- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #57.161
benim keratanın boyu uzun maşallah yarın randevum var dua edin benim için
karizmatik drum boyu kadar söylediği kiloylada mutlu etsin beni
ama hissediyorum bebeğim tosunlaştı karnım düştü kız resmen
listeye bakıyorumda haknur benim gibiyken doğum yapmış onunda oğlunun boyu uzunmuş 50 cm..benim oğlanında boyu kısa 46 cm ....niye öyle acaba yavvv..:44:..babasıda bende kısa değiliz aslında..inş bi anda boy atar yaramaz..artık eskisi gibi oynayamıyo zaten...bacaklarını uzatacak yeri kalmadı zira napsınnn bukle senin kerata nasıl gittinmi dr hiç...ayşem sen isim buldunmu? Senin melek nasıl?:44:bbye senide merak ediyorum...
toplam 17 kullanıcı konuyu okuyor. (10 üye ve 7 ziyaretçi)
narin_ala,
filancam,
benim_olan,
oyelken,
kelebek1978,
buklee,
kk pro üyeaysebahar+,
bbye,
hazalaslan
Herkese selammmmm nasılsınız....
Selamm.. bende 2011 şubat annesiyim..
merak ettim doğum yapan oldu mu .. aceleci bebişler var mı ?
ama ben yarın yokumki burda..,nş güzel çıkar herşeyi...benm sıpa kısa yavvvv
Toplam 17 kullanıcı konuyu okuyor. (10 üye ve 7 ziyaretçi)
narin_ala,
filancam,
benim_olan,
oyelken,
kelebek1978,
buklee,
KK Pro Üyeaysebahar+,
bbye,
hazalaslan
herkese selammmmm nasılsınız....
kız sende bırak artık şu işi evinde otur :)))
ya kıslar bende kımsneın numarası yokbi doğursam aysebahra haber verebılcemkı o da anynı and adogurz o da gerımıcek
benım ne ksurum vardıda bana kıms enumarasını vermedi
maşallah cnm tosununa....canım benım ösleıdm sneı bende ben devam calsıyorum içimdekı tosuncukla devam işe önde gıdyor erkekık saglıgı yerınde cok sukru ama gelıcegı yollar dar oldgu için sanırım o glemeden doktor alıcak onu böle bende durumlarr işyerınde bırılerını dovebılrım yada burdan acıl doguma gıdeblırm öle cnaım senınde ıyı olmana sevınıdm bıtanecım
olmazmı doğum topiğimize bak...cnm....bekleyemedi bizim bebeler...Selamm.. bende 2011 şubat annesiyim..
merak ettim doğum yapan oldu mu .. aceleci bebişler var mı ?
valla yaa halen çalışıyo bu analar çok çalışkannkız sende bırak artık şu işi evinde otur :)))
Toplam 17 kullanıcı konuyu okuyor. (10 üye ve 7 ziyaretçi)
narin_ala,
filancam,
benim_olan,
oyelken,
kelebek1978,
buklee,
KK Pro Üyeaysebahar+,
bbye,
hazalaslan
herkese selammmmm nasılsınız....
evet canım yarın yoksun sen nasıl haber vericem ben sana şimdi ama kesin 50 cmi geçti boyu baksana 2 hafta önce 46 cmdi kiloda emin değilim ama
valla şeytan dürtüyo ösegecim yarın gittiğimde çalışamaz mı alsam diye düşünüyorum
ben artık zor yürüyorum valla
maşallah cnm tosununa....izne çıkmicakmısın sende.....maşallah size o göbeklerle işe gidiyonuz yaa ben bi günlüğüne işe geliyorum ertesi gün pertimmm yatak döşek öğlen ediyorum valla.... bundan sonra bi günlüğünede gelemem herhalde bakalım... size maşallah valla.....
valla yaa halen çalışıyo bu analar çok çalışkann
evet yaaaaaaaaaaaaa
mrb olmazmı7 tane bebsımız oldu bilemmm:)
maşallah cnm tosununa....izne çıkmicakmısın sende.....maşallah size o göbeklerle işe gidiyonuz yaa ben bi günlüğüne işe geliyorum ertesi gün pertimmm yatak döşek öğlen ediyorum valla.... bundan sonra bi günlüğünede gelemem herhalde bakalım... size maşallah valla.....
saol teyzesı cıkıcam canım normalde 5 subatta cıkmam lasım ama haftaya son dedı doktorr aban bı hafta rapor verıcem dedı öle canımm
özelden yazıyorum çaldır bakim kuzu beni
evet yaa topik dolduuu dahada gelir bebeler.....
olmazmı doğum topiğimize bak...cnm....bekleyemedi bizim bebeler...
valla yaa halen çalışıyo bu analar çok çalışkann
nasılsın sat arkadaşım bizde iyiyizzzz
kuzummmmm :16. çaldırdım senı bebebgımm
var ya sabahları yataktan zorla çekeliyo eşim
artık çok zor geliyorum inan
aynen canım sizin gibiyim bende
uzuun zor gecelerden sonra yeni bi sabah merhaba diyoz işte...
hergünümüz aynı dünden bi değişiklik yok
hosgeldınn canım cok sukru ıyı herkes henuz bı dogum haberı yokSen nasılsınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?