- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #59.061
kızlar caresi kulaklık kullanmak ben basından berı kullanıyorum yalnız bloototh da zararlı klasık kulaklık alın
Ama ben hep mesajlasıyorum elım de karnımda oluyor mesaj yazarken ya bayagı bır zarar werdıgımı dusunmeye basladım..
HUGOCUK hosgeldın..Ewet herkes senı dodurdun sandı
ben arastırmıstım bu konuyu cep telefonu dalgalarının zararlı oldugunu bılgısayarın zararı olmadıgını okumustum ama yınede canını sııkma bundan sonrası ıcın onlem al bence
juweline, sevsim, hazelimm, moral, red_z, aydap, bbye, karats
kızlar neden yazmıyorsunuz yaw çok sıkılıyorum, eşimede çok kızdım, pislik şimdi hiçbişey olmamış gibi konuşmaya çalışıyo,annem olmasa cıngar çıkaracam ama annem çok üzülecek, şimdilik konuşmuorum bakalım
juweline, sevsim, hazelimm, moral, red_z, aydap, bbye, karats
kızlar neden yazmıyorsunuz yaw çok sıkılıyorum, eşimede çok kızdım, pislik şimdi hiçbişey olmamış gibi konuşmaya çalışıyo,annem olmasa cıngar çıkaracam ama annem çok üzülecek, şimdilik konuşmuorum bakalım
csı dizisine daldım alt yazılı olunca gözümü ayıramadım..
hayırdır nieee kızdın eşineee
sabah işe gitti, işte iş olsa öğrenciler yok oturuyorlar öylesine 3-4 gibi gel diyorum,ama beyfendinin keyfi orada daha iyi bügün 5 oldu hala yok, acayip sıkıldım evde 2-3 gündür çıkmıyorum gelsinde azcık çıkalım diye bekliyorum
aradım nerdesin diye çarşıda okey oynuyorum dedi
okey oynuyomuş pislik ben evde onu bekliyorum sıkıntıdan patlıyorum beyfendinin umrunda degil, telefonu kapattım,aradı niye kapattın diyor sen oyna oyunu dedim kapattım tekrar, insan bi merak ederde eve gelir hemen 6.30 da geldi eve keyfi anca yetti beyimizin
abartıyor olabilirim ama insan demez mi kaç gündür evdesin çıkalım biraz diye yaaa
yine çok ağlayasım geldi bak
heyecan falan yok ya, keyfine bakıyor adam,gündüz gidip dogursam haberi olmıcak, bi arayıpta nasılsın demiyorevet nıyekızgınsın canım sen kızma kocişine ya yazık onlarda heyecanlı artık bızımle dogurcaklar nerdeyse
iyi akşamlar canım hayırdır neden kızdın eşine...
sabah işe gitti, işte iş olsa öğrenciler yok oturuyorlar öylesine 3-4 gibi gel diyorum,ama beyfendinin keyfi orada daha iyi bügün 5 oldu hala yok, acayip sıkıldım evde 2-3 gündür çıkmıyorum gelsinde azcık çıkalım diye bekliyorum
okey oynuyomuş pislik ben evde onu bekliyorum sıkıntıdan patlıyorum beyfendinin umrunda degil, telefonu kapattım,aradı niye kapattın diyor sen oyna oyunu dedim kapattım tekrar, insan bi merak ederde eve gelir hemen 6.30 da geldi eve keyfi anca yetti beyimizin
abartıyor olabilirim ama insan demez mi kaç gündür evdesin çıkalım biraz diye yaaa
aman canım boşver ya kendini bebeğini üzdüğüne değmez boşver bu günlerin acısını çıkartırız hele bir doğsunlar...
heyecan falan yok ya, keyfine bakıyor adam,gündüz gidip dogursam haberi olmıcak, bi arayıpta nasılsın demiyor
aydap yazdım okursunsun canım, ama inan çok zoruma gidiyor
bide diyorki her yer kar buz sakın çıkma düşersin falan güya beni düşünüyo, ama kendi sokaktan içerigirmiyo
heyecan falan yok ya, keyfine bakıyor adam,gündüz gidip dogursam haberi olmıcak, bi arayıpta nasılsın demiyor
canım vallahı benım esımde gunduz 1 kere ya arar ya aramaz calıstıgım ıcın galıba hıc takılmadım bısey olursa ararım dıye dusunurum sen calısmıyormusun??
bencede canını sıkmana degmez ya ufak seyler bunlar erkekler dusuncesızdır sen soylemezsen dusunemezler bılmıyormusun kocacım bugun benı bıraz dısarı cıkarırmısın temız hava almam lazım hemde gunes gormem faydalıymıs de o zaman nasıl cıkarır bak tatlı dil bebegım erkeklerın en sevdıgı seydır
canım oda stres yapıyodur stresini atmak için arkadaslarıyla takılmıştr........ onlarıda anlamak lazım...... hamile oldugumuz için böyle seyleri cok takıyoruz....... bende kızıyodum dısarda biraz fazla kalınca ........ama şimdi biraz sancım var desem benden cok endişeleniyo....... e biz bu kadar stres yapıyosak onlarda yaparlar..... hem onun heycanını endişesini görünce anlıyorum halini......... cok abartmadıktan sonra fazla sıkmamak lazım bence
keşke canım keşke,valla benim eşimde pek farklı değil bizlerde hassasız bu dönem herşey batıyor ama keşke daha anlayışlı olsalar...
canım ben dogum iznine ayrıldım 12gün kaldı heran herşey olabilir, o yüzden heran tetikte olması lazım, sıksık araması lazımheyecan falan yok ya, keyfine bakıyor adam,gündüz gidip dogursam haberi olmıcak, bi arayıpta nasılsın demiyor
canım vallahı benım esımde gunduz 1 kere ya arar ya aramaz calıstıgım ıcın galıba hıc takılmadım bısey olursa ararım dıye dusunurum sen calısmıyormusun??
Ama ben hep mesajlasıyorum elım de karnımda oluyor mesaj yazarken ya bayagı bır zarar werdıgımı dusunmeye basladım..
HUGOCUK hosgeldın..Ewet herkes senı dodurdun sandı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?