2012 Şubat Anneleri

Ben de normal dogumdan korktugum icin ilk dogumumu sezeryanla oldum bu da oyle olacak cok memnunum sezeryandan bi sikintisi yok

Ewet saol canım ben de öyle düşünüyorum ,zaten çewremde genc olan tek normal doguran war..O da hiç memnun değildi..Bir daha cocuk bıle yapmak ıstemıyor ;ama sezeryan olan çook kısı war..Herkes eskı formuna da kavustu,agrıları da gectı gitti..Çok da sorun degıl bence..

Canım anne ıcın saglıklı olan normal dogum,bebek içinse sezeryan ..Hep böle derler..Çünki,normalı beklerken 41-42 hafta oluyorlar ve o dönemler cok zararlı ..Bebek dıskısını yıyebılır,kordon dolanabılır,suyun bıtebılır sızarark ..Farkına bıle warmayabılırsın ..Ben bebgıme zarar weremem kendı elımle..Kendımı bılıyorum kasarım çünki..Zaten kımsenın planı gıbı olmuyor kı dogum da ..Aniden de suyum gelebılır acılır belkı ben normal doguruurm ,senınkı gerı döner belkı sen sezeryan olursun ..O yüzden öyle ısrarlı olmayın ..Ben de buyuk konusmamaya calısıyorum ..Daha cook günüm war ne olur,ne olmaz..

doğru söylüyosun normaldede o an sancıların oluyo gerisi kolay inş herşeyin hayırlısı..sen zaten bu yumurcağı normal doğuramazdın maşallah..eşim annesine benziyo diyo değişmez ise tabi ilerde...bende sana benzettim kendine çokmu baktın aynada yaaa sağol balım esadım da bi doğsa sağ sağlimmm

Walla 56ydım 75e gidiyorum sanırım bi 78le dogururum kız bittim ben annemle aynı kıloya geldım yaw..Nasıl kıpırdamıycaz zor olmuyor mu canım cok tırstım sımdıden ..Bir de amelıyattan kac saat sonra yemeye baslıyorsun ,sondayı o gun cıkartmıyorlar mı??Dus da aldın mı hastanede sen..Arkadasım da senle aynı zamanda dogurdu da..Onun bebek hep uyuyor,senınkı hep aglıyor..:26:

Bişey soracagım ,çocuga yazık degıl mı kızlar??Dogum gununde sewgılıler gunu de oldugundan tek hedıye werecek sewgılılerı 2 masraftan yırtacaklar..Yazıık ben kıyamam kızıma walla olmazz..14 Şubatta neden sogurmak ıstıyorsunuz yazık yaw..:2:Bu arada,benım-olan sen ısmını felan sakın degıstırme ,eşinle sen begendıysenız kıme ne gerısı muhım degıl ki..

ayşenin o gün sezeryanı var ama bnm belli değil ne zaman gelir bilmem ben aslında 12 02 2012 de doğsun çok isterim ama oğlumun seçtiği güne kalmış..o bakımdan haklısın tabi ilerde sevgilisi bi tek hediye ile yırtardoğru diyonnnn:44:değiştirmicem cnm içimize sindi artık çünkü....napim beğenmeyen beğenmesin çok tııınnn

Neden ölmüş canım??Ben de böyle ıkı hıkaye duydum o yuzden beklemektense en erken ne zamansa aldırayım sezeryanla dıye karar werdım ..Allah korusun yaa..

Kişiye göre degısır o canım ..Benım annem de benı 2200 gram,kardeslerımı 4,5 kılo dogurmus ..ben cok rahat cıkmısım 1 saatte cıkmısım ..Ama,kardesım 12 saat sürmüş,ama dikişsiz cıkartmıs ıkıncı cocuk oldugundan ..Walla su anda doktorlar 4 e bıle sezeryan dıyor hemen ..ama,ilk cocuk ıcın 4 kg sezeryan daha mantıklı bence de..

birazda yapıya göre değişiyo sanırsam...hayırlısı hakkımızda yaa sağ sağlim bi kavuşcak şu sıpalarımıza.... bizim şimdi 37 bitti dimi....:44:

Ewet canım 12.02.2012 ve 02.02.2012 cok hoştu ama olmadı napak artık ..Eweet sız begendıkten sonra herkes alısır bence ıyı de..Anne babadan baska kımse karar wermemelı ısme ...Ewet canım 38e gırmıs olduk ..Süperr...Ben şu özel hastane -ssk olayına takıldım ..6 Şubatta bıtecek anlasma,dırek özel hastane fıyatına gecerlerse bıterız yaw..Napacagız,bılen soran yok muu???[/COLOR]

öyle bişey daha yürürlüğe girmedi diye biliyorum ben benimkide ssk anlaşmalı çünkü... ama senin için sorun yok sende alırsın doğum gününü 6sına takma boşverr

