- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #58.741
offffffff belim kasıklarım ağrıyor benim,bacaklarım da aynı zamanda. bu gece doğurmasam bari anneciim köye gitti...
bana ulaşana kadar 2 saat geçer eşimde gececi bak şimdi neleri düşünür oldum
bak neler düşünüyo iyi düşün canım iyi olsun derler psikolojikmanmıdır ne daraldım sankim du bir evde turliyim sende düşüncelerini değiştir canım anne gelsin öyle doğur doğurucaksan
evde turliyim diyo yaaaaaaaaa hiç güleceğim yoktu pomak çok yaşa emi ehehhhhhh
dün akşam bende eşime dedim nolur çıkar beni dışarı...parka gitmek isteyen çocuklar gibi yalvardım ama dışarıda deli gibi yağmur yağıyordu...
çıkartmadı mısır patlattı otur ye dedi bana
kızlar bişey sorcam dün dktr gittim 36 haftalık hamileyim 2400 gr dedi oğluşumun kilosu için........ normal mi sizce.........:26: diğer dogum yapan kızların bebeişlerinin kilosuna bakınca benmki az almış gibi geldi
kızlar bişey sorcam dün dktr gittim 36 haftalık hamileyim 2400 gr dedi oğluşumun kilosu için........ normal mi sizce.........:26: diğer dogum yapan kızların bebeişlerinin kilosuna bakınca benmki az almış gibi geldi
tatlım bence başka bebeklerle kendi bebeğini kıyaslama dr normal dediyse normaldir biliyosun her bebek aynı haftada aynı olamaz ..
Bukle kız senin bebeiş resimde 35 35 yazıyo niyeki bi 35 haftan dahamı var gülüm :) Anlaşıldı sevdin sen naz yapmayı uzutmaları oynicam öylemi bu arada 35 izmir bende izmirliyim
Bukle kız senin bebeiş resimde 35 35 yazıyo niyeki bi 35 haftan dahamı var gülüm :) Anlaşıldı sevdin sen naz yapmayı uzutmaları oynicam öylemi bu arada 35 izmir bende izmirliyim
oğlusumun saaglıgı iyi cok şükür ben 14 kilo aldım ..1 ay daha var bi kaç kilo daha alırız sanırım...... pomak35 seninkininde gercekten MAAŞAALLAHI var inşallah sorunsuz bi şekilde kucagınada alırsın
kızlar ben kaçar eve gidiyorum
gelirim yine biliyosun pek ayrı kalamıyorum
Yok canım bunun hakkı bitti..
Sıra oğlanda:)))
Adı zinco olabilir canım...
Onu da kullanmıştım..
Estetik dikiş değil mi?
Kendi kendine kaynayacak..
Göbek kat gibi durur..
Banyo yaptın mı canım?
Sıcak banyo daha da getirir sütünü..
Göğüs pedi kullan..
Ben zaten oturarak yatıyordum..
Kimsem yok ya..
Yardım alacak kuuzum
Eşim gelene dek yavaş yavaş yaparım işleri ben..
Çok yorma kendini..
Göbeğine dikkat et..
Püskürtmeli bişey verdi mi doktorun göbeği için
Alın dedi mi eczaneden?
Daha çabuk düşmesini sağlayan mikroplardan temizleyen..
Böyle küçük bir plastik şişede
Eve gidince adına bakayım bir..
benim oğlan 22 günde
kız 15 günde diğeri 10 günde düştü canım
Belli olmuyor
İnşallah erkenden düşer..
kızlar birsey sorcam dün doktorum doğumdaydı doğumhaneye gittik görüşmeye normal doğum vardı kadın acayip bağırıyordu çoook korktum hastaneden çıkınca ağladım ben normal yapamam diye.smdi sezeryan istiyorum sizce neyapayım ya sezeryan nasıl fikri olan varmı? o da çok mu ağrılı?
Bebedoor un bır tane göbek bagı temızleyıcı wardı solusyon o mu canım ??Ben de aldım hatta ondan ..
[.[/COLOR]
offffffff belim kasıklarım ağrıyor benim,bacaklarım da aynı zamanda. bu gece doğurmasam bari anneciim köye gitti...
bana ulaşana kadar 2 saat geçer eşimde gececi bak şimdi neleri düşünür oldum
ben de her banyo sonrası sürüyorum şimdilik göğüslere, tüm göbeğe, kalçalara ve basenden dizlere kadar.buda bazen hergün bazen gün aşırı oluyor tereddüt ediyorum inşallah hergün sürmeye alıştırırım kendimi aslında çalıştığım için yorgunluktan bazen duş almak zor geliyor:) benm göğüslerde ilk günden beri kocaman oldular ayy inşallah göğüslerime bişi olmaz çok üzülürüm valla(
anladım canım alabilirim çok şükür işte kafam karışıyor benimde kakao yağı da çok iyiymiş, herşeye çok iyi denince insan kararsız kalıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?