- 30 Kasım 2010
- 9.600
- 19.268
- 448
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #56.821
Yaa hiç suyunu falan anlatmadı kii,aynı senınkı gıbı soru soramadan sawdı başından ..Hem de 2 hafta önce 35e gırdın dedı ,sımdı de 35+5 dıyor yanı 15 gunum bosa gecmıs oldu ..Korkuyordum zaten bunu demesınden..Ben sezeryan istiyorum dedım korkuyorum dedım hala anlamıyor ..Onun yuzunden kuwetı doldurup ıkınıp suda dogurcam kızımı kendım
Yaa hiç suyunu falan anlatmadı kii,aynı senınkı gıbı soru soramadan sawdı başından ..Hem de 2 hafta önce 35e gırdın dedı ,sımdı de 35+5 dıyor yanı 15 gunum bosa gecmıs oldu ..Korkuyordum zaten bunu demesınden..Ben sezeryan istiyorum dedım korkuyorum dedım hala anlamıyor ..Onun yuzunden kuwetı doldurup ıkınıp suda dogurcam kızımı kendım
ayyy çatladım gülmekten ıkınıp suda doğurcan heee
bari kaplıcalara git havuzda doğur yerim kız seni
hahahahahha ne guldum yaa vallahı helal olsun:)Yaa hiç suyunu falan anlatmadı kii,aynı senınkı gıbı soru soramadan sawdı başından ..Hem de 2 hafta önce 35e gırdın dedı ,sımdı de 35+5 dıyor yanı 15 gunum bosa gecmıs oldu ..Korkuyordum zaten bunu demesınden..Ben sezeryan istiyorum dedım korkuyorum dedım hala anlamıyor ..Onun yuzunden kuwetı doldurup ıkınıp suda dogurcam kızımı kendım
usg haftasına bakma cnm ne kadar zorlarsan zorla sata gore amelıyata alıyorlar.
bnm 4 gun sonra 39+1 falan oluyor usgye gore dusun
ah canım bi kalkabilsem gidicemde sizi bırakamıyorum bi türlü,bu doktorlar neden böyle ya bende bi benimki öle sandım artık değiştirmekte olmuyo doktoru. bizimkide hamile kaldı doktor hanım aman allahım burnundan kıl aldırmıyo
sanırım sızdede bayan dfr takıntısı var:)
olacagı bu:)
Doğurabileceğine inanıyorsan doğur valla kuzum..
Ben asla yapamazdım...
Kesin ölürdüm....:44:
gidiyimde yemek yapayım akşama rahat rahat otururum öpüyorum hepinizi ben gelene kadar doguran çıkmasın haaa
gidiyimde yemek yapayım akşama rahat rahat otururum öpüyorum hepinizi ben gelene kadar doguran çıkmasın haaa
hahahahahha ne guldum yaa vallahı helal olsun:)
sanırım sızdede bayan dfr takıntısı var:)
olacagı bu:)
aman hep eşimin yüzünden benim için farketmez doktor sonuçta bayan doktor seçme şansımız varken neden erkeğe gitçekmişiz al sana bayan doktor kaprisi biz soruyoruz biz cevaplıyoruz
hahahahahha ne guldum yaa vallahı helal olsun:)
aman hep eşimin yüzünden benim için farketmez doktor sonuçta bayan doktor seçme şansımız varken neden erkeğe gitçekmişiz al sana bayan doktor kaprisi biz soruyoruz biz cevaplıyoruz
:))))))))))))))))))) anlamıyorum kı adamlardakı bu takıntıyı:)
haknur slm soluyo
yrn cıkacakmıs herhalde gırebılırsem gırerım dedı..
tam bende onunla msjlaşıyodum ..girer o girer ayaklanır hemen
:) belkıde
artık oenmsemıyorum hareketlerını ne yalan soylım.
haknur slm soluyo
yrn cıkacakmıs herhalde gırebılırsem gırerım dedı..
bencede:))
tm bnm dogum haberleırmıde sıze msjla bıldırıırm
saat 9da gırsem kacta cıkarım acaba
günaydın hoşgeldin canım, maşallah iyi bebişin, niye yazık olsun benimkine nolduysa 1 haftada oldu tosuncuk oldu,ağlıklı olsunda herzaman kilo alır, doktorlar benimde canımı sıkıor bazen değiştiresim geliyorda artık işişten geçti,ağzından zor alıyorum lafı,2 şubatta takılma bence 12.02.12 de güzel bi tarih bence oda olabilir acele etme
kız bana da dikkat et falan demedi bende yiyorum dikkat edeyim diyorum ama olmuyo ikaz gelmeyince
hayırlısı olsun canım ya geç olsun güç olmasın
Bende tutamıyorum kendimi canım ya ama bi sorun var benim bebek zayıf sanırım yediklerim bana mı gidiyo ne bu adam bana c.tesi günü bebek iri demezse ağlaya ağlaya gelirim eve
tepıklenmeler yok ama kasılmalar var son 1 haftadır zaten hep boleama canım asıl son günlerde onemli hareket takibi.. hareketleri olmadıgı zaman dogum yaklaşmış oluyormuş.. yani ben dogum icin egitie gitmiştim,dogum için ne zaman gelmeliyim sorusunun cevaplarından biri bu idi... tabi ben yine bilmemmm cahalım bu konuda... :)) ayşebahar bacıma sormak gerek :)
ınsallah bakalım nasıl olacak..Aleyküm selam..
Yarın burdayım beklerim haberlerini..
İyi haberlerle gelsind e
Canım sezeryan falan olacaksan 1-2 saatte ancak kendine gelirsin...
Belli olmuyor
ya kızlarrr hani bizim dogum sayfamızzz .......
ocak annelerininki gibi..doguranlar,bebeğin cinsi cinsiyeti,dogum sekli tablosu...
bak dogurdular hikayelerini nereye yazacaklar yahuuu ??
(
yemeğe gidiyorum kızlar
tepıklenmeler yok ama kasılmalar var son 1 haftadır zaten hep bole
alıstım artık:)
ınsallah bakalım nasıl olacak..
acıktı ya yenı sayfa sen gormedınmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?