- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #57.141
günaydınnnnnnnn işşalhh saglıkla olsunlar sırayla:)
cok sevındım ıyı olmana bende eh işte cok sukru ıyıym ama benım oğlan ıkı hafta önde gdıyor ve cok hızlı kılo alıyorr bu aralrda yanı subatın ılk haftası dahıl suyum gelıp doguramazsam sezaryen olucam normal doguramıcam bu benı uzdu bıraz ama cok sukru saglıgı yerınd ecanım
sorma yaaa .. 3 ü geçerler inş zamanlarına kadar beklerlerde....cnm sen nasılsın..? varmı bi yaramazlık..işi artık kafaya takma yaa boşver..yakında bebeğin olck hep onu düşün...çalışmak normalde bile zorken hamile olunca o zorluk çok daha artıyo..sıkıntı tabi..ama kendinide oğluşunuda üzme boşver....Hakkında hayırlısı neyse o olsun inş cnm bnm...
şekerim doğuran doğuranaymış valla bende sen gibiyim....senin ikizceler nasıl
inş.benimkilerde en az 2 kg doğarlar
olurlar olurlar mrk eme allhın ıznıyle saglıkla dogucakalrr
anammmm haknur doğurdumuuuuo kadar yaramazlık yaparsa tabi doğurur diğerlerinede çok şaşırdım maşallah yaa ... desenize şubatı bekleyemediler.... canlarım çok iyiyim yaa bizde oğlumla bugün kontrole gittik 2 700 gr ... 3 kg geçer dedi dr ... 46 cm boyu .... benim oğlan minik olcak zira..anam gibi 4 500 gr falan doğuramicam o kesinde.......kızlar bu arada annemlerlede barıştık .... annem kuzenlerini aracı gündermişler bize beni merak etmişler... çok üzülmüşler pişman olmuşlar beni kırdıkları için....eşimde benim hatrıma onları affetti gittik ellerini öptük geçen hafta... bir haftadır görüşüyorum zira çok mutluyum...annannesi oğluma bir sürü yelek hırka örmüş.. dün onlarıda yıkadım...düğmelerini diktik.... herşeyimiz hazır...dr da artık doğacak beklemedesin dedi....normal istediğim için ben inş bakalım bi aksilik olmaz....uan çok şükür hayatımda herşey yolunda...darısı ayşecim senin ve haknurun başına..inş ailenizle barışırsınız..Allah büyüktür..inş onlarda bizimkiler gibi hatalarını anlarlar...doğrusu hiç beklemiyordum ben böyle bi caba ailemden....dünürüm nıhle cnm benim ondan haber varmı..inş yakalarım bugün onu gelirde..ayyy çok özledim bende sizi...eşime dedim çok merak etmişlerdir diye..ama inş vınımı düzelteyim gelcem yine kızlar....kısa bi süreliğine olmicam aranızda... sizsiz yapamam ben yaaa
selam kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Ben sayet hamıle kalmdan önce hamıle ınsanlar konusrken daha dıkt ederdım sonucta özel bı durmdalar ama ben sankı böle degılmsım gıbı butun sınır bozucular benı buluyorr surd akaldı bır haftam allahım evımdne doguma gıtmyeı nasıp bana
esft özur dınelncek ne var bacım bırsuru işin var basınd abne mrk ettım sadce canım benım ondan yoksa bıkeredaha yazarım neolcak yada sendne ısterdım sorun yok yanı muckkk
hoşbulduk bebişim bende seni
aradığın için çok mutlu oldum
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم
[TABLE="class: grid, width: 800"]
[TR]
[TD]Sıra
[/TD]
[TD]Anne Adı
[/TD]
[TD]Bebek Adı
[/TD]
[TD]Cinsiyeti
[/TD]
[TD]Doğum Haftası
[/TD]
[TD]Doğum Tarihi
[/TD]
[TD]Doğum Şekli
[/TD]
[TD]Kilo
[/TD]
[TD]Boy
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: right"]1
[/TD]
[TD]berraksu
[/TD]
[TD]------
[/TD]
[TD]Kiz
[/TD]
[TD]33
[/TD]
[TD]31/12/2011
[/TD]
[TD]sezeryan
[/TD]
[TD]1900
[/TD]
[TD]-----[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: right"]2
[/TD]
[TD]Dygbal
[/TD]
[TD]...........
