- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #58.641
onlara kuş demek hata olur ozaman artık aileden biri olmuşlar şunlara bak damak tatları olmuşta yemek beğenmiyolar alla alla,sizin teyze teklif bile etmez artık desene :))
BEN GELDIMMMM ..
bu sefer kesın geldım..
kızlar akşama ne yemek yapıyorsunuz?????
bugün genelde takipteyim kızlar
iş yerinde geriyolarda beni
bende sustum kaldım böle
mazlum mazlum oturuyorum
sizleri takip ediyorum
bide çok acıktım yemek yemeyi düşünüyorum
bugün genelde takipteyim kızlar
iş yerinde geriyolarda beni
bende sustum kaldım böle
mazlum mazlum oturuyorum
sizleri takip ediyorum
bide çok acıktım yemek yemeyi düşünüyorum
TÜNAYDIN diyim yeni ayılmaya başladım bende geceleri uyku yok bize eşimi işe yollayınca dönüp duruyorum sonunda uyuyorum bebişim de bi öyle dönüyo bi böyle biz artık haftalık dr kontrollere gideceğiz dr dedi 2 pazartesi anca gelirsin 3 kalmazmışım doğururmuşum o bana yine 36.haftanın içindesin 37 sayıyorum dedi kafam zati şu haftalarla karışıktı kendi haline bıraktım bende.Şiştim valla plates topu gibi oldum dönemiyorum ve çok terliyorum şimdide boncuk boncuk korkuyorum üşütücem diye ben bi duş alayım HIIIIIIIIIII AĞDA İŞİ KIZLAR ben yeni yaptırmıştım ama ne yapıcam işallah 2 hafta burak efendi rahat dururda tekrar ağdaya giderim bari temiz temiz o kadar dikkatliyimdir bu konuda bi aksilik olucak tüylü gidicem diye korkuyorum vallahi neyse sonra tekrar görüşürüz
ay inş sezeryan olmaz malesef yürüyemiyorum dışarısı çok soğuk acaba koşu bandında yürüsem sorun olurmu
geldiğine çok sevindim hoşgeldin nasıl bebek iyimi neler yapıyosunuz anlat acukkk
NIHLEEEEEEEEEEEEEEE GELMİŞŞŞŞŞ HOŞ GELMİŞŞŞ :)))))))))
nasılsın canım nasıl oldun bebeiş nasıl dur şimdi herkes yazar yormayalım seni hepimize cevap yazarsın
hbbbbb
elhamdurullah ııyız bende cok ıyıyım bugun epey toparlandım..
dun banyomuzu yaptık sutum oyle geldı bugun emmsı bıraz daha ıyı
cunku bızım hanımcık hazırcı bıraz ve cok nazlı aynı ben:)
sanırım aynaya cok bakmısım huyuda tıpıde bana cok benzıyor:)
sızler nasılsınız
BEN GELDIMMMM ..
bu sefer kesın geldım..
evet eniceyle aynı ama kilo almadım hiç yemeklerdn falan uzak tutmadım kendimi önüme geleni yedim heralde kiloluyum ondann okadar kilo almadım valla hç bilgm yok açıkcası ama hamilelikten önce çok korkuyordum çok kilo aırım diye çok şükür almadım doğumda kaç kilo gider bilgisi olan varmı??Tekrar tebrikler...
Maşallah Musab Emre'ye...
Annesine de zira; normal doğumu başardı..
Allah analı babalı büyütsün canım..
Darısı başımıza..
Az da gelse sütün emzir bebeğini bol bol canım..
Benden az almışsın enicem...
bebekleriniz eniceyle aynı aama ne sen hiç kilo almamışsın..
darsısı başına canım....
Ah nasıl geldim sabah bir bilsen canım..
geçmiş olsun canım...
bende de var ağrılar...
yerleri daraldı sıpalrın canım ya ondan...
geçmiş olsun kuzum...
boğaz yanması bende de var...
