2012 Şubat Anneleri

şimdi nihleeyle görüştüm bebeğinin ağlamasını dinletti bana
resmen yıkıyodu ortalığı cadı
nerden çıkıyosa o ses yerim ben onu
akşama eve çıkarlarsa koyucak bebişin resimlerini

günaydın kızlar, buklem ya bide biz dogrsak artık, yoruldum karnımda taşımaktan

canım maddi durumunuz şuan pek iyi degilmiş anladıgım kadarıyla,bence çeyrek di kendinizi sıkıntıya sokmayın,yarım çeyrek uygun olur yada bi arkadaşın dediği gibi kızsa küpe falanda güzel olur hem daha uygun,haa şuda var sen ne götürürsen onu getirirler düşüncesi, ben katılmıyorum çok gördüm çünkü sen götürüorsun altını o çok ucuz bişey alıp geliyor, belki size yanlış bir düşünce gelebilir ama öyle

Herkese günaydın. Bende 38 haftalık hamileyim. Tahmini doğum tarihimiz 10 şubat. Şimdilik normal doğum görünüyor. Herkese hayırlı doğumlar. Sağlıklı evlatlar nasip etsin allahım

hoşgeldin canım yeni görüyoruz seni,kendinden bahsetsene

eleferam dün okudum çok üzüldüm, bugün okurkende ağladım
arkadaşların yazdıklarınada katılıyorum,herkesin söylediğinde dogru bir yan var
bende bikaç şey söylemek istiyorum
erkekler kadın kız konusunda çok zayıf oluyorlar
kadın biraz ısrarcı davrandıysa eşinde karşılık vermiş olabilir
ama zannetmiyorum buluşup bişeyer yaptıklarını
bizde nişanlıyken eşimin eski kız arkadaşı arayıp duruyormuş hiç söylemedi bana
bigün yanımda aradı eşim kızardı bozardı noluyo dedim gitti kızla konuştu
geldi herşeyi anlattı bana ısrarla arıyor diye
ben görüncede çok pişman oldu, konuştugu için ve bana söylemediği için ve oradada bitti
umarım sizdede böye bişey olur
kızın piskiğidir belki eger eşini seviyorsan ona güvenmeye çalış ama şunuda söyle
birdaha yakalarsam dogru yada yanlış olsun herşeyi bitiririm sende defolup gidersin de
eminim olanlardan çok pişmandır

anammm hacerde doguracak bi ben kaldım 38 haftada bitti ben nezaman doguracaaaaaaaaaaaaaaaaam

Bılıyorum sıkıldınız benden ama, sızden baska kıme anlatacagımı bılmıyorum.
Sızce esım ve arkadası ıle konusmam dogru olur mu? ):

canım aşk olsun neden senden sıkılalım olurmu öle şey biz senin için bişey yapamayızki burdan dert ortağın olmak dışında elimizden bişey gelmez zaten keşke faydamız dokunabilse.

Bılıyorum sıkıldınız benden ama, sızden baska kıme anlatacagımı bılmıyorum.
Sızce esım ve arkadası ıle konusmam dogru olur mu? ):

canım eger gerçekten herşeyi biliyorsa bunlarıda bilmiyormudur sence, bence gereksiz eşinle konuş yeter

ayşebaharcım ne güzel şeyler yazıyosun yaa çok beğenıyorum..
canlarım allahım hepinize kolaylık versın..
yavrunuzla güzel günler sizin olsun inşallah..

amin canım, inşallah sende en yakın zamanda hamile kalıp sağlıcakla dogurrusun bebegini, herzaman aklımdasın vedualarımdasın

amin canım, inşallah sende en yakın zamanda hamile kalıp sağlıcakla dogurrusun bebegini, herzaman aklımdasın vedualarımdasın

Ayy canım benım çok teşekkur ederim inşallah..
valla sizlerde benım süreklı aklımdasınız ne yaptılar,bugün doğum oldu mu?diye
allahım yardımcızın olsun.çok mutlu oldum çok sağolasın:)

selam kıslarr
maşallah şubat gelmeden sıpacıklar gelmeye başladıı çok sıkılmışlar heralde içerdee dayanamıyorlar geliveriyorlar
eleferacım durumun yani belirsizlik doğruyu tam olarak bilememek çok zor şu durumdada sanırım öğrenemeyeceksin
eşinin konuşmaları kısa kısa olması ilginç yani sevgili olsalar uzun uzun konuşurlardı mesajlaşırlardı tam çözülmüyo anlaşılmıyo
ama şu belliki sen olayı öğrenince eşin o kadınla konuşmuş belli yoksa bianda teli iptal ettirmezdi
keşke daha önceden telin kimin üzerine olduğunu öğrenebilseydin isim bildikten sonra nerde otrurduğunu filan öğrenirdin daha kolay anlaşılırdı
ama şu durumda belirsizlik varr

günaydınlar herkese ,
dün kontrolümüz vardı kızlar, doktorum amniyon sıvımın biraz azaldığını söyledi ,
daha sonra tekrar ölçtü ve normal dedi ,
10 gün önce 10 cm'in üzerindeydi şimdi 9 cm ölçtü..
10 gün sonra tekrar gel dedi ,
sizce normal mi?

