2012 Şubat Anneleri

arkadaşlar bende çıkıyorum kendinize iyi bakın sağlık ocağına gidiyim şu aşıyı olıyımda geliyim.allahtan yemek varda kafam rahat ohhh hadi byyyyyyyy

kızlar haknuru aradım...
sesi çok iyiydi...
o gün suyum geliyor yazmıştı ya o gün olmuş herşey..
bi de ben ona değildir demiştim..,
neymiş demek ki
ağrısız sızısız açılma olmadan da gelebilirmiş bebek..

http://www.kadinlarkulubu.com/subat-anneleri/493283-2012-subat-anneleri-dogum-listesi.html

Canım Nihlee açtı sayfayı..
Kız kızaranlar bilmiyor
Şubat annelerine tıklarsan altta açılan başlıklarda yazıyor..
İlahi valla çok tatlısın yerim seni ben

aselkuzum da doğurmuşşşşşşşşşşşşşşş

Ewet canım yaa ben de aynı düşünüyorum ...Bu bir mucize ve hiçbirşeyle moralimizi bozmaya değmez..kilolar ne ki gelip geçer..

bende valla bıtanecım su karnımın su sekıllerı bu hızlı tekmlerı belımın agrısı uyuymam hepsındne mutlu oluyorummm allhım bana baska cocukda nasıp eder ısllah ıstyen hersekese versınn

Harika bir duygu ..O kımıldadıkca ben gülüyorum artık ..

Ewet benimki de havalara girdi şımardı değişti sallamıyor..Heralde zamanımız yaklastı degıstıremeyız dıye guwenıyor..ellerine dustuk ya..

Ewet ama o 10 günde ya doğurursammm ben çooook korkuyorum normal yapamam gibi geliyor ...Zaten cok aşırı kasılan biriyim vajınal muayenede de asla doktor normal dogurursun demez emınım..

Ewet canım 2 hafta önce bu hafta dogumu konusacaktık diye mutlulukla ucuyordum bugun ise endıselerım korkularım arttı butun rahatlıgım bozuldu ..Sezeryan bu kadar gec tarıh mı werılır canım ne saçma ya..

Yaa kızlar yeni bir yasa warmış ya,25 Ocak'tan itibaren sigorta ile özel hastanelerin anlaşması bitiyormuş..Bilen war mı??Ne yapacağız bizzz...

Ali Tezelciğim kesin imzalarlar yeni sozleşmeyi dedi,geçen gün doktorumda.. SGK lılar onların en büyük velinimeti dedi,özel sigortalı günümüzde cok az dedi ama devlette 2007 den beri zam yapmalarını engelliyormuş bu yüzden iş uzayabilir belkimmm

Doğurabileceğine inanıyorsan doğur valla kuzum..
Ben asla yapamazdım...
Kesin ölürdüm....:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…