- 30 Kasım 2010
- 9.600
- 19.268
- 448
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #59.141
aysebaharcım çok saol
ya senin ve bebişlerinin güzellliğine ne demeli hayatım
fıstık gibisin, allah nazardan saklasın hepinizi :))))
ekledim canım maşallah hiç 4 çocuklu anne gibi degilsin, dogurdukça güzelleşmissin
kız fotoyu kaldır bencede maşallah çok tatlı bebegin, ama nazar degebilir,ben face sizleri ekliyorum inşallah bebegim dogarsada oraya koyacam fotoları
fotoyu kaldırıyorum bakalım
deniycem
iyiakşamlar :))
amin canım... canımın içi fotoyu kaldır cnm..
nazardan çok korkarım ben...
fotodan alıntı yapanlarda msj düzeltelim..
sağol enicem..
senin yeşil gözlerine ne demeli?
bende facee koyacağım kızlar..
vivam çok tatlı oğlusun var ya maşallah allahım sizlere bağışlasın
saol canım kociş fazla resim koydurmuyr ama bu adreste sadece sizler varsınız koyarım artık bebişimde olsunda inşallah boyboy koyucam
kızlar silebildim mi bilmiyorum
silinmediysede Allaha emanet yavrum. Allah hepinizinkinide benimkinide nazarlardan saklasın.
facebooka bayadır foto yüklemiyorum
burdada hepimiz bebişleri merak ediyoruz ya o yüzden yükledim
canımız saolsun
öptüm hepiniziiiiiii
Allahım da sana sağlıklı bir gebelik yaşatsın can arkadaşım..
İnşallah canım..
Sen silememişsin canım ya.... alıntılayanlarda siler inşallah...
Okurlar inş...
benim kız uyandı..
Çıkmam lazım..
öpüyorum hepinizi kocamannnnnnnnnnnnn
canlar faceden nasıl görebılırım sizleri
herkese ıyı geceleer..
bı fırsat bulup gıremedım
varmı doguran :)
hoş geldin canım,
şimdilik yok doguran
sen nasılsın bebiş nasıl
hb cnm en son hacer dogurdu sanırım.
sızde tık yokmu yav:)
ben bı ıyıyım bı kotuyum kendıme bakmama gore degısıyor ıste..
bebek gazı olmadıgı zmnlar sahane:)
ama gaz meselesı bıraz sorun:)
gobegının dusmesını beklıyorum sadece
bugun ıkıncı cıbı cıbımızıda yaptıkkkk
aaa canım viva var doguran haberin varmı bilmiyorum
bende tık yok heralde 42. haftayı falan bulacaz hayırısı artık
maşallah dogduda göbegi düşecek allahım bizde o günleri görecekmiyiz
çok sık degilmi banyosu canım göbegi düşene kadar daha az banyo yaptırıyorlar diye biliyorum ben
İnşallah keşke şöyle anlamadan gelseler ağzım burnum diyene kadar doğsalar:) mesela 6 sında doktora gidicem doktor muayene etse dese ki bu bebek önümüzdeki hafta gelecek suyum gelse sancılarım başlasa hastaneye gitsem en az 6 cm açılmam olsa sonra 3-4 saat sancı çekip doğursam meleğimi... Ama ya öyle olmazsa ya bekleyip bekleyip suni sancı verirlerse açılma 6-7 cm de kalıp sezeryana alırlarsa... ya bir de ben en çok şu tüy probleminden dolayı tırsıyorum normal doğumdan 2 günde bir jilet yapıyorum ne olur ne olmaz diye ağdaya gitmeye cesaretim yok bir yandan da diyorum daha ağdaya dişini sıkamıyorsun bir de normal doğuracaksın:) ya biraz tüy çıkmış olursa doğuma gittiğimde orada bacaklarımı açamam valla bir de gelip muayene edecekler ayy yarabbim sen utandırma çok zor bir durum bu.... Allah düşürmesin kimseyi bu duruma
oldumu acep ????????
ağlamayıncada geçmiyo hırs işte,yatağa bi geçelimde söyleyeceklerim var, söylemezsem çatlar ölürüm zaten
bi arkadaşımız var erkek, eşimle çok yakınlar hergün görüşürler, o herzaman syler bak eşin hamile şuan DÖD (Ddogum öncesi sendromunda olabilir)olabilir, anlayışlı ol diye, bizimki nedese begenirsin hiç strese falan girmiyo çok rahat benim gibi kocayı buluş daha ne istesin diyo gülermisin ağlarmısın
ama biraz olsun öfkem geçi sizlerle konuşunca, anlatınca rahatlıyo insan
Walla ya ben de açamam,o çatala yatamam öyle ...Bence sen eşıne burada koyulan normal dogum vıdeosunu ızlet..emınım senın o hale düşmene dayanamaz we o senı sezeryana gönderır ..Kurtulursun stresten de..Zaten benım doktorum diyor ki ''herkes son ana kadar normal dogum istedıgnı söyler,ama zaman gelınce bana yalvarıyorlar lutfen sezeryana alın,aıleme de zorunlu oldugunu anlatın dıyorlar ''demıstı ..Ben baştan sezeryan secıyorum ..Asla o acıya dayanamam ,kendıme guwenemıyorum canım ben agda yaptırıryorum ama asırı kasılıyorum ..Dogumda ben daha da kasılırım kesın ..Gerek yok..Kişi kendını bılıyor sonucta..Şans ısı bu keske kolayca olsa hastanede 7 cm acılmıssın dese dı mı..O da cok nadır kısıde oldu ..Zor gibi..Ama,sen de doktorunla konus ..İstıyorsan aılene mecburı sezeryan olacagını söyler..O zaman bu kadar takmazsın canım..[/COLOR]
Anaam o nasıl korkutucu bir wideo kızz..Normal dogum düşüneneler sakın izlemeyin..Korku filmi bile daha az korkunc olur..Çok tırstım ben kasıldım resmen doguracaktım ayy..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?