2012 Şubat Anneleri

offffffff belim kasıklarım ağrıyor benim,bacaklarım da aynı zamanda. bu gece doğurmasam bari anneciim köye gitti...
bana ulaşana kadar 2 saat geçer eşimde gececi bak şimdi neleri düşünür oldum

Bak neler düşünüyo iyi düşün canım iyi olsun derler psikolojikmanmıdır ne daraldım sankim du bir evde turliyim sende düşüncelerini değiştir canım anne gelsin öyle doğur doğurucaksan

bak neler düşünüyo iyi düşün canım iyi olsun derler psikolojikmanmıdır ne daraldım sankim du bir evde turliyim sende düşüncelerini değiştir canım anne gelsin öyle doğur doğurucaksan

evde turliyim diyo yaaaaaaaaa hiç güleceğim yoktu pomak çok yaşa emi ehehhhhhh
dün akşam bende eşime dedim nolur çıkar beni dışarı...parka gitmek isteyen çocuklar gibi yalvardım ama dışarıda deli gibi yağmur yağıyordu...
çıkartmadı mısır patlattı otur ye dedi bana

zaten çocuklaşmadık mı canım ya
ben konuşmalarımda falan bi şirinlik çocukluk seziyorum
bişeyler isterken bana bundan alsana nolursun falan
yada pastane önlerinde ağlayan vitrine yapışan çocuklar gibiyim :131:

bende 36 haftalığım bende mi doğurabilirim vallaha sabah müthiş bi bel agrısyla uyandım hemen derin derin nefes aldım sakin zeynep sakin diyerek inledim biraz şükür gecti sonra bu kadarcık agrıya dayanamııyoruz Allah doğumda kolaylık versin valllaha (normal olsun cok istiyorum)

bende konuşuyorum bebişimle gel artık seni çok özledim ama yanlış duruyosun öyle durulmaz virajı alamıycaksıb köşeden başaşağı dön ordan ışığı gördünmü dümdüz ilerle yolu bulursun diyorumm
bakemm ne olcekk :86:

kızlar bişey sorcam dün dktr gittim 36 haftalık hamileyim 2400 gr dedi oğluşumun kilosu için........ normal mi sizce.........:26: diğer dogum yapan kızların bebeişlerinin kilosuna bakınca benmki az almış gibi geldi

tatlım bence başka bebeklerle kendi bebeğini kıyaslama dr normal dediyse normaldir biliyosun her bebek aynı haftada aynı olamaz ..

Ççocuk şimdiden formunu koruyor güzelim bak ne güzel :) Valla bende ilk anne olucam ama normale benziyo kilosu sankilim dr ne dedi kilosu için.Benimde bakma 35 yazdığına 36 haftalıkmışım bebeiş 3.100 maşallahı var oda anasımna çekmemiş cılız bişeyimde bende

tatlım bence başka bebeklerle kendi bebeğini kıyaslama dr normal dediyse normaldir biliyosun her bebek aynı haftada aynı olamaz ..

Bukle kız senin bebeiş resimde 35 35 yazıyo niyeki bi 35 haftan dahamı var gülüm :) Anlaşıldı sevdin sen naz yapmayı uzutmaları oynicam öylemi bu arada 35 izmir bende izmirliyim

Bukle kız senin bebeiş resimde 35 35 yazıyo niyeki bi 35 haftan dahamı var gülüm :) Anlaşıldı sevdin sen naz yapmayı uzutmaları oynicam öylemi bu arada 35 izmir bende izmirliyim

yok tatlım 35 hafta doğuma tahmini 35 gün var diyo sendede 31 gün yazıyo mesela
35 hafta daha kalırsa artık infilak ederim kendimi dayanamam valla
zaten iri malak

oğlusumun saaglıgı iyi cok şükür ben 14 kilo aldım ..1 ay daha var bi kaç kilo daha alırız sanırım...... pomak35 seninkininde gercekten MAAŞAALLAHI var inşallah sorunsuz bi şekilde kucagınada alırsın

AMİNNN canım cümlemiz hayırlısıyla hepimiz kuıcaklarımıza alırız inşallah .

Bebedoor un bır tane göbek bagı temızleyıcı wardı solusyon o mu canım ??Ben de aldım hatta ondan ..

