- 11 Ağustos 2009
- 3.377
- 1.225
- 373
- 37
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #58.701
bukle hacer ve karma nın bılgılerını bılıyormusun cnm gecmıse bakamıyorum kızdan.
şekerim işe daldım sizi de merak ediyorum bi yandan okuyup bi yandan iş yapıyorum:126::128:
cevaplayan arkadaşlar tşk ederim. Son bi soru kusura bakmazsanız. Cilt çatlayacaksa ne yapsan da çatlar diyorlar bu sebeple bebe yağı sadece kullanıyorum lierac çok duydum ama alsam mı bilmiyorum hem bebe yağı hem lierac beraber çatlak oluşumunu daha da engeller mi yoksa fayda etmez mi acaba alsam mı tavsiye ediyor musunuz.
cevaplayan arkadaşlar tşk ederim. Son bi soru kusura bakmazsanız. Cilt çatlayacaksa ne yapsan da çatlar diyorlar bu sebeple bebe yağı sadece kullanıyorum lierac çok duydum ama alsam mı bilmiyorum hem bebe yağı hem lierac beraber çatlak oluşumunu daha da engeller mi yoksa fayda etmez mi acaba alsam mı tavsiye ediyor musunuz.
kolay gelsin canım sizde bi izne ayrılsaydınız
neyse ben çıkayımda akşam girerim yine
öpüyorum hepinizi
ben de her banyo sonrası sürüyorum şimdilik göğüslere, tüm göbeğe, kalçalara ve basenden dizlere kadar.buda bazen hergün bazen gün aşırı oluyor tereddüt ediyorum inşallah hergün sürmeye alıştırırım kendimi aslında çalıştığım için yorgunluktan bazen duş almak zor geliyor:) benm göğüslerde ilk günden beri kocaman oldular ayy inşallah göğüslerime bişi olmaz çok üzülürüm vallaben hep zeytinyağı kullandım...her banyodan sonra sürdüm genelde göbek ,basen çevreme ve kalçalarıma.
Karnımda hiç çatlağım yok..
Gögüslerim hamile kaldığımda büyüdüler her ne hikmetse o zaman çatladı
Başkada çatlağım yok :121:
anladım canım alabilirim çok şükür işte kafam karışıyor benimde kakao yağı da çok iyiymiş, herşeye çok iyi denince insan kararsız kalıyor.canım ne sürersen sür muhakkak faydasını görürsün, alabiliyorsa lierac al kullan,kullanan çok ama ben kullanmadım bilemiyorum
hangı tarıhte. cnm
tahmn edebılıyorum sen bılırsın
bendede felaket maceralar oldu en komıgı hemsıre ve ablamdı
ablam zırt pırt manmunluk yapıyo gulduruyo habıre hastanede ablam kardesım ve esım kaldık
ablamlar gulustukce ben aglıyordum cunku guldukce yaram acıyordu ben agladıkca onlar daha cok guluyorlardı benım soylenmelerıme
dedım duruunn az kaldı canınıza okucam
helekı gelmısler ben acımdan kıvranıyorum gecenın 12sınde cıg kofte almıs yıyorlar
gobek marulu kardesım tavsan gıbı yıyodu bıan cnm ıstedı kızdım ne o ole tavsan gıbı hart hart taklıtını yaptım bıde bunlar koptu
ablam dıyokı o kızgınlıkla bı taklıt yaptın kı sen bıle duramazdın bende bu sefer kendıme guldum haydaa canım yandı
helekı oksuruk yokmu!!!!!!
oksıjenden dolayı bende olustu cok afersınız balgam atamıyorum bı turlu!
hemsırem geldı yaslıcaydı ama en tecrubelerı allah razı olsun cok yardım ettı bana
bu olay harıcınde tabıbana cok acı geldı
oksuremıyorum oluyorum dedım ıkı kez patlatırcasına oksurdum cok agladım.
bak sımdı bıse yapacaz dedı ben sana oksur dıcem sen oksurcen dedı tm dedım zaten sıkısmısım oluyorum
sırtıma bı vurdu oksur dıyerek bnm cıgerler dokuldu
ama pes pese
o ankı bakısım saheserlıkmıs ablam oyle dıyo
aysem bu agızdakı pamukcukluk nedır bana ole olmasın dıye gogsunu ve bebegın agsını karbonatlı su ıle ıslat dedıler dogruluk oranı nedır bunun:S
elhamdurullah rabbıme sulur cnm
kafası son hafta aşağı döndü. bu durum sık rastlanıyormuş. kısmet işte, ben sezeryana alıştırmıştım endimi. önemli olan annenşn de bebeğin de sağlıklı olması. nomali sezeryan farketmiyor.
kızlar vivada haberiniz varmı kaç gündür yok
dogurdumu acaba, ama çok erkendi daha
olabılır evet ama ınan hala dahada bakmadım adına
estetık sanırım cunku hıc ız yok
yaptım cnm banyoyu sut arttı epeyce evet.yetıyo kıza:)
gogus pedı kullanmıyorum aldım ama kenarda duruyor. asırı akan bı sut yok pecete koyuyorum sımdılık.
banada herkesden fazla esım yardımcı oldu o olmasa ben bı hıcım!
yok sadece hareket edıyorum hıcbıseye elımı surmuyorum bıse yemıyordım bugun basladım adam akıllı.
evet puskurmelı bısey verdıler gunde 3 kez bı fıs az once altına baktım fıslattım baktım kurumaya donmus
fıstan sonra dr ıkı dkka bekle kurusun ole kapa dedı gazlı bez kullanma dedı kullanmıyorum.
bakalım nolcak..
ben de her banyo sonrası sürüyorum şimdilik göğüslere, tüm göbeğe, kalçalara ve basenden dizlere kadar.buda bazen hergün bazen gün aşırı oluyor tereddüt ediyorum inşallah hergün sürmeye alıştırırım kendimi aslında çalıştığım için yorgunluktan bazen duş almak zor geliyor:) benm göğüslerde ilk günden beri kocaman oldular ayy inşallah göğüslerime bişi olmaz çok üzülürüm valla(
anladım canım alabilirim çok şükür işte kafam karışıyor benimde kakao yağı da çok iyiymiş, herşeye çok iyi denince insan kararsız kalıyor.
illa banyo yapmana gerek yok eğer üşenmiyorsan sürebilirsin ne sakıncası olacak...
Gögüslerime bende çok üzüldüm ama yapacak birşey yok çünkü çatladığını anlamadım bile :44:
çok da kötü durmuyor bee desenli oldu işte daha iyi(tesellii)
Deli kız...Bayılıyorum valla sana..
Kendiyle barışık kendini seven...
napim şekerim çatladı geri dönemem...
silikon desen taktıramam sahte silikonlar kol geziyor
napim şekerim çatladı geri dönemem...
silikon desen taktıramam sahte silikonlar kol geziyor
Ben benim adamı emzirme sonrası için ikna etmiştim..
Sonra bu sahteler patladı ya..
Ağzımı açamıyorum..:18:
Kızlar bugünlük mesai tamam..
Yavrularıma ve eşime kavuşayım artık..
Hepinizi öpüyorum..
Vivadan haber alan yazsın..
Valla merak ettim ben bu kızı
3 gündür uğramıyor...
senle ben acil bi şekilde kendiyle barışık olma halinden çıkıp
bişeyler yapmalıyız
toplu bi para kaldırırsak
çatlaklarda gider rahatlarız
Ben benim adamı emzirme sonrası için ikna etmiştim..
Sonra bu sahteler patladı ya..
Ağzımı açamıyorum..:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?