- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.143
- 448
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #58.601
akyz canım sen de çok zor şeyler yaşamıssın.Rabbim kimseye böyle şeyler yaşatmasınböyle kadınları da ıslah etsin ne diyeyim.Gerçekten çok üzülüyorum.Kendimi koyuyorum sizin yerinize.Bunda bile ne kadar yalnız ,çaresiz ,mutsuz olabileceğim tırmılıyor beynimi.
eşin doğru söylemiş kızı neden dövüyorsun o haltı yiyen kocanaçıkçası ben kızları hiç suçlu bulmuyorum sen edepli olduktan sonra neden bir erkek musallat olsun oldu mu hemen çaresine bakarız biz...bizlerde bayanız neden biri musallat olmuyor...ama erkekler öyle mi?
ben aradım kızı söyleyemedim konuşmadım da belki de telekızdı bilmiyorum...ama ben erkeklerin cinsellik için bu tür şeyler yaptığını düşünüyorum ya kendini yetersiz görüyor yada nefsine hakim olamıyor...güzellik çirkinlik bu sebeplerden aldatmaz erkek bence tek sebebi cinsellik...
yemeğe çıkıyorum kızlar grşz...
selammmmmmmm
selam canım hoşgeldin nasılsın
Kabul edıyor, evet.
Ama sanki eksik anlatıyor gıbı.
Bır kadın bu kadar gurursuz olur mu bılmıyorum.
Eve gırerken neden arıyordun? dedım.
'Sana yansımasın, uzulmeyesın dıye' dıyor.
Yalvarmıs guya, 'dogacak cocugum ıcın benı evde arama' dıyormus.
Bılmıyorum neye ınanmalıyım, gercekten bılmıyorum.
gece hiç uyumamanın dışında iyiyim sen nasılsın
eleferacım eşin neden o kadına yalvarsınki çok rahatsız olduysa savcılığa verir
belkide şu olabilirr kadın bunu tanıyomuşya eşinde bu kadını merak edip konuşuyo olabilirr
ona alıştık ya şimdiden gece uykularımız yok oldu bende aynen öle alıştırma oluyo bizim için herhalde,hele bide wc ye gitmek saat başı gibi dimi az kaldı inşallah ya
kızlar günaydın nasılsınız bakalım sizler ve minik bebekleriniz umarım herkes iyidir,ben okadar dikkat etmeme rağmen grip oldum ya nasıl bişey bu boğaz yanması halsizlik gözlerimden sular akıyo sanki bi bu eksikti,sabah doktora gittim bebiş 3000 gr olmuş çok iyi dedi doktor herşeyi normalmiş ben doğum için sezeryen diycek diye beklerken onada normal dedi şimdilik son anda bi değişiklik olmazsa tabi inş.varis yukarı doğru büyümüş dedi bakalım hayırlısı ne olcak sizlerde ne var ne yok.elefera buralardamısın?nasıl hissediyosun kendini geçmişi okumadım daha,hacerle nıhle aldı bebişleri kucaklarına ortalıkta yoklar :))
evet benim sırt ağrım çok oluyor
yarın doktora gideceğim bakalım bir şey söyleyecek mi doğum ne zaman olacak diye
hayırlısı inş.canım nasıl olcağı bellimi doğumun ilk bebeğinmi?
geçmiş olsun tatloşumm
tuzlu suyla boğazlarına gargara yap mikroplar ölsünn burnunada çekersen burun tıkanıklığını açıyo
ben ilaç kullanmak istemediğimden hep böyle atlattım
eğer ateş yoksa bunları yap
bol bolda portakal mandalina ye
ballı ıhlamur iç
balın içine karabiber koy ye o da öksürüğü kesiyoo
bunlar çok iyi geliyoo
kızlar kaçıyorum ben uğrayabilirsem uğrarım yine kendinize iyi bakın
hugocukkk nerdesin sen ya az önce aklımdan geçti nerde bu diye,sonradan dedim bu işini gücünü bitirir öle gelir hamarat bayan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?