şimdi nihleeyle görüştüm bebeğinin ağlamasını dinletti bana
resmen yıkıyodu ortalığı cadı
nerden çıkıyosa o ses yerim ben onu
akşama eve çıkarlarsa koyucak bebişin resimlerini

Maaşallah ne güzel haberler gelıyor..Demek ilk normal dogum da hacerden olacak ,way bee..Nihle'nin kızı da nıye öle aglıyor kı yazuukk sütü mü az gelıyor acaba sezeryandan??Allah ewlerıne saglıkla mutlu mutlu dönmelerını nasıp etsın ..Ben de istiyorum artık kucagımda bebe,kulagımda zırlamalar yaw
..

enice canım ocakta bu kadar doğum olduysa sende doğuırursun ..
inş canım yani
ne biilim buklecim ya annemde diyo seninki 7 şubata kalmaz çok aşagı inmiş diye ama bende ne sancı ne bişey, evdede patladım dışarı çıkmak istiyoruuuuuuum

canım geçmiş olsun sıvıyla ilgili hiçbir bilgim yok ama risk olsaydı doktorun daha sık çağırırdı

bana hiç sıvıyla ilgili bişey söylemiyo dr
o yüzden bilgisisizm tatlık
kilosu falan nasıl?

yok canım süyünden değil cadılığından ağlıyomuşş tembelmiş bide emme konusunda

benim hiç inmedi ben nasıl doğurcam:26:

teşekkür ederim canım ,
ben de aynı yorumu yaptım , kritik bir durum olsaydı daha erken çağırırdı..

bana hiç sıvıyla ilgili bişey söylemiyo dr
o yüzden bilgisisizm tatlık
kilosu falan nasıl?

kilosu falan gayet normal canım ,
sadece sıvı konusu beni telaşlandırdı ama sonradan normal dedianlayamadım bir türlü..
kritik bir durum olsaydı 10 gün sonra hazırlıklı gel falan derdi herhalde değil mi

Ben de bunu düşündüm canım 100 TLlik bir altın wersek veya bulursak künye tarzı birşey olur mu?Çok sağolun walla içim rahatladı,aslında ben sımdıden gıtmek ıstıyorum hem hastane tecrubem de olur ,görmüş olurum diye..ama bilemiyorum ..Bu arada mide yanmalarım benım de dewam edıyor,sodayla hafıflıyor canım..Hanı 35ten sonra mıdemız yanmayacaktı Aysebahar..Demek kı bızım veletler hala yukardalar yahu..

benim hiç inmedi ben nasıl doğurcam:26:[/QUOTE]

aaaa daha dur canım benim daha yeni indi, ben dogurayımda sen sıranı bekle
buklee eger benden önc dogurursan çıldırırım ben

Biliyorsa da asla söylemez kı kankası canım nıye acacaksın kı konuyu ?Erkekler böle durumlarda hep birbirlerini destekler ,asla ele wermez..Eşin de zaten sorarsa böyle söyle felan demiştir..Boşwer..Bence sen şimdi sakın bir şekilde bebeğine kanalize ol ve dediğin gibi yap ..Hafif şüphe duy,ama çok da zorlama..Tekrar 2-3 hafta sonra veya dogumun bıtımıne ertele we o zaman tekrar dökumanlarına bakarsın ...Eğer sık aradıgı bır tel warsa o zaman o numarayı ararsın o kız cıkarsa konusursun ..Şimdi yapabılecegın bişey yok ki kendını üzmekten başka..Sadece gözü kapalı inanma ...Keşke gece yanına gitmeseydın de birkaç gün ağlasaydı ezilseydı kız..

benim hiç inmedi ben nasıl doğurcam:26:

aaaa daha dur canım benim daha yeni indi, ben dogurayımda sen sıranı bekle
buklee eger benden önc dogurursan çıldırırım ben[/QUOTE]

niye böyle yapıyon ya herkes sırayı bozuyo benbozsam nolur?
kuzum nihleenin dediği gibi izne ayrıldığım doğursam süper olur şaka maka bi yana
siparişle o güne çağırıyorum yavrumu
gel gel

Ewet kafamda bişeyler canlandı sanırım çeyrek değil ama gram takarım en iyisi..Bir de ufak hedıye belkı bılemıyorum ..Teşekkürler fikir werdıgınız ıcın ..Senın 38 bıtıyor mu ne?Cok az kalmısss süper...Darısı bızee..

Arkadasların yorumlarıyla gram altın alayım dıyorum ..Ayıp olur dıyen war mı veya baska fıkrı olan kızlar..Aksama gıderız dıye soruyorum dewamlı kusura bakmayın..

Arkadasların yorumlarıyla gram altın alayım dıyorum ..Ayıp olur dıyen war mı veya baska fıkrı olan kızlar..Aksama gıderız dıye soruyorum dewamlı kusura bakmayın..

yok canım niye ayıp olsun sonuçta gücün buna yetiyosa yapacak bişey yok
ve altın artık çok değerli
gram falan farketmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…