Ben de çok korkuyorum o yüzden de sezeryan düşünüyorum..Geçen baktım bir yazı buldum senı de rahatlatır belkı canım..DOĞRUSUNU ÖĞRENELİM
Halk arasında sezaryanla ilgili bazı yanlış inançlar bulunmaktadır. Bu haftada bu yanlış inançları ele alacağız:
Yanlış inanç: "normal doğum kadının içini temizler, sezaryanda ise içim temizlenemez."
Doğrusu: Sezaryanda bebek doğduktan sonra doktor rahim içini oldukça iyi bir şekilde temizler.
Yanlış inanç: "sezaryan olanların sütü gelmez veya geç gelir."
Doğrusu: Henüz rahim kasılmaları başlamadan yapılan sezaryanlarda oksitosin hormonu salgısı başlamadığından sütün kanallara ilerlemesinin geciktiği doğrudur. Ancak bebek doğduktan ve plasenta çıktıktan hemen sonra oksitosin hormonu hızlı bir şekilde salgılanacak ve sütünüz 0.5-2 saatlik bir gecikme sonunda gelmeye başlayacaktır.
Yanlış inanç: "sezaryan olursam karnım kalır."
Doğrusu: Gebeliğiniz süresince bebeğin büyümesiyle birlikte karın cildiniz oldukça genişler ve ister normal doğum yapın, ister sezaryan ile doğum yapın karın cildiniz ("iç karın") doğum sonrası uzun bir süre gevşek kalacaktır. Normal doğum yapan anneler daha kısa zamanda "ayaklandıklarından" bu fazla karın cildinin daha kısa zamanda gerilediği doğrudur, ancak sezaryan ile doğum yapanların "karınlarının kalıcı olduğu" mantıksız bir düşüncedir.
Yanlış inanç: "sezaryan ile doğum yapanlar çok acı çekerler"
Doğrusu: Sezaryan bir ameliyattır, bu tartışılmaz. Bu nedenle ağrı kaynakları daha fazladır. Normal doğumdan farklı olarak sezaryanda bağırsaklar karın içine girildiğinde hava ile temas ettiklerinden hareketleri yavaşlar ve gaz sancıları ortaya çıkabilir. Ancak erken dönemde ayağa kalkıp yürüyerek ve doktorun önerdiği gaz önleyici ilaçlar kullanılarak bu sorunun az yaşanması sağlanabilir. Sezaryan esnasında bebeğe 8 ayrı anatomik kat kesilerek ulaşılır ve bu anatomik katmanlardan her biri bir ağrı kaynağı olabilir. Ancak günümüzde ağrı giderme yöntemleri oldukça ileri seviyede olduklarından bu ağrıların da katlanabilir hale getirilmesi kesinlikle mümkündür.
Sezaryan normal doğumdan farklı olarak bir ameliyattır ve normal doğuma göre daha karmaşık olması doğaldır. Günümüzde anne adayları çok çeşitli nedenlerle bebeklerini sezaryan ile dünyaya getirmektedirler. Çağdaş tıp anne adayının bu doğum şeklinden en güvenli ve en konforlu bir şekilde faydalanmasına olanak verecek kadar ileridedir.

Vivam nerdesin
kaç gündür
doğurmadın değil mi

offffffff belim kasıklarım ağrıyor benim,bacaklarım da aynı zamanda. bu gece doğurmasam bari anneciim köye gitti...
bana ulaşana kadar 2 saat geçer eşimde gececi bak şimdi neleri düşünür oldum

beni bekleyecektin ya noluyor sana yaw:)))

Bende tawsıye CHİCCO MAMMA DONNA kremı war çatlak için ..Çok memnun kullananlar..Ben de henuz görmedım catlama..Artık 9 aya girdik biz de.. Kullanabılırsın onu ..Ama,kişinin yapısına göre degısırmiş..Herkese aynı etkı yapmıyor kremler..5.ayda baslmıstım sanırım ..

VİVALESTA nasılsın?Dünden beri herkes doğurdugunu düşünüyor ..Gelmedın???
ŞIMARIK senı de meraktayım ..En son durumun ne?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…