- 20 Mart 2011
- 964
- 0
- 116
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #56.841
ya birde ferayx nerede ? haber alan var mı ???
sabah burdaydı feray..
aaa ... ben görmedim uzun zamandır karşılaşamıyorum da meraklandım...
bir de sana sorayım bu yeni açılan sayfaya nasıl bakılıyor şubat annelerinin dogumu üzerine sayfa acılmış ,kızarmuş biri olaraktan sen bilirsin :))
http://www.kadinlarkulubu.com/subat-anneleri/493283-2012-subat-anneleri-dogum-listesi.html
Canım Nihlee açtı sayfayı..
Kız kızaranlar bilmiyor
Şubat annelerine tıklarsan altta açılan başlıklarda yazıyor..
İlahi valla çok tatlısın yerim seni ben
aselkuzum da doğurmuşşşşşşşşşşşşşşş
selam şubatt anacıklarıı
Sıpacıklarınızı yerim sizinnn
[sıze=3][/sıze]yaa kızlar yeni bir yasa warmış ya,25 ocak'tan itibaren sigorta ile özel hastanelerin anlaşması bitiyormuş..bilen war mı??ne yapacağız bizzz...
ben yırttım o zmnYaa kızlar yeni bir yasa warmış ya,25 Ocak'tan itibaren sigorta ile özel hastanelerin anlaşması bitiyormuş..Bilen war mı??Ne yapacağız bizzz...
aselkuzum da doğurmuşşşşşşşşşşşşşşş
ben yırttım o zmn23 ocakta bnm ıslem tmmdır
NIHLECIM ILK SNEIN BELLI OLDU DOGUM TARIHIN AMA SNEI GECTILER KISSS
ama ne mucize değilmi karnımı izlerken şaşırıp kalıyorum içimde bi canlı taşıyorum allahın izniyle karnım bi oyana bi buyana oynarken hiç bişeyi takmıyorum kafama çatlakmış kiloymuş aman napalım hatta allah nasip ederse 1 sene sonra ikinciyi bile düşünüyorum :)))aşka geldim doğurcammmmm
bende valla bıtanecım su karnımın su sekıllerı bu hızlı tekmlerı belımın agrısı uyuymam hepsındne mutlu oluyorummm allhım bana baska cocukda nasıp eder ısllah ıstyen hersekese versınn
Ben boyle kalmak ıstemıyorum.
Gercekten kendıme küserim o zaman.
Zayıflamak ıcın elımden gelenı yapacagım.
Ama bu catlaklar ıcın bır formül bılen varsa nolur paylassın.
Kac para bu lazer operasyonu?
Kesin etkılı mı?[/QUOTE
Boşwer elefera hep takacak birşey buluyon üzüyon içerdeki meleğini ama...
hahahahahha ne guldum yaa vallahı helal olsun:)
usg haftasına bakma cnm ne kadar zorlarsan zorla sata gore amelıyata alıyorlar.
bnm 4 gun sonra 39+1 falan oluyor usgye gore dusun
sanırım sızdede bayan dfr takıntısı var:)
olacagı bu:)
Walla ben de kendı kendıme gülüyorum ,ben bu 10 güne zaten doğururum baksana Şubat anneleri hızlı gidiyor ..Ben de ewde kendım bakıp bakıp yapacağım napıyım hastanem de uzak diye tarihli gitmek istedım olmadı ..
Canım ya sen ne yaşamışsın öyle..
Canım ben sevmedim senin doktorunu..
Başka doktora gitseydin keşke..
Resmen sinir oldum okuya okuya..
Ama kızının boyu kilosu harika
İnşallah benim oğlumda senle aynıdır ..
Aynı gibiyiz sanki biz canım..
Satın 17 mayıs mı seninde..
Ben 14 şubattayım...
Ben korkuyorum o zamana kadar doğururum diye işte..Çok iyiydi,bilinen de biri uzman konusunda ama havasından da gecılmıyor işte kader ..Şimdi son ayda da doktor değiştiremem ..Zaten eşim bir daha ugramam buraya dogumdan sonra demeye basladı bile...13Mayıs satım canım ..
benim gibi bi doktor mağduru daha galiba bende doktoruma geçen hafta sinir oldum bidahaki gitmemde ne olur bilmem kavga etmek istemiyorum ama beni çok gerdi.önceden iyiydi şansıma doktorumda hamile kalınca şuan aşırı kaprisli ve umursamaz bakalım napıcam
günaydın hoşgeldin canım, maşallah iyi bebişin, niye yazık olsun benimkine nolduysa 1 haftada oldu tosuncuk oldu,ağlıklı olsunda herzaman kilo alır, doktorlar benimde canımı sıkıor bazen değiştiresim geliyorda artık işişten geçti,ağzından zor alıyorum lafı,2 şubatta takılma bence 12.02.12 de güzel bi tarih bence oda olabilir acele etme
ben zorladım uyandı.. seninki biraz fazla tombiş ya cok hareketli olmaması normaldir heralde :)) gerci bizimkininde alanı küçük :)
canım maşallah bebişine.. ama dr biraz dengesizmiş, hem gel tarih konuşalım diyor, sonra da 10 gün sonra gel tarih konuşalım diyor ... neyse hayırlısıyla hayırlı zamanda gelir inş.. :)
selam cnm nbr?:))))
Yaa kızlar yeni bir yasa warmış ya,25 Ocak'tan itibaren sigorta ile özel hastanelerin anlaşması bitiyormuş..Bilen war mı??Ne yapacağız bizzz...
Doğurabileceğine inanıyorsan doğur valla kuzum..
Ben asla yapamazdım...
Kesin ölürdüm....:44:
ayyy çatladım gülmekten ıkınıp suda doğurcan heee
bari kaplıcalara git havuzda doğur yerim kız seni
İnanmıyorum canım ama hastane o kadar uzak ki trafik de hep oluyor ben hamıleyken tasındık 5.ayda ..O yüzden böle oldu ..Yanı ben taksıde felan dogurmaktansa kendıme ewde çözüm arıyorum ..Yoksa neden bu kadar erken istiyim ki çocugu ..Bana da ölürmüşüm gibi gelıyo zaten yaa kalpten gıdersem mektup bırakırım suclu doktor diye..:18::18:Ya da kaplıcalar da iyitmiş bunu da düşüneyım ben heehee sıcak su da erken dogurtur de mı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?