2012 Şubat Anneleri

Merhaba kızlar nasılsınız? Doğum yapanlarımız var mı merak ettim herkese hayırlı doğumlar diliyorum bu arada..
Bizde hala beklemedeyiz rabbim nasip ederse 40. haftaya kadar bekleyeceğim benim ikinci bebeğim ilkinde sezeryan olduğu için mecbur sezeryan olacağım ama inşallah suyum sancım gelmez. Rabbim cmlemizi bir avazada kurtarsın canlar...

çok zor gerçekten birde evliliğimiz ilerlememişki ne zorluklarla evlenmişiz anlam veremiyorsun ilerde ne olacağını bilmiyorum ama insan çok zor güveniyor yada artık umrunda bile olmuyor tek düşündüğüm bir daha olursa asla affetmem...

tabiki canım tamamen katılıyorum sana erkekler bi garip hepsi aynımıdır bilmiyorum ama cinsellik onlar için önemli ve ön planda bayanlar bu konuda daha farklı bizde ertelenebiliyo bazen istekler

eleferacım eşin neden o kadına yalvarsınki çok rahatsız olduysa savcılığa verir
belkide şu olabilirr kadın bunu tanıyomuşya eşinde bu kadını merak edip konuşuyo olabilirr

eleferacım eşin neden o kadına yalvarsınki çok rahatsız olduysa savcılığa verir
belkide şu olabilirr kadın bunu tanıyomuşya eşinde bu kadını merak edip konuşuyo olabilirr

hugocukkk nerdesin sen ya az önce aklımdan geçti nerde bu diye,sonradan dedim bu işini gücünü bitirir öle gelir hamarat bayan

ona alıştık ya şimdiden gece uykularımız yok oldu bende aynen öle alıştırma oluyo bizim için herhalde,hele bide wc ye gitmek saat başı gibi dimi az kaldı inşallah ya

evet benim sırt ağrım çok oluyor
yarın doktora gideceğim bakalım bir şey söyleyecek mi doğum ne zaman olacak diye

geçmiş olsun tatloşumm
tuzlu suyla boğazlarına gargara yap mikroplar ölsünn burnunada çekersen burun tıkanıklığını açıyo
ben ilaç kullanmak istemediğimden hep böyle atlattım
eğer ateş yoksa bunları yap
bol bolda portakal mandalina ye
ballı ıhlamur iç
balın içine karabiber koy ye o da öksürüğü kesiyoo
bunlar çok iyi geliyoo

ateş yok canım allahtan şimdilik ama nasıl halsizlik yapıyo,karabiberli ıhlamuru deniyim öksürürken altıma kaçırcakmışım gibi geliyo :))))

hugocukkk nerdesin sen ya az önce aklımdan geçti nerde bu diye,sonradan dedim bu işini gücünü bitirir öle gelir hamarat bayan

heee doğru bilmişsin bebem
ben,m 6 tane muhabbet kuşum varr tüm ün benle beraberler öyle olunca hergün silip süpürmek gerekiyo
ama onları o kadar çok seviyorumki sabah 6 da eşimi yolcu edince kalkıyorum salonu silip süpürüyorum kahvaltımı ediyorum 8 gibi uykum geliyo 2 saat uyuyorum sonrada kalıp yemek vs.. uğraşş
ama bi gözümde hep burda olurr
süt aldım onu kaynatıcam sütlaç yoğurt yapıcam
çok almışım yaff 3 kilo süt almışımm
kefirimide yeni süzdüm
o kadar sütü napacaksamm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…