2012 Şubat Anneleri

kızlarr oyelken özgecımden haber alan varmı sevgılı dunurumm nezmandır ben goremdımm ya face gıremedım nayapıyor acep gelınım napıyorr

bebeğe üzülüyorum küçük ya bide savaş veriyo
anne içinde zor endişeye kapılmamaya çalışıyorum ama
ister istemez garip bi boşluk kaplıyo içimi
Allahım herkesin yardımcısı olsun
senin telkinlerinde ayrı bu arada canım özel hissettiriyosun valla

balım gercekten dıkkat et bole olmaz. sorun yasayabılırsın bu konuda ılerıde..
rabbım yardım etsın ne dıyımm..

oooooooo masallah masallaaahhh ne guzel herseyı yaaa..
o lambadan bende ıstedım ama bulamadım

ne kadar güzel hepsi
bende bennebileyimin sesi çıkmıyo diyodum meğer uğraşıyomuş
bebişin güle güle kullansın maşallah

MAŞALAH MASLAHH gule gule kullanısn canımm

Teşekkürler kızlar sewındım begenmenızee..Amiinn Allah hepımıze onlarla yasamayı nasıp etsın inşallahh...Canım İKEAda vardı o lamba 6-7 Tl bişeydi..

Süperlermiş maaşallah bence bayagı da düzenlı odası tamamen hazır gıbı...Benım kuşun daha cook eksıgı war zawallımın ..Süper günlük de sen mı dolduruyorsun...Ben de yazıyorum vakıt buldukca kızıma bıseyler..

AMİNNNN.. Rabbim dualarını kabul etsin inşşş canım.Allah hepimizin bebeklerini sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inş.
canım çok güzel herşeyi.Güle güle büyüsün cicileriyle inş

oyy oyy güle güle büyüsün bebişin cicileriyle .bende çok heveslendim yaaa .bende mi ceksem odasını:))

canım bende aynı senin gibiyim.Bende aşırı kansızlık var ne yazık ki .Hatta demir ilacını günde iki kere kullanıyorum.Ellerimi ve ayaklarımı hiç ısıtamıyorum...Üstüme kat kat giyiniyorum ama yinede üşüyorum.Ben hareketsizim ama üşüme sorununa bi çözüm bulamadımm

kızlarr oyelken özgecımden haber alan varmı sevgılı dunurumm nezmandır ben goremdımm ya face gıremedım nayapıyor acep gelınım napıyorr

Canım bende merak ediyorum geçen bi 10 gün önce aradım..
Ama malesef tlfu kapalıydı..
Bende merak ediyorum ..
Doğum yaptı mı acaba?
İkiz bi de onunkiler..
eve gidince şarja koyayım tlfu belki ararım..

Kesinlikle canım benim..
Amin ..
Üzülme tamam mı?
Hepimizinki zamanında gelsin..

Ben 14 şubat diye telkin ediyorum kendime hep..
Kananamama rağmen öyle dedim..
AKsılmalarım oluyor hala 14 şubat diyorum..
Zamanında doğacak sağlıklı doğacak inaşllah..

Hem o hem ben....
İnşallah inaşlah inşallah

Müjdecim...
harika yazmışsın..
Ben şimdi gördüm bu yazını...
Lütfen artık uzaktan izleme forumu...
Tecrübeli bir anne adayı olarak lütfen paylaş tecrübelerini...

kızlar ben çıkayım benim kızı alayım kreşten..
Sizleri çok seviyorum
kendinize ii bakın..

filancamcım demek sende böylesinn
benimde eskiden demir eksikliği sorunum vardı doktor demir hapı verdi ama bazen unutuyorum belkide ondandır
diyorlarya gebelikte sıcak ateş basması filan diye bende olmuyo devamlı üşüyorum ancak hareket edersem üşümüyorumm
hele ayaklarım yeri çekiyo o derece
böyle oluncada tabiki şifayı çabuk kapıyoruz
neyseki az kaldı bu zamanlarda geçerde sağlıkla alırız bebeişlerimizi kucağımıza

bende canım devamlı üşüme halindeyim.Lahana gibi kendimi sarıp sarmalıyorum ama ne fayda ısınamıyorum bi türlü. Ewet ne yazık ki çok kolay üşütüyoruz.Aminnn canım inş .Valla benim idrar yolu iltihabı nedeniyle erken doğum riskim var ,ben şafak sayarmış gibi gün sayıyorum.En azından 36. haftam bitse diye bekliyorum ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…