2012 Şubat Anneleri

onlara kuş demek hata olur ozaman artık aileden biri olmuşlar şunlara bak damak tatları olmuşta yemek beğenmiyolar alla alla,sizin teyze teklif bile etmez artık desene :))

evet canım evladımız gibilerr çocuk gibiler aynıı
yaramazlıkda varr tabikii
çok seviyoruz onlarrı evin neşesi tüm stres sıkıntımızı alıyo
eşim hele öyle düşkünki onlara aklı çıkar onlara bişey olacak diye
zaten benim eşim kuşlarımızla ilgilendiği sevdiği kadar çocuğumuzu sevsin ilgilensin zaten mükemmel baba olur yanii
dün battaniyeyi üzerime örttüm uyudum salonda biara kıpır kıpır ediyo bişey
yaramaz pamuk girmiş battaniyenin altına gezip duruyoo
sonra geldi burnumu yaladı yaladı gitti
uyku filan kalmadıı tabiki gülmektenn
yatan biri gördülermi onlarda çıkıyo üzerineee
bebişte onlarla büyüyecekk
bakalım ilk eve getirince neler olacak çok meraklılardırr ilkkez bebek göreceklerr

bugün genelde takipteyim kızlar
iş yerinde geriyolarda beni
bende sustum kaldım böle
mazlum mazlum oturuyorum
sizleri takip ediyorum
bide çok acıktım yemek yemeyi düşünüyorum

TÜNAYDIN diyim yeni ayılmaya başladım bende geceleri uyku yok bize eşimi işe yollayınca dönüp duruyorum sonunda uyuyorum bebişim de bi öyle dönüyo bi böyle biz artık haftalık dr kontrollere gideceğiz dr dedi 2 pazartesi anca gelirsin 3 kalmazmışım doğururmuşum o bana yine 36.haftanın içindesin 37 sayıyorum dedi kafam zati şu haftalarla karışıktı kendi haline bıraktım bende.Şiştim valla plates topu gibi oldum dönemiyorum ve çok terliyorum şimdide boncuk boncuk korkuyorum üşütücem diye ben bi duş alayım HIIIIIIIIIII AĞDA İŞİ KIZLAR ben yeni yaptırmıştım ama ne yapıcam işallah 2 hafta burak efendi rahat dururda tekrar ağdaya giderim bari temiz temiz o kadar dikkatliyimdir bu konuda bi aksilik olucak tüylü gidicem diye korkuyorum vallahi neyse sonra tekrar görüşürüz

Ben senın yolladıgın lınkı okuyamazmısım oyle yazıyor ,nıye acaba??

Bu arada AKYZ sen de yaşamıssın ,ama bence yıne de guwenme eşine..bir kere yapan ve affedılen daha cok yapar gıbıme gelıyor benım ..Beni 2005 gibi bir aptal sewgılım aldatmıstı benı ..Bi kızla öpüşmüş barda,üstüne telefonunu almıs mesajlasıyor,hem de arkadasları tanıstırmıs..Ne yapacagımı sasırmıstım ..O zaman düşünsene ortak arkadaslarımıza da,ona da ,kızlara da guwenım kalmamıstı ..O gunden berı kımseye de guwenmem .Şans werdım nıye cunkı kıza ınat ettım ..Kızın elıne bırakmamak adına resmen salakca bagıslamıstım ..Ama,hep yüzüne wurdum ,küfrettim,aklıma geldıkce agladım ..Hep kendıme ettim yani..Ben de ENİCE gibi eşime hep diyorum ''sakın aldatma ,biri warsa söyle we defol git''diye..Ama ,asla güwenmıyorum ..Kimseye guwenmem ..Eşim olmasının en kötü kısmı da aılelerın araya gırıp kararından döndurebılme ıhtımallerı olabılır mesela ben yakalasam anında tekme basarım gibi gelıyor ..Özellıkle ultrasonda ılk bebegını gördugu ,hareketlerını duydugu bir dönem bu..Bu anda yapan her zaman yapar gibi gelıyo ..Yüzsüzler yaa..Biz su anda o kadar kutsalız,o kadar saf masum temızız kı ,bize bunu yapmamaları lazım ..O zaman bu masum bebeklerı nasıl hak edecekler kı?ELEFERA yazdıgından berı arastırmaya calısıyorum eşimi ..Henuz bısey bulamadım ..Faturasız hat ıcın dökuman cıkartılmıyor mu kızlar aweada sıfre aldım ama o da olmadı ...en azından ben de rahat ederdım..İnsan böle bırsey duyunca hemen gecmısı gelıyor aklına yasadıysa..

