2012 Şubat Anneleri

aman okadar kuş kafan şişmiyomu kız,evet hergün süpürmek lazım onlar öle tüy yapıyolarki ortalığı batırıyolar,3 kilo sütten ne olcak kız sütlaçtı yoğurttu tam gelir bence

eleferacım eşin neden o kadına yalvarsınki çok rahatsız olduysa savcılığa verir
belkide şu olabilirr kadın bunu tanıyomuşya eşinde bu kadını merak edip konuşuyo olabilirr

Boyle dıyor zaten...
Merak etmıs.
'Etkılendın mı!' dedım.
'Sacmalama, sadece meraktı!' dıye tepkı verdı.

Hata ettıgını kabul edıyor, benı ne kadar yaraladıgının farkında.
Ama bunlar bana haz vermıyor.

'Bırlıkte saracagız yaralarımızı, unutturacagım sana bugunu' dıyor.
Nasıl?

Aklıma turlu hıkayeler gelıyor.
Acaba kızı gordu mu, kız guzel mı...
Bır yıgın soru.
Benım psıkolojımı mahvettı.
Otesı yok.

Rabbim hakkında hayırlısını versin canım..
Hangisi senin için hayırlıysa..
Sezeryan yahut normal..
Birisini olacaksın...

Amin hepimizi inşallah neva..
oooooo sanırım 7-8 kişi yaptı...

hoşbulduk canım nbr
senin tarih belli olmadı mı

Canım.. 14 şubatta doğum seninki nasıl
gittin mi doktora?

anam dünürüm gelmiş ve kaçırmışım
öpüyorum seni

yok bebişim kaçırmadın şimdi çıkıyorum
çok öpüyorum seniii

Rabbim hakkında hayırlısını versin canım..
Hangisi senin için hayırlıysa..
Sezeryan yahut normal..
Birisini olacaksın...

Canım.. 14 şubatta doğum seninki nasıl
gittin mi doktora?

sanırım benimki de o civarlarda yarın belli olur
yarın gelir haber veririm
çok öpüyorum canım

Ben artık bu konuda bır sey yazmayacagım...
Bır sure kendımı dınleyecegım.
Bebegıme zarar gelsın ıstemıyorum.

Hepınıze tesekkur ederım.

Bugun ıtıbarı ıle bır sure foruma yazamam.
Ablam gelıyor, onunla vakıt gecırırım.

Hepınız Rabbıme emanetsınız.
Hoscakalın.

ya bende sana bişey sorucaktım canım baktım yok oldun ya sen daha tecrübelisin bilirsin internettede biraz araştırdım normal doğumun zor olduğu yazıyo sence o andaki durumda varisle zor olur dimi çünkü hani ıkınma falan damar patlar falan yazıyo benim doktor nasıl normal olur dediki ne biliyim kafam karıştı sana bi danışıyım dedim,bu arada linke baktım sinir oldum hakkatten ne kadınlar var ya

canım kendine çok iyi bak allaha emanet ol,inşallah bu üzüldüğün konu son olur,allahım bebeğine kavuşmak nasip etsin inş.

ayy beni de sinir etti yaa .Yemin ederim kadının saçını başını yolasım varr

Elefara bu hikayeyi okumanı istiyorum. Sizi anımsattı bu yazı ...http://www.kadinlarkulubu.com/yasan...-esimle-imtihanim-zaferle-gelen-mutluluk.html

günaydın canlarım...
fena gribim..
hapşuruk :2:
burun tıkanıklığı
boğaz yanması
kısacası ne ararsanız var...

Geçmiş olsun...Ihlamur,limon,portakal ve suyu ,mandalına..C vitamını bol tüket yani..Kendimize dikkat edelım az kaldı kızlarr..Öksürürken doguruwerme sakın..Benım hemsıre öyle dıyordu ..