Günaydın canım...
var var...
valla bi iki kere 15 dk gittim ama gece bel ağrısından uyuyamıyordum bende en düşükte yürüyordum yine başlarım artıkCanim bende kosu bandinda yuruyorum en dusuk derecede dr banauc saat yuru hergun dedi ben 10 dk felan anca yuruyom:))ama dogumu cok kolaylastiriyomus tavsiye ederim
hbbbbb
elhamdurullah ııyız bende cok ıyıyım bugun epey toparlandım..
dun banyomuzu yaptık sutum oyle geldı bugun emmsı bıraz daha ıyı
cunku bızım hanımcık hazırcı bıraz ve cok nazlı aynı ben:)
sanırım aynaya cok bakmısım huyuda tıpıde bana cok benzıyor:)
sızler nasılsınız
Amanda aman maşallah bebişine tatlım bak bizi kıskandırma nıhlecim ahanda alın artık derim vaktide dolmuş bizimkininide istesersen alırım dedi dr ama nen 14 şubat istiyorum banane
HOŞGELDİİİNNNN SÜPEERRRR:...BANYODA GÖGSUNE SICAK SU TUTUNCA SÜT GELIRMIS HABERIN OLA SEKERIM ..nASILSIN..
amanda aman onun nazını sevsinlerr
bende bebekken çocukken öyleymişimdi annem nazın kahrın çekilmezdi derdi hep
sonradan zıpıtmışım :118:
BEN GELDIMMMM ..
bu sefer kesın geldım..
koydun mu tosbanın resimlerini ayyyy göremedim mi
bakmam lazım
Ben de göremedım facebooka da baktım yoktu..
Canim bende kosu bandinda yuruyorum en dusuk derecede dr banauc saat yuru hergun dedi ben 10 dk felan anca yuruyom:))ama dogumu cok kolaylastiriyomus tavsiye ederim
koydun mu tosbanın resimlerini ayyyy göremedim mi
bakmam lazım
Ben de göremedım facebooka da baktım yoktu..
bende akşam bakmıştım koymamıştı
ee herkes nasıl gördü bebişi
biz niye göremedik
evet eniceyle aynı ama kilo almadım hiç yemeklerdn falan uzak tutmadım kendimi önüme geleni yedim heralde kiloluyum ondann okadar kilo almadım valla hç bilgm yok açıkcası ama hamilelikten önce çok korkuyordum çok kilo aırım diye çok şükür almadım doğumda kaç kilo gider bilgisi olan varmı??
valla bi iki kere 15 dk gittim ama gece bel ağrısından uyuyamıyordum bende en düşükte yürüyordum yine başlarım artık
Ben diyorum ki günüm belli olsun ,agdayı da ondan 1 hafta önce yaptırayım dıyorum ..cunkı ayın basında gıtmıstım hala cıkmadı bısey..Kaş bıyık da bugun mu aldırsam dıyorum yoksa haftaya mı:2:
..[/COLOR]
yok bebişim kaçırmadın şimdi çıkıyorum
çok öpüyorum seniii
sanırım benimki de o civarlarda yarın belli olur
yarın gelir haber veririm
çok öpüyorum canım
Ben artık bu konuda bır sey yazmayacagım...
Bır sure kendımı dınleyecegım.
Bebegıme zarar gelsın ıstemıyorum.
Hepınıze tesekkur ederım.
Bugun ıtıbarı ıle bır sure foruma yazamam.
Ablam gelıyor, onunla vakıt gecırırım.
Hepınız Rabbıme emanetsınız.
Hoscakalın.
ya bende sana bişey sorucaktım canım baktım yok oldun ya sen daha tecrübelisin bilirsin internettede biraz araştırdım normal doğumun zor olduğu yazıyo sence o andaki durumda varisle zor olur dimi çünkü hani ıkınma falan damar patlar falan yazıyo benim doktor nasıl normal olur dediki ne biliyim kafam karıştı sana bi danışıyım dedim,bu arada linke baktım sinir oldum hakkatten ne kadınlar var ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?