2012 Şubat Anneleri

aysebaharcım çok saol

ya senin ve bebişlerinin güzellliğine ne demeli hayatım
fıstık gibisin, allah nazardan saklasın hepinizi :))))

amin canım... canımın içi fotoyu kaldır cnm..
nazardan çok korkarım ben...
fotodan alıntı yapanlarda msj düzeltelim..

ekledim canım maşallah hiç 4 çocuklu anne gibi degilsin, dogurdukça güzelleşmissin

sağol enicem..
senin yeşil gözlerine ne demeli?
kız fotoyu kaldır bencede maşallah çok tatlı bebegin, ama nazar degebilir,ben face sizleri ekliyorum inşallah bebegim dogarsada oraya koyacam fotoları

bende facee koyacağım kızlar..

saol canım kociş fazla resim koydurmuyr ama bu adreste sadece sizler varsınız koyarım artık bebişimde olsunda inşallah boyboy koyucam

kızlar silebildim mi bilmiyorum
silinmediysede Allaha emanet yavrum. Allah hepinizinkinide benimkinide nazarlardan saklasın.

facebooka bayadır foto yüklemiyorum
burdada hepimiz bebişleri merak ediyoruz ya o yüzden yükledim
canımız saolsun
öptüm hepiniziiiiiii

vivam çok tatlı oğlusun var ya maşallah allahım sizlere bağışlasın

Allahım da sana sağlıklı bir gebelik yaşatsın can arkadaşım..

saol canım kociş fazla resim koydurmuyr ama bu adreste sadece sizler varsınız koyarım artık bebişimde olsunda inşallah boyboy koyucam

İnşallah canım..

Sen silememişsin canım ya.... alıntılayanlarda siler inşallah...
Okurlar inş...

benim kız uyandı..
Çıkmam lazım..
öpüyorum hepinizi kocamannnnnnnnnnnnn

Son düzenleme:

iyi geceer tatlım

hoş geldin canım,
şimdilik yok doguran
sen nasılsın bebiş nasıl

hb cnm en son hacer dogurdu sanırım.
sızde tık yokmu yav:)

ben bı ıyıyım bı kotuyum kendıme bakmama gore degısıyor ıste..
bebek gazı olmadıgı zmnlar sahane:)
ama gaz meselesı bıraz sorun:)
gobegının dusmesını beklıyorum sadece
bugun ıkıncı cıbı cıbımızıda yaptıkkkk

aaa canım viva var doguran haberin varmı bilmiyorum
bende tık yok heralde 42. haftayı falan bulacaz hayırısı artık
maşallah dogduda göbegi düşecek allahım bizde o günleri görecekmiyiz
çok sık degilmi banyosu canım göbegi düşene kadar daha az banyo yaptırıyorlar diye biliyorum ben

aaaaa hadı ya bılgılerı atsaydınız ya bana
ekleseydım lısteye

Walla ya ben de açamam,o çatala yatamam öyle ...Bence sen eşıne burada koyulan normal dogum vıdeosunu ızlet..emınım senın o hale düşmene dayanamaz we o senı sezeryana gönderır ..Kurtulursun stresten de..Zaten benım doktorum diyor ki ''herkes son ana kadar normal dogum istedıgnı söyler,ama zaman gelınce bana yalvarıyorlar lutfen sezeryana alın,aıleme de zorunlu oldugunu anlatın dıyorlar ''demıstı ..Ben baştan sezeryan secıyorum ..Asla o acıya dayanamam ,kendıme guwenemıyorum canım ben agda yaptırıryorum ama asırı kasılıyorum ..Dogumda ben daha da kasılırım kesın ..Gerek yok..Kişi kendını bılıyor sonucta..Şans ısı bu keske kolayca olsa hastanede 7 cm acılmıssın dese dı mı.. O da cok nadır kısıde oldu ..Zor gibi..Ama,sen de doktorunla konus ..İstıyorsan aılene mecburı sezeryan olacagını söyler..O zaman bu kadar takmazsın canım..

oldumu acep ????????

Maaşallah bebbeğine çok datlu hayırlı olsun..Allah annelı babalı büyütür inşallah...

Sabah anlat kaydıgın fırcayı canım ,merak ederim..

Uff yarın sabah doktor kontrolümüz war hastane 1 saat yolda en az ve sabaha heryer kar dolacak ..Fırtına da var İst'da..Eşim zincir takmayı bilmedıgını 5 dk önce söledı sağolsun..Bir de ''yarın sabah takarım yaa ne olacak ''dıyordu ..Ayy çıldıracağım..Artık kaç saatte takacak ,yolun neresınde yolda kalacagııız,kac kaza atlatırııız...Bitik durumdayım..Bunun bır de doguma gıdısı war ..Tedbır sıfır yani..Dogum olsa ne yapacaktım acaba..

Nihle hosgeldiin nasıl gıdıyo annelik..Süt war mı?Kızcen aglıyor mu halen..alt degıstırdın mi ..Nasıl duygular..Kızını gördum facede süper maaşallah ..Allah nazarlardan korusun ..Doğum hıkayenı yazdın mıı

Anaam o nasıl korkutucu bir wideo kızz..Normal dogum düşüneneler sakın izlemeyin..Korku filmi bile daha az korkunc olur..Çok tırstım ben kasıldım resmen doguracaktım ayy..

Evet haklısın aslında annem de beni destekliyor sezeryan konusunda sonuçta o beni normal doğurmuş ve çok çektim diyor. Kardeşimi sezeryanla doğurdu onda daha çabuk toparlandım ve kendimi daha iyi hissettim diyor. Kayınvalidem karışmaz zaten... Bir de benim şöyle bir sıkıntım var ben doğumumu çorluda gerçekleştireceğim eşim sinopta çalışıyor ve normal doğum da hiç bir şekilde yanımda olma imkanı yok 12 saatlik yol sonuçta belki o geldiğinde ben taburcu bile olmuş olacağım... o yüzden bana sezeryan daha güzel geliyor bir gün önceden eşim gelir birlikte vakit geçiririz bebeğim doğduğunda babasının kucağına verilir... Ben doğumdan sonra eşimi görüp moral bulurum sütüm daha çabuk gelir evet benim sezeryan yapmam daha mantıklı çok teşekkür ederim cevabın için:)

Anaam o nasıl korkutucu bir wideo kızz..Normal dogum düşüneneler sakın izlemeyin..Korku filmi bile daha az korkunc olur..Çok tırstım ben kasıldım resmen doguracaktım ayy..

Vallahi bende gaza geldim izledim zaten normal doğumdan çekiniyordum şimdi hepten bitirdim aklımda ayy bir sürü insan orada hepsi senin şeyine bakıyor kafa çıkacağı zaman nasıl şişti korktum vallaha yok ben yapamayacağım bu işi sanırım. şimdi bir de sezeryan videosu izlemem lazım bunu izledim onu da izleyim herhalde en sonunda içimde kalacak benim kız:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…