2012 Şubat Anneleri

alemsiniz valla:)) desenli göğüsler hiç te fena değil:)) Teşekkürler iyi akşamlar

38 haftalık hamileyim dün geceden beri vajinamdan osuruk gibi ses geliyor sebebi ne olabilir çok korkuyorum tedirginim

tatlım bende olmuyo ama bende daha böyle kıkırdak sesi gibi hırt hırt gibi bi ses çıkıyo
ama senin bebeğin aşşağı zorluyo olabilir
38.haftan sonuçtaa..

dün gece epey bebeğin dönmesile ilgili araştırdımm
çoğunda altta ışık tutun ışığın olduğu yere dikkat eder döner diyooo
olurmukii

offffffff belim kasıklarım ağrıyor benim,bacaklarım da aynı zamanda. bu gece doğurmasam bari anneciim köye gitti...
bana ulaşana kadar 2 saat geçer eşimde gececi bak şimdi neleri düşünür oldum

valla doğru diyosun canım heran doğuma gidiyorum diyebilirim sizlere kızlar hele bugün boncuk boncuk terliyorum duşta aldım banamısın demedi yavvv

pomak doğurma kız senle ben bi iki hafta daha beklesek iyi olur tatlım az daha dayan bende her akşam duşa giriyorum gece sancım olursa ter temiz olayım diye

bende çok merak ediyorum
ama erken değil artık enice her an herkes doğurabilir.

38 haftalık hamileyim dün geceden beri vajinamdan osuruk gibi ses geliyor sebebi ne olabilir çok korkuyorum tedirginim

bende de aynen oluyo bi tuhaf sanki karnın gurulduyor gibi dimi tutamıyorsun ayyyy neler yaşanıyor ya ne tuhaf sen okudunmu benim başıma gelenleri bendede 15 gündür sağ baş el parmağımda zonklama var aman ne zonklama ağlıyorum dr gittim hamileleikten gelen romatizmal ağrı dedi doğuma kadar böyle gider dedi sıkıcaksın dişini şimdi elimde buzla dolanıyorum resmen bunuda ilk duydum.

pomak doğurma kız senle ben bi iki hafta daha beklesek iyi olur tatlım az daha dayan bende her akşam duşa giriyorum gece sancım olursa ter temiz olayım diye

Valla canım böyle giderse ben duşu ikiye çıkarıcam bugün hala terlemedeyim ilk duştan sonra hazır abdest alıp hepimize kolay doğumlar versin diye kuran okudum ama allah günah yazmasın zor bitirdim terlemekten ve tıkanmaktan .bende sıkma taraftarıyım dişimi 14 şubat istiyorum dr neden olmasın dedi o tarihe kadar beklerseki sanmam alırız dedi ama ben normal o tarihte gelsin istiyorum.Gerçi bi yanım doğum yapan arkadaşları okudukça gelsin bian önce diyor buklecim ama of offfff bizim dememizle olmuyorki artık evde vakitte geçmiyorki canım patlıcam

offffffff belim kasıklarım ağrıyor benim,bacaklarım da aynı zamanda. bu gece doğurmasam bari anneciim köye gitti...
bana ulaşana kadar 2 saat geçer eşimde gececi bak şimdi neleri düşünür oldum

öyle düşünme ama kasma bebeğide
konuş yavrunla beklesin azcık anneannesinin gelmesini
babasının evde olmasını eve gidince dinlenirsin bol bol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…