- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #59.241
Evet şaşırtıcı ama gerçek...
4000 süper bence maşallah
hoşgeldin...
bu kadarcıkmı :105:
önünde arkasında sıfat yokmuu :105:
öylemii hayırlı olsunn beni tanıdınmıı
Kızlar az sonra çıkarım bende..
Malum son gün...
Az öncede randevu aldım hastaneden zar zor
Doktorum hep sezeryanda olacakmış...
Offffffffffffff of dedim...
ama kopradım randevumu:)))
Akşam evden faceden girer bakarım yazarım size..
selam günaydın kızlar,siz beni hiç sevmemişsiniz((aranıza sonradan katıldım diyemiki (beni hiç merak eden olmamış,çok üzüldüm neden sevmedinizki bende şubat annesiyim(inşallah),benim listede adım sanım bile yok çok ağlıycam şimd ((i neyse olsun bakalım vivacıkda doğum yapmış allah analı babalı büyütsün,haknurun küçük emresi evine gelmiş nıhle sahnelere geri dönmüş gibi :)))hugocuğun nişanı gelmiş sanırım ben bunları görebildim başka gelişme varmı bilmiyom inşallah doğum yapan arkadaşların bebekleri çok iyi mışıl mışıl uyuyolardırda annelerini üzmüyolardır,annelerimizin de inşallah hiç ağrıları yoktur çok iyilerdir.bu arada herkese hayırlı cumalar cumanız mübarek olsun arkadaşlar şu mübarek günde dualarımız kabul olsun inşallahhhhhh (aminnnnnnnnnnnnn)
bu kadarcıkmı :105:
önünde arkasında sıfat yokmuu :105:
selam günaydın kızlar,siz beni hiç sevmemişsiniz((aranıza sonradan katıldım diyemiki (beni hiç merak eden olmamış,çok üzüldüm neden sevmedinizki bende şubat annesiyim(inşallah),benim listede adım sanım bile yok çok ağlıycam şimd ((i neyse olsun bakalım vivacıkda doğum yapmış allah analı babalı büyütsün,haknurun küçük emresi evine gelmiş nıhle sahnelere geri dönmüş gibi :)))hugocuğun nişanı gelmiş sanırım ben bunları görebildim başka gelişme varmı bilmiyom inşallah doğum yapan arkadaşların bebekleri çok iyi mışıl mışıl uyuyolardırda annelerini üzmüyolardır,annelerimizin de inşallah hiç ağrıları yoktur çok iyilerdir.bu arada herkese hayırlı cumalar cumanız mübarek olsun arkadaşlar şu mübarek günde dualarımız kabul olsun inşallahhhhhh (aminnnnnnnnnnnnn)
Kuzum sen ben çıkacağım demişsin ya...
Valla yerim kız seni:)))
Zaten son günüm:))
Ceza meza da vermez müdür bana:))
Pazara gidelim diye yazınca sen...:))
Dedim çıktı zaar..
Ben senin avatarından korkuyorum ama ..
Kızgın kızgın bakıyor hugom..
Bide erkek demiştin değil mi sen ebbeğine?
Adı ne?
güzel haberlerini bekliyoruz canım mutlaka haber ver
olur mu canım herkesi merak ediyoruz ama sen akşamları daha çok geliyosun ya ondan bebişim sanada hayırlı cumalar
hoşgeldin bebeğim
al sana arkasında sıfat beğendin mi?
olur mu canım herkesi merak ediyoruz ama sen akşamları daha çok geliyosun ya ondan bebişim sanada hayırlı cumalar
hoşgeldin bebeğim
hugocuuuk, sen mart annneleri topiğindeydin deilmi? sende şubata mı geçtin, doğumun ne zaman?
hoşgeldin bebeğim
Canım özledik seni ...