Canım ne yaptın şimdi ne oldu??Sen bence zamana bırak gecen gün dedıgım gıbı ..En azından inceleme sansın war ,ama ıkıncı kez yakalamayı da kımse kaldıramaz emınım..Bu yuzden ya De ki ''bi o.spu yüzünden sewdıgım adamı mı bırakacagım ,dewam ''de,ya da ''ben bunu kaldıramam,kanıtlaman şart ''de..Sen bilirsin..Keşke o aksam dedıgın gibi ''ARA KADINI''deseydın ya hoparloru acıp arasaydı ya..

aman okadar kuş kafan şişmiyomu kız,evet hergün süpürmek lazım onlar öle tüy yapıyolarki ortalığı batırıyolar,3 kilo sütten ne olcak kız sütlaçtı yoğurttu tam gelir bence

bizimkiler 3 yıldır bizleler artık kuştan ziyade insanlaştılarr
devamlı tüm gün salıklar
tv izlerler internetin ekrarına bakarlarr
oyuncakları var oynarlarr
bazen bağırsalarda kızdıklarında bağırırlarr
mesela yumurta maması vermezsem sebze meyve değişik şeyler vermezsem ihmal edersem kızarlarrr
heee anca denk gelicek zaten
yaa üst komşuda diyoo benim eşim sütçüye gidiyo alıyo sen hamilesin eşim sanada getirsin diyoo
amca yaşlı zatii kendi sütünü zor getiriyo
bilse bizim süt danası olduğumuzu sesini bile çıkartmaz bizde günlük 1 lirte süt rahat gidiyo
amcanın bize süt taşımaya ömrü yetmezz
dedim teyze biz çok süt tüketiyoruz bildiğin gibi değil dedim
teyzeninde gözü korktuu

evet olan sana oldu
çekerler cezalarını
eşin bence buluşmadı bilmiyo o kadını
hamilelik hissimi desem ne desem hiç öyle aldattı diye hissetmiyorum
işte merak etti kimdir nedir diye filan iş buralara geldi
belkide birinin kendisini beyenmesi hoşuna gitti özel hissetti kendisini

onlara kuş demek hata olur ozaman artık aileden biri olmuşlar şunlara bak damak tatları olmuşta yemek beğenmiyolar alla alla,sizin teyze teklif bile etmez artık desene :))

Bu arada ağda durumunu ne yaptınız kızlar?

Ben diyorum ki günüm belli olsun ,agdayı da ondan 1 hafta önce yaptırayım dıyorum ..cunkı ayın basında gıtmıstım hala cıkmadı bısey..Kaş bıyık da bugun mu aldırsam dıyorum yoksa haftaya mı:2:

ben sonra yazayım tansiyon yine düşüyor iyi degilim....

Geçmiş olsun kızlar yıne dökülüyoruz desenıze..Benım tansıyon hep 9a 4 cıkıyor ..Takmıyorum ..yuksek olmasın da...Duygu sen bence hemen sezeryana gır,Allah korusun ya bebege zarar werırse bu şey??Benım de kalbım agrıyor 3 gundur soluma zor yatıyorum kızlar war mı sızde de ??

kızlar park yatak alanlarınız var mı?içine hangi marka visco yatak aldınız yada visco mu aldınız?
İşte gunlerdır cewap bulamadıgım soru..Ben de visco alacagım,ama yok bulamıyorum hangısı ıyı bılmıyorum resmen ..

bugün genelde takipteyim kızlar
iş yerinde geriyolarda beni
bende sustum kaldım böle
mazlum mazlum oturuyorum
sizleri takip ediyorum
bide çok acıktım yemek yemeyi düşünüyorum

İşte gunlerdır cewap bulamadıgım soru..Ben de visco alacagım,ama yok bulamıyorum hangısı ıyı bılmıyorum resmen ..[/QUOTE]

bnde netten sipariş vericem ama kalitesi çok değişiyor yaşadığım şehirde 1 yerde satılıyor ondan bilen alan birilerinden yorum istedim hayırlısı bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…