- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #59.161
Evet haklısın aslında annem de beni destekliyor sezeryan konusunda sonuçta o beni normal doğurmuş ve çok çektim diyor. Kardeşimi sezeryanla doğurdu onda daha çabuk toparlandım ve kendimi daha iyi hissettim diyor. Kayınvalidem karışmaz zaten... Bir de benim şöyle bir sıkıntım var ben doğumumu çorluda gerçekleştireceğim eşim sinopta çalışıyor ve normal doğum da hiç bir şekilde yanımda olma imkanı yok 12 saatlik yol sonuçta belki o geldiğinde ben taburcu bile olmuş olacağım... o yüzden bana sezeryan daha güzel geliyor bir gün önceden eşim gelir birlikte vakit geçiririz bebeğim doğduğunda babasının kucağına verilir... Ben doğumdan sonra eşimi görüp moral bulurum sütüm daha çabuk gelir evet benim sezeryan yapmam daha mantıklı çok teşekkür ederim cevabın için:)
Vallahi bende gaza geldim izledim zaten normal doğumdan çekiniyordum şimdi hepten bitirdim aklımda ayy bir sürü insan orada hepsi senin şeyine bakıyor kafa çıkacağı zaman nasıl şişti korktum vallaha yok ben yapamayacağım bu işi sanırım. şimdi bir de sezeryan videosu izlemem lazım bunu izledim onu da izleyim herhalde en sonunda içimde kalacak benim kız:)
Eşi yanında suda doğum yapıyor / TV / Doğum Videoları - Hürriyet Aile
Ayy benle etkılenme sen kendın karar wer kız sonra kafanı karıstırdıgım ıcın vıcdanım rahat etmez..Ben şimdi dedıgını yaptım sezeryan da korkunc ötesiydi..En güzeli suda dogumdu onu da buraya koyuyorum bakarsın canım..Tabı kı onun için gec kaldık ..Ben de sen kadar korkuyorum..Ama,sezeryandan da coook korktum ..Bir de ıkısınde de bebegın kafasını doktorun pat diye cekmesı hiç hosuma gıtmedi..İmdaaat dıye bagıracagım orada sanırım ..Eşin yanında olsun canım ,sezeryan ol ve epıdural yaptır ..Perde çekıyorlarmıs oraları ıkınız de görmeyeceksınız..İlk an'ı bırlıkte yasayın..Ben de alacagım eşimi...
Nihle hosgeldiin nasıl gıdıyo annelik..Süt war mı?Kızcen aglıyor mu halen..alt degıstırdın mi ..Nasıl duygular..Kızını gördum facede süper maaşallah ..Allah nazarlardan korusun ..Doğum hıkayenı yazdın mıı
saol canım kociş fazla resim koydurmuyr ama bu adreste sadece sizler varsınız koyarım artık bebişimde olsunda inşallah boyboy koyucam
günaydın bal boncuklar......ben geldim....tabi bende bugün yine işe geldimeşimin kolunda zar zor yürüyerek..malum düşerim yollar hep kar...hava soğuk....dünürüm hikayesini yazmış doğum yapmış ne zaman yapmış bilemedim ama gelinim sağ sağlim doğmuş..benm oğlum çok şükür şuan beklemede....şubata girmeden ona burdan çıkmak yokkkk ...gece uyutmadı beni bu çocuk ne zaman kola içsem uyumuyoo ..sevmiyomu kafein olduğu içinmi bilmiyorum..yine uykusuz geldim işe...bu hafta son işe gelişim..her hafta son diyorum ama yok yok bu hafta kesin son artık zamanım azaldı..her an beklemedeyim.....:18:.....vınımıda yaptırmadım eşim bebek olck artık gerek yok diyo.pc zaten masa üstü ve en son odada olduğu için başında oturmamda zor artık... ama sizi merakta etmiyo değilim...kimler doğurdu diye.... Allahım kalan bizlere sağ sağlim doğumlar nasip etsinn....inş....
gunaydııııııııınnnnnnnnnnnnnbembeyaz bır gun. muhtesem bı goruntu var dısarıda..
aman dısarı cıkarken cok dıkkat edınnnn..
