2012 Şubat Anneleri

ben ozaman kalkıyım hazırlanıyımda yavaş yavaş gidiyim kuzu kuzu olıyım aşımı geliyim bende gezmeye gitçektim anneme yaaa ama bişey olmaz herhalde ay ben şimdi aşı olcam ya iki gün kalkmam yerimden psikolojik benimki ya offff

kıs sus hem pişiğim hem çatlağım hemde kaşınıyorum sinir oldum yahu
annem ıslak bez koy geceleri diyo öyle mi yapsam ki?:44::44:

cnm annen dedıyse tabıkı yap vardır bı bıldıgı. ama tayt gıy mutlaka vede nemlendırıcı sur.
yardımcı olur gecmesınde.

ben artık duymuyorum hıc kıprasmalar. bıse olmz heralde..

Günaydın herkeseee süper şeyler olmus dünnn adese ve haknura tebriklerrr...Darısı bu hafta doğum bekleyen aselkuzum,NİHLE ve sinemaksungura diyorummm ...Ve unuttugum warsaa...Umarım bana da nasip olur artık iyice gerilmeye başladım çünki...Dün doktora gittim 2 saat bekletıldıkten sonra alındım ve 2 hafta önce sankı usgde 35e gırdın bugun 2 hafta sonra dogum konusmaya gel dıyen o degılmıs gıbııı bana ne dese begenırsınız ''10 gün sonra gel,doğumu konusuruz''...Ayy çok sinirliyim arkadaslar üstelık 2 Şubat olsun ıstıyordum çok erken oldugunu söyledı zaten 2 saat beklemeye 15 dakıkada bitirdi görüşmeyi,ne soracaklarımı sorabıldım ne başka şey..Üstelik de NST sırası da cabası ..NST,KAN ve İDRAR tahlılınden sonra asagıya ındık ,hemsıre tekrar sokmadı dolu dıye ..Doktora kagıtları gösterdı ..Çıkıp ''herşey normal ,haftaya görüşürüz ''dedi..We saat 11.30 randewumuzdan 16.35te yenı cıkıyorduk hastaneden ..Offf...Şükür kızım 46 cm ve 2738gramdı ..Maaşallah yine de yazık yawruma ..Ne çok zayıf,ne şişmanmış normal gidiyormus..3kiloyu ve 39.haftaya gecınce alırız dedi..Korkarım Haknur gibi Adese gibi acile giderek doğuracağım ..

canım ben hiç problem yaşamadım aşıda öyle korkulacak bi ağrısı olmuyor, yapılırkende malum iğne acısı işte daha fazlası değil, ilk dozda ilk gün üzerine yatınca, hareket ettirriken biraz ağrıyordu o kadar, yaptırdığımda zaten hastaydım hafif ateşim vardı. 2. dozda ağrıda çok hafifdi, ateş de olmadı. Git yaptır ihmal etme.

günaydınnn canım maşlalh bebgınee

kalkıyım bari ben valla gidiyim 1 de bekliyom dedi öyle yada böyle olcam demekki ben bunu keşke ozaman olsaymışım.

hayırlısı olsun canım ya geç olsun güç olmasın

YE TEYZESI OĞLUSMU zaten bu gıdsşle yenıcke gıbı olucak sankı doktor bana dıkat et demedı aksam butun gece yedım yıneee

bende tutamıyorum kendimi canım ya ama bi sorun var benim bebek zayıf sanırım yediklerim bana mı gidiyo ne bu adam bana c.tesi günü bebek iri demezse ağlaya ağlaya gelirim eve

benim gibi bi doktor mağduru daha galiba bende doktoruma geçen hafta sinir oldum bidahaki gitmemde ne olur bilmem kavga etmek istemiyorum ama beni çok gerdi.önceden iyiydi şansıma doktorumda hamile kalınca şuan aşırı kaprisli ve umursamaz bakalım napıcam

günaydın hoşgeldin canım, maşallah iyi bebişin, niye yazık olsun benimkine nolduysa 1 haftada oldu tosuncuk oldu,ağlıklı olsunda herzaman kilo alır, doktorlar benimde canımı sıkıor bazen değiştiresim geliyorda artık işişten geçti,ağzından zor alıyorum lafı,2 şubatta takılma bence 12.02.12 de güzel bi tarih bence oda olabilir acele etme

YE TEYZESI OĞLUSMU zaten bu gıdsşle yenıcke gıbı olucak sankı doktor bana dıkat et demedı aksam butun gece yedım yıneee

kız bana da dikkat et falan demedi bende yiyorum dikkat edeyim diyorum ama olmuyo ikaz gelmeyince

cnm annen dedıyse tabıkı yap vardır bı bıldıgı. ama tayt gıy mutlaka vede nemlendırıcı sur.
yardımcı olur gecmesınde.

ben artık duymuyorum hıc kıprasmalar. bıse olmz heralde..

ben zorladım uyandı.. seninki biraz fazla tombiş ya cok hareketli olmaması normaldir heralde :)) gerci bizimkininde alanı küçük :)

canım maşallah bebişine.. ama dr biraz dengesizmiş, hem gel tarih konuşalım diyor, sonra da 10 gün sonra gel tarih konuşalım diyor ... neyse hayırlısıyla hayırlı zamanda gelir inş.. :)

mrb canım...
mart mıııı ayyy çok erken gelmiş bebişi..o zaman bizimki gayet normalmiş...
evet valla dogumlar karıstı.. :)
kalkıyım bari ben valla gidiyim 1 de bekliyom dedi öyle yada böyle olcam demekki ben bunu keşke ozaman olsaymışım.

gec bıle kaldın fırla oldu bıttıye gelsın :)

İnşallah canım aynı gün anne oluruz...
Bana tlf no at...
Bende burdakiler yüzünden giremiyorum adam gibi canım..
Öğlen tatili ya..
Buna da karışamazlar herhalde

Sevinirim canım söylersen..

Ye bikaç şey tubişim ye...
Amin herkes bebeğine kavuşsun...

Canım ya sen ne yaşamışsın öyle..
Canım ben sevmedim senin doktorunu..
Başka doktora gitseydin keşke..
Resmen sinir oldum okuya okuya..

Ama kızının boyu kilosu harika
İnşallah benim oğlumda senle aynıdır ..
Aynı gibiyiz sanki biz canım..
Satın 17 mayıs mı seninde..

Ben 14 şubattayım...

:) belkıde
artık oenmsemıyorum hareketlerını ne yalan soylım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…