyo yapıyorum balık gıbıyım zaten:)) her banyoda kullanıyorum
bende garıp bıse basladı desem gulersınız belkıde.
nasıl tarıf etsem bılemıyorum bıkını bolgesımı denıyor apıs arası mı denıyor bılemedım sımdı kenarlar ıste
ıc camasırın kenarlarına denk gelen kısım. nedense asırı terlıyor ve kahverengı lekelenmeler olusuyor camasırda.
neden olabılır bu. acaba vajınadan kenarlaramı gelıyor yoksa tenım kendı kendıne pıs derıyımı degısıyor
pıs olması sacma gelıyor cunku gun asırı banyo oluyorum
neden olabılırkı acaba..:26:
şimdi mantar için o jeli sürüyosun ya o deriyi yeniliyo bendede oluyo yani merak etme kuzum
adese doğurdum dedi duydun mu kız?
ne doğurdun mu? aman allahım şaka mı bu?abooooooooooo
anam millet patır patır doğuruyo:18:
yok tatlım ne şakası....pazartesi günü tansiyonum yükseldi dr aradım.salı sabah erkenden gel aç karnına dedi.gitttim tansiyonum 15-10 çıktı.hemen ameliyathaneyi aradı,anestezi uzmanını çağırdı.salı saat 13:30 da epidral sezeryan ile 3650gr bi fıstık dopurdum.doğum anaında da tansiyonum çok fırladı baya zorlandım ama çok şükür doğurdum.dün gece hastanede kaldık bugün akşam üstü çıktım eve geldim.banyo yaptım.kızımı emzirdim.çok tatlı .3 .kez anne oluyorum ama sanki daha önce yaşamamışım gibi.
tütüttü masallah cnm tam bılgılerı ver adını falan lısteye eklım senıde.heyecanlandımmmmm
yok tatlım ne şakası....pazartesi günü tansiyonum yükseldi dr aradım.salı sabah erkenden gel aç karnına dedi.gitttim tansiyonum 15-10 çıktı.hemen ameliyathaneyi aradı,anestezi uzmanını çağırdı.salı saat 13:30 da epidral sezeryan ile 3650gr bi fıstık dopurdum.doğum anaında da tansiyonum çok fırladı baya zorlandım ama çok şükür doğurdum.dün gece hastanede kaldık bugün akşam üstü çıktım eve geldim.banyo yaptım.kızımı emzirdim.çok tatlı .3 .kez anne oluyorum ama sanki daha önce yaşamamışım gibi.
ay canım maşallah sanada bebeğinedehaftasına görede tosuncuk doğmuşş yerim ben onu.. fıstığınada sanada birlikte uzun ömürler diliyorum canım benim
maşallah fıstığına yaa ne güzelmiş kilosu.
çok şaşırdım ne diycem bilemiyorum ama kurtuldun ya ona şükür. şimdi şu soğuk kış gününde sıcacık bebeğini emzirirken senden iyisi yoktur eminim.
Allah uzun ömürler versin yavrularına, eşine, sevdiklerine ve sana arkadaşım..
nehir koyduk adını 51 cm 3650 gr epudral sezeryan.....fotoğraf ekleyeyim dedim ama beceremedim....
teşekkür ederiz teyzesi...evet dr da eğer günün bekleseymiş 5 kilo olurmuş diyor......
adese foto isteriz ama yaaaaaaa
noolurrrrrr
nütfennnnnn
masallahhhh
http://www.kadinlarkulubu.com/subat...at-anneleri-dogum-listesi-4.html#post22721546
hemen bı dogum hıkayesı alalım bakalım:):) nasıl oldu ne yaptın falan
diğer doğumlarında mı sezeryandı canım senin? bekleseymiş kat kat bacaklar kollar ısırmalık oh.. canım çekti merak ettim kuzunu
ya beceremedim .cevap ver butonunda ekle var ya ona falan da bastım ama beceremedim.
teşekkür ederiz teyzesi...evet dr da eğer günün bekleseymiş 5 kilo olurmuş diyor......
masallah valla kılosu gayet yernde :)ben de ilk şok oldum ama yapacak bişey yoktu.teşekkür ederim.......darısı sizlere inşallah.........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?