- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #58.361
kızlar ben kötü kabuslar filan görmeye başladım sizdede böyle rüyalar gören varmı bazen korkuyorum çıkarmıki filan diyee
geçen gece rüyamda iki yaşlarında bir çocuk gördüm erkek
güya benim çocuğummuş şaşırdım ben bebek bekliyodum sen büyüksün dedim cevap vermedi gel dedim gelmiyo kaçıyo benden istemiyorum seni diyo bu zamana kadar nerdeysin yanlız kaldım çok ağladım diyo
saklanıyo kaçıyo benden
sonra aldım kucağıma istifra etmeye başladı hastaymış
böyle gördümm çok üzüldümmbu rüyaların anlamı varmıdır yoksa gebeliktenmi böyle rüyalar görüyoruz
mrb arkadaşlar nasılsınız...
merhaba canım sağol sen nasılsın
tşklr bende iyiyim geriye sayım başladı korku ve heyecan dışında bır sıkıntı yok allaha şükür...:)
hazalaslan neredeyse seninle aynı haftadadayız ,
ben seni çok iyi anlıyorum ,
bebişin karnımda birkaç gün bile fazla kalması kar benim için
doktor kontrolün ne zamandı neler dedi?
suyun,bebeğin hareketleri ne durumda?
Ben de bunu düşündüm canım 100 TLlik bir altın wersek veya bulursak künye tarzı birşey olur mu?Çok sağolun walla içim rahatladı,aslında ben sımdıden gıtmek ıstıyorum hem hastane tecrubem de olur ,görmüş olurum diye..ama bilemiyorum ..Bu arada mide yanmalarım benım de dewam edıyor,sodayla hafıflıyor canım..Hanı 35ten sonra mıdemız yanmayacaktı Aysebahar..Demek kı bızım veletler hala yukardalar yahu..
Sen naasılsın hazal?mrb arkadaşlar nasılsınız...
selam kıslarr
maşallah şubat gelmeden sıpacıklar gelmeye başladıı çok sıkılmışlar heralde içerdee dayanamıyorlar geliveriyorlar
eleferacım durumun yani belirsizlik doğruyu tam olarak bilememek çok zor şu durumdada sanırım öğrenemeyeceksin
eşinin konuşmaları kısa kısa olması ilginç yani sevgili olsalar uzun uzun konuşurlardı mesajlaşırlardı tam çözülmüyo anlaşılmıyo
ama şu belliki sen olayı öğrenince eşin o kadınla konuşmuş belli yoksa bianda teli iptal ettirmezdi
keşke daha önceden telin kimin üzerine olduğunu öğrenebilseydin isim bildikten sonra nerde otrurduğunu filan öğrenirdin daha kolay anlaşılırdı
ama şu durumda belirsizlik varr
günaydınlar herkese ,
dün kontrolümüz vardı kızlar, doktorum amniyon sıvımın biraz azaldığını söyledi ,
daha sonra tekrar ölçtü ve normal dedi ,
10 gün önce 10 cm'in üzerindeydi şimdi 9 cm ölçtü..
10 gün sonra tekrar gel dedi ,
sizce normal mi?
Maaşallah ne güzel haberler gelıyor..Demek ilk normal dogum da hacerden olacak ,way bee..Nihle'nin kızı da nıye öle aglıyor kı yazuukk sütü mü az gelıyor acaba sezeryandan??Allah ewlerıne saglıkla mutlu mutlu dönmelerını nasıp etsın ..Ben de istiyorum artık kucagımda bebe,kulagımda zırlamalar yaw..
ben yine çok beğendim yazdıklarını
iyiki sizler varsınız gerçekten kızlar...
benim dünürüm doğumda rabbim kolaylık nasip etsin...ağrısını acısını dindirsin bir an önce evladına kavuşsun canım benim...
allah bizede nasip etsin inşallah...
ayşebaharcım ne güzel şeyler yazıyosun yaa çok beğenıyorum..
canlarım allahım hepinize kolaylık versın..
yavrunuzla güzel günler sizin olsun inşallah..
bende arayacaktım haceri ama ayıp olur şimdi
kız orda cebelleşiyo
bekliyim biraz
bağlanır belki arada dimi?
): kımse yorum yazmadı.
Benımde toplantıya gıtmem lazım, gec bıle kaldım.
Kendınıze ıyı bakın.
Bu arada Aysebahar dun senı aradım, yanıt vermedın.
Duymadın muhtemelen.
Hoscakalın
kesinlikle sana katılıyorum canım okadar iyi yazmışsınki eleferacım bence daha fazla yorum isteyip kafanı karıştırma derim.neye inanmak istiyosan o şekilde davran
anammm hacerde doguracak bi ben kaldım 38 haftada bitti ben nezaman doguracaaaaaaaaaaaaaaaaam
hemde ne rüyalar ooo ya doğum yapmışım yada yapıyorum ama hiç acı çektiğimi görmüyorum bi bakıyorum hiç karnım yok oohh diyorum hiç kilom kalmamış çocuk kocaman olmuş büyümüş daha neler neler ne istersen,ama bi uyanıyorum ortada ne bebek ne çocuk kocaman karnım duruyo olduğu yerde :))
SANKI BIZ GELDIKKKKKK :) :d
ama cıkmam gerek opuyorumm kocaman..
bız ıyıyız eve geldık kızımla sımdı
mısafırler gfelıyormus
gelırım yıne
evet hemen hemen aynıyız. 16 ocakta gitmiştim en son cuma yıne gidecem . hersey yolunda allaha şükür.. hareketlerdersen hiç durmuyo uyku bile uyuyamıyorum suyu falan gayet ıyı bu hafta çatı muayenesı yapacak normal istiyorum ama korkuyorumda bebeğim biraz büyük 4 kilo olacak büyük ihtimall karısık duygular içindeyım birazzzz..
Canım sezeryan olabilirsin..
Nts ye bağlan ..
ihmal etme...
ben de çarşamba günü gidicem ,
9 cm svı normaldir herhalde di mi?
anormal olsa idi doktor hazırlıklı gel derdi sanırım
baharcım nts'ye bağlandım,
normal dedi doktor ama benim içim içimi yiyor ,
yarın kalp atışlarını dinlemek için gidicem tekrar ,
hareketleri biraz azaldı gibi hissediyorum ya da psikolojik
Piskolojiktir o..
yerleri daraldı sıpaların ya ondan:)))
Allah sağlıkla kucağına aldırsın kahvekokulum
Bence ayıp falan olmaz canım.Herkes maddi durumuna göre sonuçta. gayet de güzel hem
Arkadasların yorumlarıyla gram altın alayım dıyorum ..Ayıp olur dıyen war mı veya baska fıkrı olan kızlar..Aksama gıderız dıye soruyorum dewamlı kusura bakmayın..
SANKI BIZ GELDIKKKKKK :) :d
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?