[/TD]
[TD]Kiz
[/TD]
[TD]........
[/TD]
[TD].........
[/TD]
[TD].........
[/TD]
[TD]..........
[/TD]
[TD]...........[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: right"]3
[/TD]
[TD]berfinbilgen
[/TD]
[TD]Havin
[/TD]
[TD]Kiz
[/TD]
[TD]32
[/TD]
[TD]04/01/2012
[/TD]
[TD]sezeryan
[/TD]
[TD]1936
[/TD]
[TD]45[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: right"]4
[/TD]
[TD]Ladykedi
[/TD]
[TD]-----
[/TD]
[TD]Kiz
[/TD]
[TD]36+4
[/TD]
[TD]09/01/2012
[/TD]
[TD]sezeryan
[/TD]
[TD]3000
[/TD]
[TD]48[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: right"]5
[/TD]
[TD]adese
[/TD]
[TD]Nehir
[/TD]
[TD]Kiz
[/TD]
[TD]35+3
[/TD]
[TD]17/01/2012
[/TD]
[TD]E. Sezeryan
[/TD]
[TD]3650
[/TD]
[TD]51[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: right"]6
[/TD]
[TD] haknur
[/TD]
[TD]EMRE
[/TD]
[TD]ERKEK
[/TD]
[TD]36+1
[/TD]
[TD]18/01/2012
[/TD]
[TD]sezeryan
[/TD]
[TD]2300
[/TD]
[TD]50
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: right"]7
[/TD]
[TD]aselkuzum
[/TD]
[TD]Şevval Duru
[/TD]
[TD]Kiz
[/TD]
[TD]37+4
[/TD]
[TD]19/01/2012
[/TD]
[TD]S.Serzeryan
[/TD]
[TD]------
[/TD]
[TD]-----[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Şu ana dek doğum yapanlar...
Haticemden kopyaladım...
Hadeeeeeeeeeeeeeeeee doğurun kızancıklar
SEVGILI DOSTLARIM,
ZAMAN COK CABUK GECIYOR. ILK DOGUMUMUZ GERCEKLESTI HERKESE HAYIRLI DOGUMLAR DILIYORUM..
SIZLERI COK SEVIYORUM
öncelıkle,
Sıra anne Adı Bebek Adı Cinsiyeti doğum Haftası doğum Tarihi doğum Şekli Kilo Boy
1 berraksu ------ Kiz 33 31/12/2011 sezeryan 1900 -----
2 Dygbal ........... Kiz ........ ......... ......... .......... ...........
3 berfinbilgen Havin Kiz 32 04/01/2012 sezeryan 1936 45
4 Ladykedi ----- Kiz 36+4 09/01/2012 sezeryan 3000 48
5 adese Nehir Kiz 35+3 17/01/2012 E. Sezeryan 3650 51
6 haknur EMRE ERKEK 36+1 18/01/2012 sezeryan 2300 50
7 aselkuzum Şevval Duru Kiz 37+4 19/01/2012 S.Serzeryan ------ -----
Hewpimiz özge için seferber olduk:))))
inş.benimkilerde en az 2 kg doğarlar
olurlar olurlar mrk eme allhın ıznıyle saglıkla dogucakalrr
inş.canım ya
Canım amin şu mübarek günde..
Senin için çok çok sevindim..
Ama benim umudum yok gözdem..
Oğlunun kilosu boyu normal canım..
3300 doğacak 52 cm doğacak oğlun..
Canım nasılsın çok özledim seni inan..
Amin canım bana da bana da
Canımsın benim...
Ben seni aradım ileti geldi mi özgem..
Telefonun kapalıydı..
Akşam üstüydü...
iyiyim canım bende özledim
numaramı değiştirdim canım ben
bu arada kürk almışsın :))
sağol canım cım
SEVGILI DOSTLARIM,
ZAMAN COK CABUK GECIYOR. ILK DOGUMUMUZ GERCEKLESTI HERKESE HAYIRLI DOGUMLAR DILIYORUM..
