2012 Şubat Anneleri

kısa boylu minyon olduğum için zor olabilir dedi ama çatı muayenesi yaparız dedi,bnde normala odaklanmıştım acaba çok mu yırtık oluşur çok mu zor doğum yaparım diye kaygılandım bebek 38e giriyor bu gece ben 36. haftadayım inş normal doğum olur 2 hafta içinde

kullandım canım çok rahatladım valla..

bencede çok değil canım bu drlar herşeyi abartmaya ne meraklı böyle daha 2 hafta önce 2053 kgdı benim ki normal demişti dr.. o zaman 32 haftadaydık ama

haknura bı kez daha dua edelım valla onun sayesınde

bende memnun kaldım sıvılceler bıtmeye dondu cok rahatladım kasınmıyor sıvılcelerım.
gun asırı banyo yapıyorum balık gıbıyım zaten:)) her banyoda kullanıyorum
bende garıp bıse basladı desem gulersınız belkıde.
nasıl tarıf etsem bılemıyorum bıkını bolgesımı denıyor apıs arası mı denıyor bılemedım sımdı kenarlar ıste
ıc camasırın kenarlarına denk gelen kısım. nedense asırı terlıyor ve kahverengı lekelenmeler olusuyor camasırda.
neden olabılır bu. acaba vajınadan kenarlaramı gelıyor yoksa tenım kendı kendıne pıs derıyımı degısıyor
pıs olması sacma gelıyor cunku gun asırı banyo oluyorum
neden olabılırkı acaba..:26:

kızlar flaş flaş
ben doğurdum.çok tatlı bi kızım oldu......
ne nasıl yanı sakamı valla de..

cnm arkadasım 3200 dgurdu belkıde daaha ufak korkutmak ıstemem ama kadını kıcına kadar kesmısler
hıııc korkma kesıkten neredeyse butun normal dgmlarda kesık var. gozunu korkutma kesıkle.. (bence)

şimdi mantar için o jeli sürüyosun ya o deriyi yeniliyo bendede oluyo yani merak etme kuzum
adese doğurdum dedi duydun mu kız?

şimdi mantar için o jeli sürüyosun ya o deriyi yeniliyo bendede oluyo yani merak etme kuzum
adese doğurdum dedi duydun mu kız?

hee ıyı o zmn bende dedım noluyo bana ne pıs oldum ıyıce
hamılelık ne ıgrenc bıseymıs falan
evet okudum gercektenmı yoksa sakamı yapıyo anlamadım kı

ne doğurdun mu? aman allahım şaka mı bu?abooooooooooo
anam millet patır patır doğuruyo:18:

yok tatlım ne şakası....pazartesi günü tansiyonum yükseldi dr aradım.salı sabah erkenden gel aç karnına dedi.gitttim tansiyonum 15-10 çıktı.hemen ameliyathaneyi aradı,anestezi uzmanını çağırdı.salı saat 13:30 da epidral sezeryan ile 3650gr bi fıstık dopurdum.doğum anaında da tansiyonum çok fırladı baya zorlandım ama çok şükür doğurdum.dün gece hastanede kaldık bugün akşam üstü çıktım eve geldim.banyo yaptım.kızımı emzirdim.çok tatlı .3 .kez anne oluyorum ama sanki daha önce yaşamamışım gibi.

tütüttü masallah cnm tam bılgılerı ver adını falan lısteye eklım senıde. heyecanlandımmmmm

maşallah fıstığına yaa ne güzelmiş kilosu.
çok şaşırdım ne diycem bilemiyorum ama kurtuldun ya ona şükür. şimdi şu soğuk kış gününde sıcacık bebeğini emzirirken senden iyisi yoktur eminim.
Allah uzun ömürler versin yavrularına, eşine, sevdiklerine ve sana arkadaşım..

ay canım maşallah sanada bebeğinede haftasına görede tosuncuk doğmuşş yerim ben onu.. fıstığınada sanada birlikte uzun ömürler diliyorum canım benim

ben de ilk şok oldum ama yapacak bişey yoktu.teşekkür ederim.......darısı sizlere inşallah.........

masallahhhh
http://www.kadinlarkulubu.com/subat...at-anneleri-dogum-listesi-4.html#post22721546

hemen bı dogum hıkayesı alalım bakalım:):) nasıl oldu ne yaptın falan

canım şimdi ev kalabalık herkes burada.ben bilgisayarı aldım kucağıma.tuhaf tuhaf bakıyolar bu kime yazıyor diye.yarın ev sakinleşsin yazarım...

diğer doğumlarında mı sezeryandı canım senin? bekleseymiş kat kat bacaklar kollar ısırmalık oh.. canım çekti merak ettim kuzunu

evet canım diğer ikisi de sezeryandı....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…