günaydın bal boncuklar......ben geldim....tabi bende bugün yine işe geldimeşimin kolunda zar zor yürüyerek..malum düşerim yollar hep kar...hava soğuk....dünürüm hikayesini yazmış doğum yapmış ne zaman yapmış bilemedim ama gelinim sağ sağlim doğmuş..benm oğlum çok şükür şuan beklemede....şubata girmeden ona burdan çıkmak yokkkk ...gece uyutmadı beni bu çocuk ne zaman kola içsem uyumuyoo ..sevmiyomu kafein olduğu içinmi bilmiyorum..yine uykusuz geldim işe...bu hafta son işe gelişim..her hafta son diyorum ama yok yok bu hafta kesin son artık zamanım azaldı..her an beklemedeyim.....:18:.....vınımıda yaptırmadım eşim bebek olck artık gerek yok diyo.pc zaten masa üstü ve en son odada olduğu için başında oturmamda zor artık... ama sizi merakta etmiyo değilim...kimler doğurdu diye.... Allahım kalan bizlere sağ sağlim doğumlar nasip etsinn....inş....
günaydın kızlar
bugün işe geç kaldım yollar kapalıydı dolmuş gelmedi
bende taksi dolmuş yapıyolarda millete katıldım
bugün akşam olur mu
zira çok üşüyorum
gecede bebeğim hiç uyumadı
sürekli bi sağa çarpıyodu bi sola
endişe ettim hatta
noluyo ki diyee
şimdi sakin bakalım
gunaydııııııııınnnnnnnnnnnnnbembeyaz bır gun. muhtesem bı goruntu var dısarıda..
aman dısarı cıkarken cok dıkkat edınnnn..
Günaydın ben de seni bayağı bir merak ettim canım ya
Hatta doğurduğunu bile düşünmeye başlamıştım
Kızlar yok dedi..
Malum herkes ocakta doğurmaya başladı pıt pıt:)))
Günaydın bende yürüryerek geldim bukleem..
Her yer kar altında
Rabbime şükür bugün işte son günüm..
Günaydın şekerim...
yeni ve taze annecim..
Nasılsın?
günaydın
güzel görüntü ama camdaan bakarken
napıyo kızcen ?
valla orası dogru cnm
uyuyo cok sukur bnde fırsat bulmuşken gıreyım dedım :)
szler ne yapıyorsunuzzz ..
nabıyo teyzesının tosunu uzuyormu senı..
Günaydın ben de seni bayağı bir merak ettim canım ya
Hatta doğurduğunu bile düşünmeye başlamıştım
Kızlar yok dedi..
Malum herkes ocakta doğurmaya başladı pıt pıt:)))
Günaydın bende yürüryerek geldim bukleem..
Her yer kar altında
Rabbime şükür bugün işte son günüm..
Günaydın şekerim...
yeni ve taze annecim..
Nasılsın?
hayırlı olsun balım sımdıden ıznın.
nasılım:) az cok tahmın edersın
yorguuuuuun uykusuuuzzzama mutlu
dunurum burdaymışşşşş.. vınn davasına uzuldum smdııns ıkna edersın yaa
annenler nasıl barıstıktan snrakı durumlar ne..
herseyı boş verde damadım nasıll
kola ıcmecok zararlı
valla sorma akşam içtim durmadı oğlumm..iyi iyi çok şükür..kilo alsın diye bekliyozz bizde....hayırlı olsun balım sımdıden ıznın.
nasılım:) az cok tahmın edersın
yorguuuuuun uykusuuuzzzama mutlu
dunurum burdaymışşşşş.. vınn davasına uzuldum smdııns ıkna edersın yaa
annenler nasıl barıstıktan snrakı durumlar ne..
herseyı boş verde damadım nasıll
kola ıcmecok zararlı
bnmkide öyleydi buklemm bu gece..çok döndü durdu bu arada fotolarını gördüm tombiş anneeeiyi yapmışsın canım özletme kendini
sabaha kadar teklemeledi hiç uyumadım
sanırım tatlıyı fazla kaçırdım akşam
çocuk çıkmaya çalıştı hissettim ama
viva doğurdu biliyosn dimi?
valla sorma akşam içtim durmadı oğlumm..iyi iyi çok şükür..kilo alsın diye bekliyozz bizde....gelinim nasıl uyuyuyomu emiyomu..sütün yokmuş galiba..aslında aynı endişe bendede var..zira göğüslerimde dolgunluk var ama hiç süt falan gelmiyo azcık sıkıyorum ama bişi göremedim....annem benden gelirdi süt diyo..bakalım inş sütüm olur bnmde...iyiler cnm aramız şuan iyi..bana bişey demiyorlar artık tek düşündükleri torunları şuannn
bnmkide öyleydi buklemm bu gece..çok döndü durdu bu arada fotolarını gördüm tombiş anneee
anammodamı doğurdu..hacerde doğurmuş..maşşallah şubat anneleri oldu ocak analarıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?