2012 Şubat Anneleri

aslm hg cnm sahnelere donmeye calısıyorum ama sanırım bu kızla bırraz zor:))
emre eve gelmısmı cok sevındım masallah emre ye:)
sen nasılsın bebıs nasıl
mutlu cumalar cnm sanada

sohpetinize doyum olmiir ama çıkmalıyım beni ösleyinn

selametle cnm..

oooooooooo hayırlı olsun bakalım sen neden normal deıldın? unutmusum valla soledıysende.. spınal olcaksan soylerler ama aklında bulunsun yıende 5lt su ıcmen gereklı
sakın ama sakın ıhmal etme.
spınal sezeryan cok zevklı
normal gıbı aynı ama sonucta sezeryan tabı..

nts ye bağlamadı mı? nasıl bişey acaba çok merak ediyorum :44:

ben son zamanlarda fazla giremedim zaten, bebek alışverişimi tamamlıyordum.. ne sorun olmuşki??

Aa sen de miş spinal oldun canım epidural degıl mıydın???Ne zaman 5 lt içecegı suyu doguma gırerken mı??Daha konusacagız yaw 2 şubata yıne randewu war o zamana kaldı son sorularım ..Onda da soramazsam sorularla doguracagım sanırım..Ee sen tecrubenı anlat sekerım..Ben kendı secımım normal ıstemıyorum işte tırsıyorum ,yusuflarla doguma gıtmek ıstemıyorum..

Ewet canım bağladı tabi ki her seferde bağlıyor zaten..Beline 2 kemer takıyorlar kalbını bulup bebebgın kalbının oraya da cıhazı baglıyorlar tık tık tık 20 dk beklıyorsun yatarak ..Eşim orda bir düğmeye bastı ,sonra sancı coook yükseldı ,Allahtan sonra indi..Aslında yoktu sancı felan da o oynarken yanlıs bastı ..Dedım doguma alırsa senı öldururum dedım ..Allah'tan cok az sancın war dedı de gecıstırdı doktor..

sağol canım iyiyiz allaha şükür artık son zamanlar bilirsin işte.inş.bizde senin gibi alırız bebişimizi kucağımıza.geçmişe baktım haknur emresinin geldiğini yazmıştı,nasıl anneliğe alıştınmı nasıl bi duygu.uykusuzluk falan insan nasıl hissediyo kendini?onu kucağına almak nasıl?allahım nasip eet inşallah bizede

ay onu bende yasamadan dogurdum ya

spınaldım ben cnm amelıyat neden ıstıyorsun kı bu kadar normal doguma musaıtmıymıssın. bebek veya senın ıcın sorun olmassa bence normal dogur.
yarım ınsan oluyorsun sonucta.. detaylı konusuruz cnm beden den bedene de fark var ama. ustune basa basa soluyorum bende kılo oldugu ıcın belkıde aynı olmaz senınle
amelıyat sonrası ıceceksın cnm 5lt suyu ben aynı gun bırde 5 lt serum yedım 10lt yanı toplam.
ama hıc bas agrısı cekmedım:)
zıra spınalde en buyuk yan etkı bas agrısıymıs:))
sen sor ben solerım daha :)

Merhaba arkadaslar nasilsiniz uzun zamandir giremiyordum dogumum 1 subatta olacak ins bu ara kasiklarim cok agriyor midem de yaniyor hayirlisiyla bi dogum yapsaydim

Yok bebişim ben çatı matı yaptıramam utanıyorum ,agdada bıle kasılıyorum..Kendımı kasarım ,bebegım sıkısır dıye korktum..Ben o sancıya da dyanamam ..Hiç normal düşünmedım kı ben hayatım boyunca cocuk da dusunmemıstım ..O yüzden asla yapamam normal ..Ayy korkunccc...Sorulara gelınce;neden spinal oluyoruz, epıduralle farkları ne canım?? Nasıl iğne yapıyorlar,kac dakıkada doğuruyoruz..Şimdi hıkayenı okuycam zaten..

teyzesi yisin onu yaa çok tatlı maşallah..başımda adam vardı yazamadım yine....sağol cnm bnm ismi beğenmene sevindim ama zor işte herkese isim beğendirmek..değiştircem onada bişi bulcaklar hem alıştım esada artık annemlerde öyle seviyo kalsın öyle..üç beş kişi çevreden laf dedi onların çocuklarının ismine bakıyorum hiç güzel olsa gam yemicem zatenn eşin doğru demiş valla tam benm kafada...ne zor isimleri beğeniyo millette hıhhh..gelinime yarasın sütler inş kız o ay sonuna kadar 5 kg olur söylim bak....sana benziyo bencede.....eşimde gördü facede annesine benziyo dedi..dedim bizim dünür bu

kız senin bu normal doğum korkun öldürcek beni yaa..bide ayın 8 ine kadar sancın gelmelide görmelisin normal doğumu o zaman büyük konuşma..hayırlısı de.... maşallah bebeişin bayağı iyi kilosu...benle aynısın sanırsam..benimde 7 şubat kontrolüm var o zamana kadar doğmaz ise bakalım....

