- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #56.961
bende canım devamlı üşüme halindeyim.Lahana gibi kendimi sarıp sarmalıyorum ama ne fayda ısınamıyorum bi türlü. Ewet ne yazık ki çok kolay üşütüyoruz.Aminnn canım inş .Valla benim idrar yolu iltihabı nedeniyle erken doğum riskim var ,ben şafak sayarmış gibi gün sayıyorum.En azından 36. haftam bitse diye bekliyorum ..
sende kendine iyi bak canım
küçük kızlarını öp bizim için
talep üzerine oyelkeni aradım doğurmamışSelamı var herkese ağrıları varmış bizim gibi tabi ikiz bekliyo ya
bakalım hafta sonu oda dra gidicekmişş yarın girmeye çalışacak topiğe..
No panic kızlar
kıslarr ya ben hala inanamıyorumm bebeğimin olacağına sizdede böyle duyular oluyomuu
çok ist,yorum anne olmayı tabiki çok mutluyum ama biyandanda inanamıyorumm
karnımda kıpırdayan bişey varr ultrasondada görünce çok mutlu oluyorumm doğum yaklaştıkça heyecanlanıyorumm
kıyafetlerini seviyorumm odasına giriyorum bakıyorumm filan
çok özledim
çok merak ediyorumm nasıl bişey gelecek diyee
işte böyle karmakarışık duygularr
tozuttummuki acepp
saol canım desene bızım gelınler duruyor dahaa
bizim gelinler duruyo merak etme ama heryeri ağrıyomuş öyle dedi tabi biz 1 taneyi zor taşıyoruz onun işi daha zor[/QUOTE
dimi canım ya zor dur tabıkı allah yardımcıs olsun eee dogum ne zmnamıs bısey demmsımı doktoruu
banad aoluyor valla canımm o tekme attıkca ben guluyorum kendı kendımeee oysakı ne bosmus hayt bebgımdne önce sankı onunla bı degıstım kendı kenıdme öenm verıyorummmm kocma kızmasın bu arada kocam la cok mutluydum ama sankı haytımızda bı eksık vardı da o da yusuf eymen oldu eksık tammaldın gıbı olsu
bizim gelinler duruyo merak etme ama heryeri ağrıyomuş öyle dedi tabi biz 1 taneyi zor taşıyoruz onun işi daha zor[/QUOTE
dimi canım ya zor dur tabıkı allah yardımcıs olsun eee dogum ne zmnamıs bısey demmsımı doktoruu
hafta sonu işte gidince netleşcekmiş heralde öyle dedi
kızlar bende çıkıyorum
evden gelirim yine
öpüldünüz
hafta sonu işte gidince netleşcekmiş heralde öyle dedi
kızlar bende çıkıyorum
evden gelirim yine
öpüldünüz
tm cnm saol
Nıhle napıyorsun kıss nedne yazmıyorsunnn yorruldunmuu
Müjdecim...
harika yazmışsın..
Ben şimdi gördüm bu yazını...
Lütfen artık uzaktan izleme forumu...
Tecrübeli bir anne adayı olarak lütfen paylaş tecrübelerini...
kuzu cogu zmn yatıyorum ben o yuzden yazamıyorum
oy kıyamam kıscen tepıklıyormu
offfffffffff sanki çok canım sıkılıyo bişeyler sıkıcı geldi birden ne hissetiğimide bilmiyom ama nefes alamıyorum yatıyım diyorum olmuyo oturuyorum olmuyo canım bişeyler yemek istiyo tek başına insanın canı istemiyo ay depresyonamı girdim ne oluyo bende nedediğimi bilmiyorum
offfffffffff sanki çok canım sıkılıyo bişeyler sıkıcı geldi birden ne hissetiğimide bilmiyom ama nefes alamıyorum yatıyım diyorum olmuyo oturuyorum olmuyo canım bişeyler yemek istiyo tek başına insanın canı istemiyo ay depresyonamı girdim ne oluyo bende nedediğimi bilmiyorum
kusum bızde artık tepıkleme yok sadece kasıyor..
ve kastımı dur bakalım yerınde durabılırsen:)
benım her cnm sıkıldıgında bırseyler yıyorum vallasımdıkı gıbı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?