bugün genelde takipteyim kızlar
iş yerinde geriyolarda beni
bende sustum kaldım böle
mazlum mazlum oturuyorum
sizleri takip ediyorum
bide çok acıktım yemek yemeyi düşünüyorum

NIHLEEEEEEEEEEEEEEE GELMİŞŞŞŞŞ HOŞ GELMİŞŞŞ :)))))))))
nasılsın canım nasıl oldun bebeiş nasıl dur şimdi herkes yazar yormayalım seni hepimize cevap yazarsın

geldiğine çok sevindim hoşgeldin nasıl bebek iyimi neler yapıyosunuz anlat acukkk

NIHLEEEEEEEEEEEEEEE GELMİŞŞŞŞŞ HOŞ GELMİŞŞŞ :)))))))))
nasılsın canım nasıl oldun bebeiş nasıl dur şimdi herkes yazar yormayalım seni hepimize cevap yazarsın

hbbbbb
elhamdurullah ııyız bende cok ıyıyım bugun epey toparlandım..
dun banyomuzu yaptık sutum oyle geldı bugun emmsı bıraz daha ıyı
cunku bızım hanımcık hazırcı bıraz ve cok nazlı aynı ben:)
sanırım aynaya cok bakmısım huyuda tıpıde bana cok benzıyor:)

sızler nasılsınız

Amanda aman maşallah bebişine tatlım bak bizi kıskandırma nıhlecim ahanda alın artık derim vaktide dolmuş bizimkininide istesersen alırım dedi dr ama nen 14 şubat istiyorum banane

evet eniceyle aynı ama kilo almadım hiç yemeklerdn falan uzak tutmadım kendimi önüme geleni yedim heralde kiloluyum ondann okadar kilo almadım valla hç bilgm yok açıkcası ama hamilelikten önce çok korkuyordum çok kilo aırım diye çok şükür almadım doğumda kaç kilo gider bilgisi olan varmı??
Canim bende kosu bandinda yuruyorum en dusuk derecede dr banauc saat yuru hergun dedi ben 10 dk felan anca yuruyom:))ama dogumu cok kolaylastiriyomus tavsiye ederim
valla bi iki kere 15 dk gittim ama gece bel ağrısından uyuyamıyordum bende en düşükte yürüyordum yine başlarım artık

amanda aman onun nazını sevsinlerr
bende bebekken çocukken öyleymişimdi annem nazın kahrın çekilmezdi derdi hep
sonradan zıpıtmışım :118:

Amanda aman maşallah bebişine tatlım bak bizi kıskandırma nıhlecim ahanda alın artık derim vaktide dolmuş bizimkininide istesersen alırım dedi dr ama nen 14 şubat istiyorum banane

yok cnm zamanında geldın:))
acele etmeee.. hersey zamanında guzel
ama sıddetle normal dogumu onerıyorum.. :)

HOŞGELDİİİNNNN SÜPEERRRR:...BANYODA GÖGSUNE SICAK SU TUTUNCA SÜT GELIRMIS HABERIN OLA SEKERIM ..nASILSIN..

hbbbb cnmmmm oyle yaptım bırde saclarımı ıkıye ayırdım gogsume dogru suzuldu cok sukur sımdı bıraz daha ıyı hıc yoktu sut
bugun ıyıyım ama ılk ıkı gunu ne sen soooor ne ben soylımmm:)

amanda aman onun nazını sevsinlerr
bende bebekken çocukken öyleymişimdi annem nazın kahrın çekilmezdi derdi hep
sonradan zıpıtmışım :118:

cok cırkın bu kız coooookk. nazı babasına daha cok ıslıyo:))

kızlar yemekten döndüm sonunda sabahlık takımı da aldım çok şükür....şimdi bikaç ufak tefek bişey kaldı sıra onlarda taşıma çantası kanguru falan bide oyun parkı yan koruma falan lazım

Canım 40 ın çıkana dek 12 kg gider..
Yani daha da zayıflayacaksın:)

Haftaya aldır bence de...
Bende kaşlarımı haftaya gibi düşünüyorum..

yok bebişim kaçırmadın şimdi çıkıyorum
çok öpüyorum seniii

sanırım benimki de o civarlarda yarın belli olur
yarın gelir haber veririm
çok öpüyorum canım

Tamam canım burdayız bak

canını sıkma artık elefera..
Ablanla keyfine bak..

Canım bence sezeryan olmalısın..
Ama dedim ya hakkında hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…