2012 Şubat Anneleri

Eşi yanında suda doğum yapıyor / TV / Doğum Videoları - Hürriyet Aile

Ayy benle etkılenme sen kendın karar wer kız sonra kafanı karıstırdıgım ıcın vıcdanım rahat etmez..Ben şimdi dedıgını yaptım sezeryan da korkunc ötesiydi..En güzeli suda dogumdu onu da buraya koyuyorum bakarsın canım..Tabı kı onun için gec kaldık ..Ben de sen kadar korkuyorum..Ama,sezeryandan da coook korktum ..Bir de ıkısınde de bebegın kafasını doktorun pat diye cekmesı hiç hosuma gıtmedi..İmdaaat dıye bagıracagım orada sanırım ..Eşin yanında olsun canım ,sezeryan ol ve epıdural yaptır ..Perde çekıyorlarmıs oraları ıkınız de görmeyeceksınız..İlk an'ı bırlıkte yasayın..Ben de alacagım eşimi...

evet bir dünya kesiyorlarmış sezeryanda da ben aslında bugüne kadar korkmamak için hiç izlemedim bu videoları ama bu akşam normali görünce sezeryanıda izlemiş oldum gerçekten ikisi de çok korkunç yaa Allahım sen bize yardım et hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun doğuramayacağım diye korkmaya başladım artık aman yaa ben nasıl bir işe bulaşmışım böyle kaçışı olmayan:) bu gece çok korktum ben kesin kabuslarıma girecek bunlar... akşam zaten rüyamda ferihanın yengesini dövdüm bütün gece:) hamilelikte bu sıkıntılı rüyalar da fena oluyormuş...

hamımlar bişey soracam karnımda çıkan koyu renkli çizgi göbek deliğimin üstünden silinmş göbek deliğinin altından 2 tane çizgi olmuş bu ne demek hiç görmedim duymadım böyle bi durumu bien bilgisi olan yardımcı olsun

hb cnm bıraz gec oldu ama :) dogum hıkayemı yazıyordum oda masallah bı uzun oldu kı
sut yeterı kadar var cnm elhamdurullah aglıyor susmuyor yoruyor benı ama olsun saglıklı olsunda 40ına kadar devam edebılırmıs sonrasında degısıyormus.
al 1,5 gundur degısıyorum daha:) oda beceremıyorum tabı
bı gobegı dusse rahat edcem de..
mukemmel bı hıs rabbım olmayanlarada versın saol canım benım bana cok benzetıyorlar bılmıyorum bakalım nasıl olcak bıraz toparlanınca.. aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn

saat cok ılerlemıs neyse opuyorum sızı bu gece esım ıle yanlızım bakanımız yok:)
olsun alıstık artık umarım kazasız belasız buyuturuz hepımız..

ıyı geceleeeeeeeerrrrr

günaydın topişlerr
erkencikten kalktık babayı yolcu ettik etrafı topladık sildik kayfaltımızı yaptık sizleyizz
arı poelini yiyorum gün aşırı filan bebişe yarasın diye
ılık süte az arıpoleni azda keçiboynuzu tozu karıştırıp içiyorum

günaydın kızlar
bugün işe geç kaldım yollar kapalıydı dolmuş gelmedi
bende taksi dolmuş yapıyolarda millete katıldım
bugün akşam olur mu
zira çok üşüyorum
gecede bebeğim hiç uyumadı
sürekli bi sağa çarpıyodu bi sola
endişe ettim hatta
noluyo ki diyee
şimdi sakin bakalım

günaydın bal boncuklar......ben geldim....tabi bende bugün yine işe geldim eşimin kolunda zar zor yürüyerek..malum düşerim yollar hep kar...hava soğuk....dünürüm hikayesini yazmış doğum yapmış ne zaman yapmış bilemedim ama gelinim sağ sağlim doğmuş..benm oğlum çok şükür şuan beklemede....şubata girmeden ona burdan çıkmak yokkkk...gece uyutmadı beni bu çocuk ne zaman kola içsem uyumuyoo..sevmiyomu kafein olduğu içinmi bilmiyorum..yine uykusuz geldim işe...bu hafta son işe gelişim..her hafta son diyorum ama yok yok bu hafta kesin son artık zamanım azaldı..her an beklemedeyim.....:18:.....vınımıda yaptırmadım eşim bebek olck artık gerek yok diyo.pc zaten masa üstü ve en son odada olduğu için başında oturmamda zor artık... ama sizi merakta etmiyo değilim...kimler doğurdu diye....Allahım kalan bizlere sağ sağlim doğumlar nasip etsinn....inş....

