2012 Şubat Anneleri

onlu sayılara düştük bakalım ne zaman gelecek bebiş,kızlar gece dönmek işkence oluyor bana ya bide hep sag tarafıma yatıyorum yoksa uyuyamıyorum

aynen bende öle geçen gün eşimle dışarı çıkıyoduk allah aşkına al şu valizi önce hastaneye gidip ben bi sezeryan olıyımda geliyim dedim.artık yatmak kalkmak yürümek nefes almak bile zor dimi

aynen canım ya
bide pişiklerim var artık benim sizde de oluyo mu,?

slm kızlarr geçmişi okudum birazcık ama bitmek bilmedi...

doğum yapanları tekrardan tebrik ediyorum allahım sağlıkla buyumelerini nasip etsin..
doğum yapacak arkadaşımada allah yardımcısı olsun..

yaaa bide herkes sezeryan yapıyo toipkce şubat olmadan sezeryan yapcaz sanırım :1
:

onlu sayılara düştük bakalım ne zaman gelecek bebiş,kızlar gece dönmek işkence oluyor bana ya bide hep sag tarafıma yatıyorum yoksa uyuyamıyorum
bende ne tarafa yatacagımı sasırdım cok zorlanıyorum bu konuda
aynen canım ya
bide pişiklerim var artık benim sizde de oluyo mu,?

nemlendırıcı sur bırde beebege pudra aldıysan pudrala ıyı gelır derler.
eger apıs arada ıse pısıgın balım tayt gıy mutlaka. ten tene degınce veya kılotlu corap yakar daha cok

bahar bacım haklsın 14 subat gusel bı gun sanırm bende o gusel gunde anne olucam normal dogurmazsam ama snakı adet sancısı gıbı sancılarım oluyorr belkı normla olur işllah normla olurr
bende sneı ösledım bacım gıremıyorum ıste burdakı bahsettıgm ooo lar ysunden sık sık ondann yoksam kopamıyorum burdan:)

buklem ve nhıle neden bana gunaydın demdnızkı sımdı

oğlusum sısko dıyemı yoksam
senın sısko oglusunun bacaklarını ısıırırım bak he:)))
ben senden sonra geldım bı kere gunaydın msjımı sen almadın bnm

aslmm hg
evet cogumuz sezeryanız:)
ocak annelerıne takvıye yapıyoruz valla:)
mart annelerınden de bı kısı dogum yapmıs.

ya ben ozaman olmadım korktum şimdi sağlık ocağından aradılar ille gel en azından bi doz yapalım diye napıyım korkuyorum ben aşıdan ya gidiyimmi sence bi yan etkisi olurmu senininki nasıldı acıdımı kimi ateş ve ağrı falan yapıyo dedi oldumu sende cevap yaz ne olur 1 de gel dedi bana şimdi

CAnım ya...
Valla aşıksın sen eşine...
Allah hayırlısını versin...

Çatlaklar zamanla gider takam kafana...
Yemeği de takma..
Zaten 2 kişisiniz peynir ekmek de yerseniz olur...
Çocuk olsa daha zorlanırdınız inan..

Canım ne olur selam söyle haknuruma..
bebek küçük küveze almışlardır şimdi onu..
Allah yardımcısı olsun..
Emzirememiştir de daha..

CAnım benim Senin oğluna da geçmiş olsun canım..
Allah yardımcınız olsun..
Benim arkadaşımın oğlunda da vardı bu büyüme..
Doğumdan sonra 2 ameliyat geçirdi 6 aylıkkendı biri...
Allah sana göstermesin..
KArnında versin kzuzya şifasını...

kızlar siz tetanoz aşısı yaptırmışmıydınız

Ben bir doz evet canım

canım kaşıntılara dikkat et,stresten vücutta kaşıntı olabiliyormuş aşırı olursa doktora görün bebege zararı olabilir

gittim gittim hemde gece acillik oldum kafayı sıyırıyorum sandım kaşınmaktan karaciğere baktı temiz bişey yok stres ve hamilelikten olur dedi ilaç verdide biraz rahatladım ama berbat bişey o kaşıntı.

mutlaka yaptır dogumda mıkrop kaparsan nolcak?
bence ası gereklı
benım kadar ıgneden korkan yoktur heralde ben bıle ıkı kez oldum dusun.
sadece banyo yapma 2gun
ben eve geldıgım gıbı dus aldım bı guzelde ovaladım kendımı
3 gun kolumu kıpırdatamadım sancıdan.

cnm eger tekrar konusursam solerım ınsallah.
sanırım sagmıstır sutunu emdıremesede
bı bılgım yok bu konuda ama.

forum doguruyor yahu :))

Bugünde sisem ve aselkuzum varmış sırada... Allah bebişlerine sag salim kavuştursun... bende uzandıgım yerden laptopa uzanıp yazıyorum kızım hareketsiz gibime geldi de.. sabahtan bir iki tepikledi,4 saat oldu hala uyuyor uyandırmaya calısıyorummm :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…