Merhaba arkadaslar nasilsiniz uzun zamandir giremiyordum dogumum 1 subatta olacak ins bu ara kasiklarim cok agriyor midem de yaniyor hayirlisiyla bi dogum yapsaydim

herkese merhabalar..
ben eskilerdenim biilenler bilir ama çoookkk uzun zaman oldu hiç giremedim foruma,sizleri takip edemedim...((((
doğum yapanlar olmuştur belkide..
ben bugün itibariyle 37+5 im 1 şubat çarşamba günü sezeryan olarak doğum yapıcam!allah nasip kısmet ederse...
çok heyecanlı ve çok korkuyorum.
sezeryanı kendim tercih ettim!normalden çok korkuyorum!sırf o yüzden 37.haftamda çatı muayenesini bile istemeden direk beni sezeryana alın dedim doktoruma!!
allahtan hayırlısı tabi!doğrumu yaptım yanlışmı bilmiyorum.
benim 40 haftam son 12 şubat!doktorum sezeryan için en geç 5 ine kadar bekleyebiliriz dedi!
bizde akkılda kalıcı bi tarih olsun diye 1 yada 2 şubat ı düşünüyorduk.sonunda 1 e karar verdik!

ben bu yemek işini yerken çok seviyorum yedikten sonra hiç sevmiyorum
hem pişmanlık hemde ağırlık hissediyorum
Allahım doğurmak istiyorum

hayırlısı zten ama normal ıcın de zorlamayın haknur son anda dondu sezryaana. ıyıkıde donmus.
cocukta solunum sorunu vardı.
valla ne yalan soylım gorunum ve huy bana benzesın hastalık konusundakı dırenclıgı babasına benzesın dıye
rabbıme dua edıyordum cok sukur :)
dogacak ınsallah hayırlısı ıle de senden nasıl haber alacaz onu dusunuyorum..:26:

hımm kılo ıyı bıse olmaz allahın ıznı ıle o zmn..
cabukcanakta omurılıgı bulurlar bence. zorlanmassın. ınsallah.
yok zaten sen kıpırdamak ıstemıyorsun merak etme:)
kılon olmadıgı ıcın fazla hıc tırsma bence.
sanırım amelıyat sonrası yakın zamanda yarım saat bı saate ılık nane lımon bal karısımı bıse ıcırdıler pıpetle. petıbor bıskuvı ıkı tane bırde.
2 saate de corba ıctım ben corbayıda pıpetle yedım.
yanına pıpet al aklında bulunsun. ben bı ınce bı kalın aldım ınce ıle su kahve kayısı suyu ıctım bıraz buyuklerı de var corba ıctım onunlada hemde sehrıyelı
amelıyat sonrası 12saat snra cıkardılar bende. cıkardıkları gıbı de yurudum.
tabı bas donmesı ve sancı eslıgınde:)
yok ben aksamdan alıp ole gıttım hastaneye. hastanede zaten bı gece kaldım
bırde eve geldıgımızde banyo yaptık kızımla bu sefer ayrı ayrı yaptık banyomuzu ama:)
:44:bnm manyak aglıyo vıkvık olsun 40 gun ıdare etcez
ama huylarımızı ogrenmeye basladık kızımla aglamalar bıraz azaldı tabı.

mrb hg:)
hıııc korkma tarıhı aklından cıkar daha varmıs gıbı dusun ben ole yaptım amelıyat gunune kadar.
ıse yarıyor
zaten hastanede sana bı cesaret gelıyor.
ama sana tavsıyem eger sulu gozsen( benım gıbı) amelıyata gıderken kımsenın yuzune bakma
hızlıca etrafına bak ve gulumse hayde gorusuruz falan de.
ben oyle yaptım ve hıc aglamadım:) kı ben salya sumuk aglarım dıye dusunuyordum :=)
1.2.12 guzel tarıh.
olmadı 2.2.12 dehos duruyor..
hayırlısı olsun...

ben bu yemek işini yerken çok seviyorum yedikten sonra hiç sevmiyorum
hem pişmanlık hemde ağırlık hissediyorum
Allahım doğurmak istiyorum

kız gobıs yakısıyo sana aksam resımlerıne bayıldım
az az ye sıksık ye cnm en ıyısı ole ama bunu anca sen evdeyken yaparsın ıste zor olur..

kuzum ben çok yemiyorum
tek problemim tatlıyla
ona kimse dur durak veremiyoo
tepsiyle falan alıyorum önüme
halbuki daha önce hiç sevmezdim ben tatlıyı
değişime uğradım sanırım
beni beğeniyosun yanii
göbeğimide seviyosun dimi?

ye tatlıyı ya ne olacak alt tarafı fazla hareketlı olur
hareketsız olmasından ıyıdır balım unutma
hatırla benı aglanıp duruyordum hıssetmıyorum dıye
hep bı korku bıse mı oldu dıye. ama hamd olsun..
aaa guzel kadınsın ne yalan soylım
bakıs gulus fızık ( hamılelık oncesı tabı )
allahtan erkek deılım asılırdım valla
gobegın baya var kız senın masallah subhanallah.
o gobek ıcınde ufak cocuk olması ımkansız cnm endıse etme
abucuk bubucuk dedım gordugumde

ye tatlıyı çıkar hakkıyı sende tutmuş sanırsam... bende çukulataya asılır oldum bu ara halimiz nolcak bakalımm

kızlar benim bilgisayar yoktu kaç gündür yazamadım...doğuran falan oldu mu? acayip kar yağdı istanbula trafikte kalmasak iidir.

benim oğlumda bu ara hareketli neden bilmem aniden bi atmalar bi pıtpıtlar karnım bi sağ bi sol normalde yeri daralması gerekirken...aman aman azcık kilo alır belkiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…