- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #59.101
kızlar normal dogum ısteyenler etkılenmezsenız ızleyın hersey acıkca var vıdeoda ne yasayacagımı bılmek ıcın ızledım ben cokta ıstıyorum ınsallah
Normal doğum nasıl yapılır izle
cnm çok dikkat et kendine otur dinlen bolbol bebişin gelme zamnı değil bi kaç hafta daha beklesin bizden önce sakın doğurma
ye kız çekinme hamile kaldığımdan beri yerim hac hurması doğum kolay olsun diye çok şükür 38 haftalık oldum işte
doktor bana 24 72 saat içinde doğum olabiliyormuş böyle sümüksü pembe akıntın olursa tabi 15 günüde bulabilir ama genel olarak 3 4 günde doğum gerçekleşir onun için tedarikli ol dikkat et kendine
durma gez kız son haftalarda ararsın bugünlerini, ama kendini yorma tatlım
senin bebiş dönmedi ozaman tepikler alttan geliyorsa
canım bende günde 3 tane yiyorum 1 aydır, ilk aylardada canım istemişti yedim bolbol, dogumu kolaylaştırıyormuş, bence sende ye
kızlar bizde pazar günü nst ve usg için hastaneye gitmiştik. o sırada 4000 gr lık bi bebiş normal doğdu. ben de izledim.bukle yokken anlatayım bari. annenin bayağı bi yerleri yırtıld ıancak önemli olan bebk sağlıklı doğdu. gerçi sonra dikiliyor annenin o yerleri ama. ben izlerken emin misin normal doğurabilir miisn dediler. ama sezeryanı canlı izleseniz o daha kanlı bişey ama bişey hissetmiyorsunu o avantajı var.
kıslarr küvez durumu kaçıncı haftada ortadan kalkıyoo
kaç haftalık erken doğum olursa küveze girmez bilen varmı
tabiki istisnalar hariçç
Bence korkuyorsan sen de sezeryanı seçç..Doktor haklı tabi ki sen bilirsin ,sen seçeceksın..Sonuçta o anı ,korkuyu ,gerginliği felan da biz yaşıyoruz..Neden eksik olalım ki??Eşin veya başkaları söylese de takmamaya çalış canım..Benım eşim değil;ama annemler,teyzemler,anneannem vs herkes dewamlı çocuk gibi kandırmaya ve normal doğum yap demeye uğraşıyor..ama,karar werdım ben ..Kendılıgınden gelmezse mutlaka sezeryan yapacağım..Acı cekıp,acılma bekleyerek son anda sezeryan olmak istemiyorum ...Kalpten giderim gibime geliyor ..:26:Olan arkadaşlarımın çoğu memnun,tek sorun sütün geç gelmesi diyorlar,o da olur inşallah ..Tabi ki sen bilirsin ..Belki de bir anda gelmeye kalkacak bebeklerımız ..pPlan bile yapamadan gelecekler ..Belli mi olur..Sağlıklı olsunlar da gerisini boşwer..
resmen tesedüf oldu canım bende adım mı geçiyo dedim..çok mu kötüydü canım ya
bak korkudan videoyu açamırum şimdi:18:
35 36 biliyorm cnm
İnşallah keşke şöyle anlamadan gelseler ağzım burnum diyene kadar doğsalar:) mesela 6 sında doktora gidicem doktor muayene etse dese ki bu bebek önümüzdeki hafta gelecek suyum gelse sancılarım başlasa hastaneye gitsem en az 6 cm açılmam olsa sonra 3-4 saat sancı çekip doğursam meleğimi... Ama ya öyle olmazsa ya bekleyip bekleyip suni sancı verirlerse açılma 6-7 cm de kalıp sezeryana alırlarsa... ya bir de ben en çok şu tüy probleminden dolayı tırsıyorum normal doğumdan 2 günde bir jilet yapıyorum ne olur ne olmaz diye ağdaya gitmeye cesaretim yok bir yandan da diyorum daha ağdaya dişini sıkamıyorsun bir de normal doğuracaksın:) ya biraz tüy çıkmış olursa doğuma gittiğimde orada bacaklarımı açamam valla bir de gelip muayene edecekler ayy yarabbim sen utandırma çok zor bir durum bu.... Allah düşürmesin kimseyi bu duruma
haftaya 35 olucam bendee nasipsee
haftaya 35 olucam bendee nasipsee
tmm işte az kalmıs kaç kılo bebısın ?
tatlım sen doğurmak için neden bu kadar acele ediyosun
acele etme bence inş zamanında gelirde küveze gerek kalmaz canım
olur canm olur Allahın ıznıyle ıyı dusunun herkes nasıl dogurmus bızde dogururuz ıns ama sabır işi dogum acılma evresınde uzun zaman alabılır risk yoksa pes etmeyın bence drlar bayılıyor cırt dıye sezeryan yapmaya sonucta daha kanlı bır operasyon
bizim planlarımıza göre evde ağrım gelecekti. evde rahatça bağıracaktım. açıklık 5-6 cm olunca hastaneye gidecektik. inşaallah yine öyle olur sonra cart çıkaracaktım :) ama 37+6 da baktığımızda 3520 gramdı. 2 hafta sonra 4000 gr. olacak gibi ama benim vücut yapım çok uygun değil normal büyük bebek doğurmaya. bebek takılabilir diye de korkuyorum. çok az kaldı ama hala Allah'ım hangisi iyiyse o olsun diyorum. sezeryan olursam da 02.02.2012 düşünüyoruz. tabi o güne kadar normal doğurmazsam
bilmiyorumki
siz böyle doğurdukça bende gaza geliyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?