2012 Şubat Anneleri

selam günaydın kızlar,siz beni hiç sevmemişsiniz ((aranıza sonradan katıldım diyemiki (beni hiç merak eden olmamış,çok üzüldüm neden sevmedinizki bende şubat annesiyim(inşallah),benim listede adım sanım bile yok çok ağlıycam şimd((i neyse olsun bakalım vivacıkda doğum yapmış allah analı babalı büyütsün,haknurun küçük emresi evine gelmiş nıhle sahnelere geri dönmüş gibi :)))hugocuğun nişanı gelmiş sanırım ben bunları görebildim başka gelişme varmı bilmiyom inşallah doğum yapan arkadaşların bebekleri çok iyi mışıl mışıl uyuyolardırda annelerini üzmüyolardır,annelerimizin de inşallah hiç ağrıları yoktur çok iyilerdir.bu arada herkese hayırlı cumalar cumanız mübarek olsun arkadaşlar şu mübarek günde dualarımız kabul olsun inşallahhhhhh (aminnnnnnnnnnnnn)

bu kadarcıkmı :105:
önünde arkasında sıfat yokmuu :105:

Kuzum sen ben çıkacağım demişsin ya...
Valla yerim kız seni:)))
Zaten son günüm:))
Ceza meza da vermez müdür bana:))

Pazara gidelim diye yazınca sen...:))
Dedim çıktı zaar..

Ben senin avatarından korkuyorum ama ..
Kızgın kızgın bakıyor hugom..
Bide erkek demiştin değil mi sen ebbeğine?
Adı ne?

güzel haberlerini bekliyoruz canım mutlaka haber ver

olur mu canım herkesi merak ediyoruz ama sen akşamları daha çok geliyosun ya ondan bebişim sanada hayırlı cumalar

bu kadarcıkmı :105:
önünde arkasında sıfat yokmuu :105:

hoşgeldin bebeğim
al sana arkasında sıfat beğendin mi?

Canım özledik seni ...

heee angrybird bayılıyorum onlara çok manyaklarr
kıss bende senin topçik göbişini yirim :118:
oğlum olacak nasipse
çıkmak için çok çabalayan tekmeler atan ama bir türlü dönmeyi akıl edemeyen oğluşum olacak
adını nasipse mehmet koyacağızz

sağol canım ya kendimi iyi hissetim bak şimdi teşekkür ederim :))napıyosunuz nasılsınız kendiniz ve bebekleriniz iyidirler inş.yavrucakların şansına ne kış oldu bu sene ya istanbulda bile kar gördük

hugocuuuk, sen mart annneleri topiğindeydin deilmi? sende şubata mı geçtin, doğumun ne zaman?

evet caniim ordaydım ama sonra orda sorun olmuş okuyunca filan üzüldüm zaten haftam ileri gidiyodu doktor şubatta doğar filan deyince buraya geçtim
burası arkadaşlar filan çok eğlenceli neşeli ortamıı
ayrılamıyo insan

heee çok beyendimm minik kurabiyemm

Canım özledik seni ...

ayyyy çok teşekkür ederim yaaaa çok kötü duygusala bağladım bu aralar kendimi ağlıycam valla ilgi manyağı oldum herhalde :)nasılsın bugün son gününmüş hadi gözün aydın inş.bu arada az önce gördüm bebeşini karabiberle sütten kesmişsin kıyamam nasıl şimdi durumu isyanlardamı

sağol canım ya kendimi iyi hissetim bak şimdi teşekkür ederim :))napıyosunuz nasılsınız kendiniz ve bebekleriniz iyidirler inş.yavrucakların şansına ne kış oldu bu sene ya istanbulda bile kar gördük

iyiyiz canım sopamla ben çalışıyoruz emekçi bi yavrum var yoruluyo teyzesi
sorma ne kış var ama felaket oyy içim üşüdü:26:

heee çok beyendimm minik kurabiyemm

beğenmene çok sevindim canım

iyi yapmışsın canım özletme kendini
sabaha kadar teklemeledi hiç uyumadım
sanırım tatlıyı fazla kaçırdım akşam
çocuk çıkmaya çalıştı hissettim ama

olsun hareketlı olması daha ıyı masallah subhanallah:)
yuruyus yap evde bolbol ıyı gelır

viva doğurdu biliyosn dimi?