SIZLERI COK SEVIYORUM
öncelıkle,
Sıra anne Adı Bebek Adı Cinsiyeti doğum Haftası doğum Tarihi doğum Şekli Kilo Boy
1 berraksu ------ Kiz 33 31/12/2011 sezeryan 1900 -----
2 Dygbal ........... Kiz ........ ......... ......... .......... ...........
3 berfinbilgen Havin Kiz 32 04/01/2012 sezeryan 1936 45
4 Ladykedi ----- Kiz 36+4 09/01/2012 sezeryan 3000 48
5 adese Nehir Kiz 35+3 17/01/2012 E. Sezeryan 3650 51
6 haknur EMRE ERKEK 36+1 18/01/2012 sezeryan 2300 50
7 aselkuzum Şevval Duru Kiz 37+4 19/01/2012 S.Serzeryan ------ -----
amaninnn inceleyim bi
Şimdilik bu kadar özgecim...
sağol canım
hoşbulduk bebişim bende seni
aradığın için çok mutlu oldum
Hewpimiz özge için seferber olduk:))))
listeye bakıyorumda haknur benim gibiyken doğum yapmış onunda oğlunun boyu uzunmuş 50 cm..benim oğlanında boyu kısa 46 cm ....niye öyle acaba yavvv..:44:..babasıda bende kısa değiliz aslında..inş bi anda boy atar yaramaz..artık eskisi gibi oynayamıyo zaten...bacaklarını uzatacak yeri kalmadı zira napsınnn bukle senin kerata nasıl gittinmi dr hiç...ayşem sen isim buldunmu? senin melek nasıl?:44:bbye senide merak ediyorum...
cnm güle güle kullansın inş hepsini..cicilerini düzgün yerleştir kız çok dağınık herşey..ama sende demişin herşeyi daha hazır değil diye..allah yardımcın olsun cnm....günlükte hoş bi fikir zira ben de günlük tutuyorum oğluma..kızlarr ben de çektim kızımın eşyalarını :)) odası henüz düzenlenmediğinden dagınık ama idare edin... bir de o oda calısma odasıydı , hala pc orada malesef bir fazlalıkkk(
düzenlenince odanın son halini atarım inş haftayaa...
he birde kızıma günlük aldık babasıyla, onu da cektim :)) Eki Görüntüle 329865 Eki Görüntüle 329866 Eki Görüntüle 329867 Eki Görüntüle 329868 Eki Görüntüle 329870 Eki Görüntüle 329875 Eki Görüntüle 329872 Eki Görüntüle 329879 Eki Görüntüle 329877 Eki Görüntüle 329880 Eki Görüntüle 329881 Eki Görüntüle 329882 Eki Görüntüle 329883 Eki Görüntüle 329884 Eki Görüntüle 329885 Eki Görüntüle 329886 Eki Görüntüle 329878
valla ya hepsi kız bi haknurunki erken gelmiş....oda yaramazlığındandır kesin..paso kız maşallah erkekler doğmaya korkuyo
kızlar size bişey soracağım belki aranızda benim gibi olan vardır
ben çok halsiz kalıyorum hiç gücüm kalmıyo
oysaki sağlıklı besleniyorum
hamurişi filan böyl eşeylerden uzak duruyorum bebeğe faydası olsun diye etsuyu çorbalar balık süt yoğurt sebze meyve yiyorum bebeğin gelişimi iyi diyo doktorlarr hatta iri kilosu 4 kiloyu doğuma kadar geçer diyorlarr hareketli bir bebek sorun yok diyorlarr sadece demir hapı verdi doktorum ancak benim bu halsizliğim geçmiyo
ayaklarıma çorap patik giyiyorum ona rağmen üşüyo ayaklarım sanki yeri çekiyo ayaklarımm
hergün sil süpür yemek yap pek oturmuyorum uyumuyosam hareketliyim yani acaba ondanmı anlamıyorum
benim gibi olan varmı aranızdaa
benim keratanın boyu uzun maşallah yarın randevum var dua edin benim için
karizmatik drum boyu kadar söylediği kiloylada mutlu etsin beni
ama hissediyorum bebeğim tosunlaştı karnım düştü kız resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?