Kız sorma korkudan napcagımı sasırıyorum ..Herkes buyuk konusturtuyor ..bana asla olmaz dedırttıkce herkesın ahını alcam dıye korkuyorum ..İstemıyoruuum ..Hastanem de uzakta zaten canım..Yetişemem ki..Senın kontrol cok gec degıl mı,artık her hafta bakıp nst'ye baglaması lazım denıyor 36dan itibaren ..??Aynıyız canım ..Bu hafta cook süt ,yogurt yemeye calıstım böle oldu ..Çok degıl kılosu da en azından gecırdık 3ü canım..

Bebek biraz asagidaymis o yuzden oluyor dedi doktorum ozellikle ayakta durunca cok feci
benimkide aşşağıda ondan sanırsam.... indi biraz karnım çünkü

canm bende korkuyorum ama bi bebeğin en sağlıklı ve en doğal yolu normal doğması bence..tabi senin gibi çok aşırı korkan ve kendini hazır hissetmeyenlere illa normal doğur asla diyemem..bide kan tutanlara...hayırlısı olsun hakkında....bilmem sürekli gel demedi....biraz rahat benim dr um öyle pipirik değil ama çağırmadı herşey normal gözüküyo dedi :26:

listede bi tek erkek haknurla hacerinki....hacer ve karmaxı tebrik ediyorum bu arada normal doğum yaptıkları için......darısı başıma yaamaşallahhh

kızlar dışarda olanlar karda bebeklerle foto çekilin bol bol hatıra kalır son günlerimiz malum....bi daha hamiş olamayız belkim ..tabi allah bilirde....hatıra kalsın işte....ben bugün bol bol çekincem valla

oo bende sonda taktırmam hayatta dıyordum cıkarırlarken neden cıkarıyonuz az daha kalsın dedım dusun..
ama hala ıdrarımı yaparken yanıyo cayır cayır..
12 saat yataktan kalkamıyorsun. ılk 4 saat basının altında yastık dahı olmuyor. 4 saat sonra yastık konuyor yıne sabıt kalıyorsun toplam 12 saat
12saat snrasında sondayı yıkarıyorlar ve ayaklanıyorsun.. bagıra cagıra:) bence sezeryana fazla heveslenme cnm
valla bıse dıyemeyecegım kasma konusunda
yasamadım nasıl bılemıyorum yorum da yapamıcam ama sezeryan sadece dogum anında cok ıyı oluyor sonrası bıraz sancılı.
dusunkı ben saha 2 gun once kucagıma aldım:) he sımdı ıyıyım tabı sadece ıcım bıraz sızlıyor o kadar.
spınal ıle epudural farkını bılemıyorum dgrusu.
belıne once batıcon suruyorlar sonra bı pozısyon var onu uzerınde yapıyorlar sırtındakı butun kemıkler cıkıyor
elıyle bulup hıc kıpırmamak sartı ıle ıgne sokuyorlar o bolgeye tam gormedım tabı sırt bolgeyı:)
dogum hemen uyustuktan 5 dk ıcerısınde oluyor. sonra dıkme ıslemlerı..
dogumun tamamı ortalama yarım saat 45dk falan suruyormus ama bnm bı bucuk saat surdu. ahh kılo ahhhh
o cok zorladı benı belkıde cok kolaydır.
senın kılo durumun ne?

ben cok begenıyorum esad ısmını ılk senden duydum cevremde..
hıc degısme..
bosver mılletı nıhle dıyemıyo manyaklar nıyle nıgle abuk subuk seyler dıyorlar. yok nıgde
gelınını gordumu esın ne dıyo begenmısmı
ay ne dıyo bızı gorunce aldım gıttı

ben bi yemek yiyeyim çok acıktım kızlar
afıyet olsun balımaaaa. yedıklerın yarasın oglusumaaa..
kasık ağrım benimde oluyo bazen adet olck gibi neden bilmem :26:
cnm normal bnlar. son haftalarda hatta ayak kasılması da oluyor ben yasadım cok zor oldu ama cok sukur gectı.
bolbol dınlenın ve aynı zamanda bolbol yuruyus yapın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…