ay duydum salı gunu sanırım ama tam bılgılerını goremedım
ekleyemedım o yuzden

artık kes kolayı bence cnm ben neredeyse hamılelıgımde hıc ıcmedım.
gaz sorunu olur dıye
cok sukur yavaas yavas onuda toparlıyor gelının. gaz sorunu da kalkıyor ortadan
ay bı turlu cvp yazamadım. tam topluyorum alıntıları bır suru sey yazıyonuz okuyom derken bnm kız vıyaklıyo emdır wc gıt derken
bı dunya yıne yazıyonuz onları oku alıntı yap derken haydaa yıne bı vıyaklama sıra gaza geldı
gaz cıkar yemek ye derken sukur hazır kız da uyurken hemencıcık yazım dedım
banyodan sonra geldı cnm
aklınızda bulunsun sutum yoktu banyo yaparken sutu olmayan anneler bende ıse yaradı sızdede yarar belkı
saclarınızı ıkıye ayırın goguslerınızden su ıle beraber suzulsun. neden denır bılınmez ama sutum gel dıye uc defa soylettıler bana
avucumun ıcı ıle meme ucundan sızan suyu avucuma doldurup yukarıdan tekrar doktum. kımısı o suyu ıcıyormus ben ıcmem dedım
ama sukur sımdı masallah yetıyor sutum.onceden dedıgım gıbı gelen sutu hamılelıkte (son zmnlarda) gogus ucuma surdum hep yumusattım ıyıce o donemler
sımdıde krem sera sanırım adı onu verdı dr onu kullanıyorum arada yara olmadı ama sızıntı var oda normalmıs.
aman ınsallah bozulmaz allah bozmasın :) sevındım valla..

estetık dıkıs ya yuzeysel bıse yok zaten bılırsın orası uyusuk hala sezeryanda ole oluyormus ya..
dıkıslerın ust kısmını hıssetmıyorum altı hıssedıyorumsaol bıtanem rabbım nazardan korusun. sureklı okuyor gelenler
agızları yırtılacak esnemekten cabuk nazar alıyor
bu arada gobek ıcın babusol gaz ıcın metsılmı ne onu vermıs cocuk dru.bırde devıt-3 gunde 3 damlaymıs
dun saglık ocagında banada verdıler gunde 9 damla ıcmem lazımmıs kımeseye vermedı cevremde bana verdı demırım dusukmus dıye
sutten alması gerekmıs bana pek mantıksız geldı bılemıyorum :S

esad guzel balım degıstırme
nıhle aslı yı kımse beceremedı esımın tarafında o ne bıcım ısım baska bulamadınızmı dedıler.
en sonunda turkcenız kıtmı dedı esım yadıgar vasfıye mükremın ısımlerını nasıl soyluyorsunuz o zmn dıyo fırcalıyo herkesı
bosver surıye baskanınııııııııııı..

iyiyiz canım sopamla ben çalışıyoruz emekçi bi yavrum var yoruluyo teyzesi
sorma ne kış var ama felaket oyy içim üşüdü:26:

beğenmene çok sevindim canım

canım şimdiden alışıyolar hayat şartlarına napsın sıpacıklar,ne zaman ayrılıyosun çokta yorma kendini ya kendini de düşün,bebeklerimiz soğuk havaya alışsınlar valla evler zaten ısınamıyo doncak yavrucaklar

Kızlaar çook mutluyum bugun doktora gittim ve ''artık günümü werın ,ben normalden korkuyorum'' dedim..O da ''4 Şubat veya 8 Şubat seç dedi,ama biraz daha gelişsin derim ben,39dan gün al '' dedi..Kilosu da maaşallah 3140 gram olmus oh be ..Bu hafta sütü,yogurdu cok cok arttırmıstım,bir 3,5 kg olur ınsallah doguma kadar.. ..Boyunu sölemedı yıne unuttum sormayı..Biz de doktora uyduk ok dedik 8ŞUBAT ÇARŞAMBAA SPİNAL SEZERYAN dogumum olacak innnşalllahhh ...Yalnızz hastaneye sorduk ,ama fikrimiz yok dedı muhasebe şu özel hastane ssk anlasması konusunda ..Bilen war mı???6Şubat'ta anlasma bıtıyordu ya,sonra 2 gun farkla serwet ödemek zorunda kalmayalım kızlarrr..Fikri olan war mı???Çok heyecanlıyım ...Yuppiii...

canım hadi gözün aydın aldın tarihi rahatladın valla diğer konuda hiç bi fikrim yok daha net bişey olmadığı için hastanede bilmiyo olabilir:44:

canım hadi gözün aydın aldın tarihi rahatladın valla diğer konuda hiç bi fikrim yok daha net bişey olmadığı için hastanede bilmiyo olabilir:44:

Wallahi çoook rahatladım canım şafak 12 diyim artık çook güzel ..Ama, sen de topicte normal ısteyen az sanma ..Herkes normal istiyor kızz ..Sezeryancı bır bnenım ,bır de desperado dıye bır arkadas wardı o war..Gerisi herkes normalci..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…