2012 Şubat Anneleri

Wayy 4te demıstı gercekten aselkuzuma bak o da kurtuldu ..Sankı tahlıye bekleyen hükümlü gibiyiz yaw..Çok heyecanlı bekleyış bu ..

Yaa kızlar yeni bir yasa warmış ya,25 Ocak'tan itibaren sigorta ile özel hastanelerin anlaşması bitiyormuş..Bilen war mı??Ne yapacağız bizzz...

ben yırttım o zmn 23 ocakta bnm ıslem tmmdır

aa saat 4 deydı amelıyatı dogurmusmu hadı hayırlı olsun
deme ya o nerden cıktı sımdı napıcaz kı o gunekdar dogrsakmı şaka bır yana kesınmı cnm bu

Yanii 25 Ocak'tan sonra özeller anlasmaya yanasmayabılırmıs ve tarıfelerı kendı istedıklerı gıbı olacakmıs yasa yenılenene kadar..Tek NİHLE ve öncesınde doguranlar yırttı biz napacagız ki...Ali Tezel'e mi kaldık yani..

SGK ile özel hastaneler arasındaki yıllık anlaşma salı günü bitti diye biliyorum, 17 ocakta... bir araştırayım netten ..

normal istiyorum canım ama az da iri olsa kötü mu olur?

YA OLURMU şimdı bu neden bıttıyırolar anlasmayı sımdı okdar özel e gıttık anlasma bıterse nekdar fıyat cıkar bıze yaw battık kocacacım bunu duymasınnn

normal istiyorum canım ama az da iri olsa kötü mu olur?

bitaenm gel degıselım ben senın bebgını alıym sen cok ıstedgın ırı bebgımı veryım sanayavrum bak ne gusel böle gıderse hem normla dogurucan hem yırtılma olmıcak sadece kesı olucak canım sne bebgın saglıklımı gerısnı bosverr senın sutunle bak nasıl olucak o gorıceksınn

drda öyle dedi vajinal doğum kolay olur pırt diye çıkarmış
sonrasıda düşündürüyo ama beni
nasıl kucağıma alıcam nasıl büyütücem diye kızma nolur

Demek o yüzden benım gıcık doktoor 2 Şubat erken olur dedi vay çakal hırtapoz wayyyy benı kazıklamak için doğumumu erteliyor sanki he ..Napacağız kızlarrr..41::

anaaa galiba hakikaten oyle... anlaşma imzalasalar bile zamlı olacak fiyatlar...

anammm şimdi dogum yapsak adamlar bize ne gozle bakacaklar :)) cakall erken dogurdu sıyırdı falan :)) işin espirisi tabii :)) anammm erken dogurmak istemiyordum ama 5 subat olabilir gibime geliyor artıkk :))) ne de olsa 40 ı 13 ünde doluyor bir haftacıktan bişi olmazzz :)) yoksa olan kızımın babasına olacakkk ... :)))

ewwt ya biz o babalarının paralarla kilo falan werırız ,estetık oluruzzz,çocuğu okuturuz yaw yazık degıl mı zaten şimdi bile 2550 TL benımkı sezeryan epıdural olursa ...Daha ne kadar zamlı olabılır kı yazık bıze yaw..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…