2012 Şubat Anneleri

cevaplayan arkadaşlar tşk ederim. Son bi soru kusura bakmazsanız. Cilt çatlayacaksa ne yapsan da çatlar diyorlar bu sebeple bebe yağı sadece kullanıyorum lierac çok duydum ama alsam mı bilmiyorum hem bebe yağı hem lierac beraber çatlak oluşumunu daha da engeller mi yoksa fayda etmez mi acaba alsam mı tavsiye ediyor musunuz.

ben hep zeytinyağı kullandım...her banyodan sonra sürdüm genelde göbek ,basen çevreme ve kalçalarıma.
Karnımda hiç çatlağım yok..
Gögüslerim hamile kaldığımda büyüdüler her ne hikmetse o zaman çatladı
Başkada çatlağım yok :121:

canım ne sürersen sür muhakkak faydasını görürsün, alabiliyorsa lierac al kullan,kullanan çok ama ben kullanmadım bilemiyorum

ben de her banyo sonrası sürüyorum şimdilik göğüslere, tüm göbeğe, kalçalara ve basenden dizlere kadar.buda bazen hergün bazen gün aşırı oluyor tereddüt ediyorum inşallah hergün sürmeye alıştırırım kendimi aslında çalıştığım için yorgunluktan bazen duş almak zor geliyor:) benm göğüslerde ilk günden beri kocaman oldular ayy inşallah göğüslerime bişi olmaz çok üzülürüm valla (

canım ne sürersen sür muhakkak faydasını görürsün, alabiliyorsa lierac al kullan,kullanan çok ama ben kullanmadım bilemiyorum
anladım canım alabilirim çok şükür işte kafam karışıyor benimde kakao yağı da çok iyiymiş, herşeye çok iyi denince insan kararsız kalıyor.

Evet bana da öyle dediler..
Ama yavrularımda şükür çıkmadı..
Benim ağzımda çok çıkar pamukçuk
Karbonatlı su işe yarıyor...

Çok güzel..
kızlar vivada haberiniz varmı kaç gündür yok
dogurdumu acaba, ama çok erkendi daha

Doğurdu mu hakikaten?

Nihle nin ne anlama geldiğini bilmiyor musun canım?
Sütüne gelince bol bol su komposto suyu meyve suyu iç canım..

illa banyo yapmana gerek yok eğer üşenmiyorsan sürebilirsin ne sakıncası olacak...
Gögüslerime bende çok üzüldüm ama yapacak birşey yok çünkü çatladığını anlamadım bile :44:
çok da kötü durmuyor bee desenli oldu işte daha iyi (tesellii)

kızlar bişey soracam ben 38 haftalık hamileyim dünden beri vajinamdan osuruk gibi ses çıkıyor enim durumumda oln varmı yada bilgisi olan

Allah’ın Emaneti Anlamı
Çok güzel ismi..
Allah adıyla yaşatsın..

Deli kız...Bayılıyorum valla sana..
Kendiyle barışık kendini seven...

Kızlar bugünlük mesai tamam..
Yavrularıma ve eşime kavuşayım artık..
Hepinizi öpüyorum..
Vivadan haber alan yazsın..
Valla merak ettim ben bu kızı
3 gündür uğramıyor...

Ben benim adamı emzirme sonrası için ikna etmiştim..
Sonra bu sahteler patladı ya..
Ağzımı açamıyorum..:18:

Kızlar bugünlük mesai tamam..
Yavrularıma ve eşime kavuşayım artık..
Hepinizi öpüyorum..
Vivadan haber alan yazsın..
Valla merak ettim ben bu kızı
3 gündür uğramıyor...

aman canım boşver sahte baksana neler duyuyoruz...orjin kalsın
iyi akşamlar canım 1 günün daha bitti çok şükür...
iyi akşamlar görüşmek üzere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…