- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #58.401
yok canım ben idareciyim..
Ama ben çıkıyorum dedim adama:)))))
İzin vermedi bana:)
İnşallah herşey istediğin gibi kolay ve güzel geçer canım
Teşekkürler kızlar fikirler için..Alacak eşim 100 Tl'ye gram altın onu werecegız ne yapalım ki..En yakın arkadasları bıle ceyrek werecek buyuk ıhtımalle..Bu en iyisi gibi geldi bana da...Aslında bebek bezi ve emzıkle dolu cok tatlı birşey görmustum gecen gun hastanede bırıne getırmıslerdı ..O sepetten de almayı cok ısterdım ,ama eşim diyor ki o da 60 TL wardır diyor..O zaman da anlamı kalmaz..Durumumuz bu son ay iyice borçlandık..Yapacak birşey yok,daha alacaklarımız da bitmedi..Napalım artık..
NİHLE de gelmiş ve gitmiş bilem..Kız doğurmus kadar heyecanlandım biliyor musun,bgn arkadasım doğum yaptı..Onun kadar sana da heyecanlandım..Ne güzel bağ war bu topicle aramızda di mi kızlar...
Hugocuk ;kabus ben de görüyorum terleyerek uyanıyorum bazen..Bu dönemlerde görülen rüya hatırlanıyormus belkı ondan etkılı oluyordur..
Kahvekokusu benım bıldıgım kadarıyla 4-5 cm felan cıkanlara acil doguma dıyorlar..Senınkı iyi görünüyor..Bana doktor suyumdan bıle hiç bahsetmıyor ..Ben ne yapayım ..Sen yıne iyisin..
Aşagıda ziyaretcılerın bazılarında + war onlar ne oluyor ki??
Kızlar haSTanemden geçen gün liste aldım doğum çantası için ...Bana sadece gecelik,genıs ıc camasırı ve kişisel hijyen esyaları yazmıs..Bebege de sadece zıbın tulum takımlı 4er tane eldıwen ,bere,patık vs ve 2 battanıye ..O kadar..Çok az degıl mı bu lıste yaa..Cantamı bosaltcam ama ya lazım olursa dıgerlerı dıye kararsız kaldım ..Mesela bebek bezı bıle werıyoruz dıyor,hasta bezı felan da..Bebegı bız yıkarız havluda gerekmez dıyor..Ne yapsam ki..
Merhaba kızlar;
Ben 12 ocakta normal doğumla kızımı kucağıma aldım. ikimiz de yeni hayata adapte olmaya çalışıyoruz bakalım. önceden sezeryan demişlerdi, benim kızım son hafta döndü:)
Merhaba kızlar;
Ben 12 ocakta normal doğumla kızımı kucağıma aldım. ikimiz de yeni hayata adapte olmaya çalışıyoruz bakalım. önceden sezeryan demişlerdi, benim kızım son hafta döndü:)
Merhaba kızlar;
çok saolun kızlar. ben sezeryana hazırlamıştım kendimi, son hafta kızım döndü ve normal doğumu beklemeye başladık. pek birşey anlamadım açıkcası, doğum ağrılarından:) artık o kadar da olsun dedim:)
Merhaba kızlar;
37de falan doğal sancın mı geldi senin
yaa bende doğurmak istiyorum
Buklee kac haftaliksin
37de falan doğal sancın mı geldi senin
yaa bende doğurmak istiyorum
evet canım 37+0 da yani 38. haftada sancım geldi, apar topar doğuma aldılar. inşallah Allah senin de gönlüne göre verir.
amin canım inş
nasıl bebeğin
nasıl bi duygu?
kız anlatsana doğum hikayeni falan yaz
hazır ilk normal doğuran sensin
35 canım.. sen bilgilisindir tatlım ya
iri bebek erken doğacak diye bişey var mı?
yada 40.hafatayı beklemeden normal doğum şansımız var mı acaba?
Ya canim ordaki olay bebegin rahim agzina yaptigi bası ve kisisel olarak saglam bi rahim agzin varsa kapaliysa kac kilo basarsa bassin acilmaz o zaman 40 haftada cok kilolu olur normal olmaz ilk dogum oldugu icin.fakat belki aciliverir rahim agzin normal dogurursun buda belli olmaz dedigim gibi kisisel bir olay.ama erken olacak diye diye bi sart yok kiminde yetmezlik felan oluyo bebek biraz kilo alip basinca hemen doguruyo buda sans isi.hayirli neyse o olsun
herşeyin hayırlısı canım benim rahim ağzımın kapalı olduğunu ve miyom olduğunu söylediler.. çok muallaktayım doğuramıycam mı ne?
Allah hayırlısını versin yinede
Hmm o zaman bebegin cikmak istesede sen izin vermezsin:) e kismet ama sezaryen olursun sende sonucta keyfi deil zaruri.bizim hayir bildiklerimizde şer,şer bildiklerimizde hayir vardir takma kafana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?