sağol canım ya kendimi iyi hissetim bak şimdi teşekkür ederim :))napıyosunuz nasılsınız kendiniz ve bebekleriniz iyidirler inş.yavrucakların şansına ne kış oldu bu sene ya istanbulda bile kar gördük
heee çok beyendimm minik kurabiyemm
iyi yapmışsın canım özletme kendini
sabaha kadar teklemeledi hiç uyumadım
sanırım tatlıyı fazla kaçırdım akşam
çocuk çıkmaya çalıştı hissettim ama
viva doğurdu biliyosn dimi?
artık kes kolayı bence cnm ben neredeyse hamılelıgımde hıc ıcmedım.valla sorma akşam içtim durmadı oğlumm..iyi iyi çok şükür..kilo alsın diye bekliyozz bizde....gelinim nasıl uyuyuyomu emiyomu..sütün yokmuş galiba..aslında aynı endişe bendede var..zira göğüslerimde dolgunluk var ama hiç süt falan gelmiyo azcık sıkıyorum ama bişi göremedim....annem benden gelirdi süt diyo..bakalım inş sütüm olur bnmde...iyiler cnm aramız şuan iyi..bana bişey demiyorlar artık tek düşündükleri torunları şuannn
bnmkide öyleydi buklemm bu gece..çok döndü durdu bu arada fotolarını gördüm tombiş anneee
anammodamı doğurdu..hacerde doğurmuş..maşşallah şubat anneleri oldu ocak analarıı
sorma tonbiş ki ne tombişş gıdıktan ibaretim artık bbyede öyle ama o da resim koymuş resmen aynıyız onla
ya vivada nihleeyle aynı gün doğurdu suyu gelmiş sancısı gelmemiş sezeryan oldu öyle işte
yok yok benden bı gun sonra ogectım onu oh olsun
Ay ne zor oldu bu kar kış kıyamette sorma bukleem
Birde son gün müdür bir yığın iş verdi..
Öğlen yokum dedim memura
Randevum var..
Bu işlerde yetişmez dedim
Sen ne zaman çıkıyorsun haftaya cuma mı?
Maşallah canım..
Sezeryan yerin nasıl oldu
iyisin değil mi?
bebeğin maşallah çok çok güzel nihleem
Allah nazarlardan saklasın..
kızlar size bişey sorcam benim oğlumun ismini çevremde beğenmeyenler var dürüstçe diyin bakim kötümü esad ismi sizce.:44:....söylediğimde hemen suriyenin başkanından esinlendik sanılıyo ama aslında o adamın adı beşer esed... benim içime çok sindi ama bi kaç kişi beğenmemiş annemler diyince yaa ... ilerde oğlumda beğenmezmi acaba? kötü bi isimmi sizce..anlamı çok hayırlı mutlu demek....:26:
iyiyiz canım sopamla ben çalışıyoruz emekçi bi yavrum var yoruluyo teyzesi
sorma ne kış var ama felaket oyy içim üşüdü:26:
beğenmene çok sevindim canım
Kızlaar çook mutluyum bugun doktora gittim ve ''artık günümü werın ,ben normalden korkuyorum'' dedim..O da ''4 Şubat veya 8 Şubat seç dedi,ama biraz daha gelişsin derim ben,39dan gün al '' dedi..Kilosu da maaşallah 3140 gram olmus oh be ..Bu hafta sütü,yogurdu cok cok arttırmıstım,bir 3,5 kg olur ınsallah doguma kadar....Boyunu sölemedı yıne unuttum sormayı..Biz de doktora uyduk ok dedik 8ŞUBAT ÇARŞAMBAA SPİNAL SEZERYAN dogumum olacak innnşalllahhh ... Yalnızz hastaneye sorduk ,ama fikrimiz yok dedı muhasebe şu özel hastane ssk anlasması konusunda ..Bilen war mı???6Şubat'ta anlasma bıtıyordu ya,sonra 2 gun farkla serwet ödemek zorunda kalmayalım kızlarrr..Fikri olan war mı???Çok heyecanlıyım ...Yuppiii...
canım hadi gözün aydın aldın tarihi rahatladın valladiğer konuda hiç bi fikrim yok daha net bişey olmadığı için hastanede bilmiyo olabilir:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?