2 tane normal doğumumuz var canım .. yani senle ben değilmişiz bi tek normal isteyen .. biz şimdi sen doğursan nasıl öğrenicez ikna etseydin keşke eşini

gunaydııııııııınnnnnnnnnnnnn bembeyaz bır gun. muhtesem bı goruntu var dısarıda..
aman dısarı cıkarken cok dıkkat edınnnn..

Günaydın ben de seni bayağı bir merak ettim canım ya
Hatta doğurduğunu bile düşünmeye başlamıştım
Kızlar yok dedi..
Malum herkes ocakta doğurmaya başladı pıt pıt:)))

Günaydın bende yürüryerek geldim bukleem..
Her yer kar altında
Rabbime şükür bugün işte son günüm..

gunaydııııııııınnnnnnnnnnnnn bembeyaz bır gun. muhtesem bı goruntu var dısarıda..
aman dısarı cıkarken cok dıkkat edınnnn..

Günaydın şekerim...
yeni ve taze annecim..
Nasılsın?

ben dün son günün sanmıştım canım ya
ne kadar zor oldu işe gelmek
1 hafta daha böyle devam edecekmiş istanbul
doğum iznine çıkarım kesilir
şans yok ya bende

valla orası dogru cnm
uyuyo cok sukur bnde fırsat bulmuşken gıreyım dedım :)
szler ne yapıyorsunuzzz ..
nabıyo teyzesının tosunu uzuyormu senı..

iyi yapmışsın canım özletme kendini
sabaha kadar teklemeledi hiç uyumadım
sanırım tatlıyı fazla kaçırdım akşam
çocuk çıkmaya çalıştı hissettim ama

hayırlı olsun balım sımdıden ıznın.
nasılım:) az cok tahmın edersın
yorguuuuuun uykusuuuzzz ama mutlu

dunurum burdaymışşşşş.. vınn davasına uzuldum smdı ıns ıkna edersın yaa
annenler nasıl barıstıktan snrakı durumlar ne..
herseyı boş verde damadım nasıll
kola ıcme cok zararlı

viva doğurdu biliyosn dimi?

valla sorma akşam içtim durmadı oğlumm..iyi iyi çok şükür..kilo alsın diye bekliyozz bizde.... gelinim nasıl uyuyuyomu emiyomu..sütün yokmuş galiba..aslında aynı endişe bendede var..zira göğüslerimde dolgunluk var ama hiç süt falan gelmiyo azcık sıkıyorum ama bişi göremedim....annem benden gelirdi süt diyo..bakalım inş sütüm olur bnmde...iyiler cnm aramız şuan iyi..bana bişey demiyorlar artık tek düşündükleri torunları şuannn
iyi yapmışsın canım özletme kendini
sabaha kadar teklemeledi hiç uyumadım
sanırım tatlıyı fazla kaçırdım akşam
çocuk çıkmaya çalıştı hissettim ama
bnmkide öyleydi buklemm bu gece..çok döndü durdu bu arada fotolarını gördüm tombiş anneee
viva doğurdu biliyosn dimi?

anamm odamı doğurdu..hacerde doğurmuş..maşşallah şubat anneleri oldu ocak analarıı

sorma tonbiş ki ne tombişş gıdıktan ibaretim artık bbyede öyle ama o da resim koymuş resmen aynıyız onla
ya vivada nihleeyle aynı gün doğurdu suyu gelmiş sancısı gelmemiş sezeryan oldu öyle işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…