- 26 Nisan 2011
- 403
- 25
- 118
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #58.721
illa banyo yapmana gerek yok eğer üşenmiyorsan sürebilirsin ne sakıncası olacak...
Gögüslerime bende çok üzüldüm ama yapacak birşey yok çünkü çatladığını anlamadım bile :44:
çok da kötü durmuyor bee desenli oldu işte daha iyi(tesellii)
nasıl gidecek kız çatlaklar :44:
lazer operasyonu canım ama tuzlu tabi
senle ben dediğim gibi iyi para kaldırmamız lazım
bebekler doğunca alcaz akraba akraba altın diye gezmemiz lazım
ver elini ortak :13:
40 uçurmaya gideriz
yaptıralım :119:
kızlar bişey sordum kimse bilmiyomu acaba
38 haftalık hamileyim dün geceden beri vajinamdan osuruk gibi ses geliyor sebebi ne olabilir çok korkuyorum tedirginim
38 haftalık hamileyim dün geceden beri vajinamdan osuruk gibi ses geliyor sebebi ne olabilir çok korkuyorum tedirginim
havadır oo heralde
ya kusura bakma bian okuyunca çok güldüm
benimde başıma gelince çok güldüm ama sonra rahimmi açıldı öyle oluyordur belki diye düşündüm
bende çok merak ediyorum
ama erken değil artık enice her an herkes doğurabilir.
valla doğru diyosun canım heran doğuma gidiyorum diyebilirim sizlere kızlar hele bugün boncuk boncuk terliyorum duşta aldım banamısın demedi yavvv
bende çok merak ediyorum
ama erken değil artık enice her an herkes doğurabilir.
pomak doğurma kız senle ben bi iki hafta daha beklesek iyi olur tatlım az daha dayan bende her akşam duşa giriyorum gece sancım olursa ter temiz olayım diye
valla doğru diyosun canım heran doğuma gidiyorum diyebilirim sizlere kızlar hele bugün boncuk boncuk terliyorum duşta aldım banamısın demedi yavvv
offffffff belim kasıklarım ağrıyor benim,bacaklarım da aynı zamanda. bu gece doğurmasam bari anneciim köye gitti...
bana ulaşana kadar 2 saat geçer eşimde gececi bak şimdi neleri düşünür oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?