- 27 Kasım 2011
- 3.317
- 36
- 113
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #56.861
ben yırttım o zmn23 ocakta bnm ıslem tmmdır
NIHLECIM ILK SNEIN BELLI OLDU DOGUM TARIHIN AMA SNEI GECTILER KISSS
sormaama ben demıstım benden once doguran olur dıye:)
iyilik canımm uykudan kafam kalktıkça ev işi yemekle uğraşıyorum
ilk 3 ay çok uyudum çok uykum geldi sonra düzeldim uykum gelmedi ama şimcik yine başladıı gecede uyuyorum gündüzdee
Yaa kızlar yeni bir yasa warmış ya,25 Ocak'tan itibaren sigorta ile özel hastanelerin anlaşması bitiyormuş..Bilen war mı??Ne yapacağız bizzz...
Ali Tezelciğim kesin imzalarlar yeni sozleşmeyi dedi,geçen gün doktorumda.. SGK lılar onların en büyük velinimeti dedi,özel sigortalı günümüzde cok az dedi ama devlette 2007 den beri zam yapmalarını engelliyormuş bu yüzden iş uzayabilir belkimmm
ben yırttım o zmn23 ocakta bnm ıslem tmmdır
aa saat 4 deydı amelıyatı dogurmusmu hadı hayırlı olsun
deme ya o nerden cıktı sımdı napıcaz kı o gunekdar dogrsakmışaka bır yana kesınmı cnm bu
Wayy 4te demıstı gercekten aselkuzuma bak o da kurtuldu ..Sankı tahlıye bekleyen hükümlü gibiyiz yaw..Çok heyecanlı bekleyış bu ..
Yanii 25 Ocak'tan sonra özeller anlasmaya yanasmayabılırmıs ve tarıfelerı kendı istedıklerı gıbı olacakmıs yasa yenılenene kadar..Tek NİHLE ve öncesınde doguranlar yırttı biz napacagız ki...Ali Tezel'e mi kaldık yani..
Wayy 4te demıstı gercekten aselkuzuma bak o da kurtuldu ..Sankı tahlıye bekleyen hükümlü gibiyiz yaw..Çok heyecanlı bekleyış bu ..
Yanii 25 Ocak'tan sonra özeller anlasmaya yanasmayabılırmıs ve tarıfelerı kendı istedıklerı gıbı olacakmıs yasa yenılenene kadar..Tek NİHLE ve öncesınde doguranlar yırttı biz napacagız ki...Ali Tezel'e mi kaldık yani..
canım benım sen aglaya aglaya gel bende sneın agzına vuruyımmm olurmuu ya sen normal dogurmka ıstmıyormsun ee nendne ırı bı bbek ısıtıyorsunn önemlı olan dogduktan sonra bebklerımız canım bırak nasılsa öle dogsun dogsunda saglıkla sne onu buyurtusunnnn işllahhh ben 2100 dogmusn annem cok aglamıs ama sonra toparlamısm bebk ırı olmayınca dogum kolay olur
SGK ile özel hastaneler arasındaki yıllık anlaşma salı günü bitti diye biliyorum, 17 ocakta... bir araştırayım netten ..
normal istiyorum canım ama az da iri olsa kötü mu olur?
http://www.haberturk.com/saglik/haber/706874-sgk-ozel-hastane-kartlarini-acti
kızlarr belki yetişiriz ha gayret , 17 Ocaktan 6 Şubata kaymış sozleşme yenilenmesi.. sgk teklifi degistirecekmiş galiba...
kız ben yemekteyken mi doğurdu aselkuzum?
noldu?
kız ben yemekteyken mi doğurdu aselkuzum?
noldu?
http://www.haberturk.com/saglik/haber/706874-sgk-ozel-hastane-kartlarini-acti
kızlarr belki yetişiriz ha gayret , 17 Ocaktan 6 Şubata kaymış sozleşme yenilenmesi.. sgk teklifi degistirecekmiş galiba...
bitaenm gel degıselım ben senın bebgını alıym sen cok ıstedgın ırı bebgımı veryım sanayavrum bak ne gusel böle gıderse hem normla dogurucan hem yırtılma olmıcak sadece kesı olucak canım sne bebgın saglıklımı gerısnı bosverr senın sutunle bak nasıl olucak o gorıceksınn
buklecimm o kadar uzun sürüyor ki yemek saatin ,artık ne yiyorsan o kadarr :)) neredenyse hepimiz doguracaktıkkk :))
Demek o yüzden benım gıcık doktoor 2 Şubat erken olur dedi vay çakal hırtapoz wayyyy benı kazıklamak için doğumumu erteliyor sanki he ..Napacağız kızlarrr..41: :
aboooo darılırım kız bak
oğluşumla gerneşe gerneşe yiyoduk ne bilek millet doğuracak 1 saat bile sürmemişti halbuki
anaaa galiba hakikaten oyle... anlaşma imzalasalar bile zamlı olacak fiyatlar...
anammm şimdi dogum yapsak adamlar bize ne gozle bakacaklar :)) cakall erken dogurdu sıyırdı falan :)) işin espirisi tabii :)) anammm erken dogurmak istemiyordum ama 5 subat olabilir gibime geliyor artıkk :))) ne de olsa 40 ı 13 ünde doluyor bir haftacıktan bişi olmazzz :)) yoksa olan kızımın babasına olacakkk ... :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?