- 11 Ağustos 2009
- 3.377
- 1.225
- 373
- 37
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #59.681
kımseyı dınleme ıcıne sınen bı ısım olsun.
buyukler karısıyordur genelde ben herkese restımı cektım ıkıncısını sıze danısırım dedım.
sıkma canını sutun gıtmesın.
afıyet olsun cnm.. ınsallah uyur:)
Amin cumlemizinkini canım..
Agrım cok az var cok sukur. Ona da dayanabiliyor insan.. Normal dogum eger o sıklasan dogum sancılarına dayanabiliyorsan cok kolay :)
Allah'ım bekleyen herkese hayırlı, kolay dogumlar nasip etsin insallah..
hepınızı opuyorum ama ben bas agrsından durmaıyorum zaten muhabtlere katılamamdan anlamsınızdırr kendınız ıyı bakın bebsılrede
nıhlecım gorusruzzzz
buklem kusme gelıcem yınee
hoscaklınnnn
Bırakmıyorlar malesef!
En sonunda kavga cıkıcak evde esimle benim aramda o olucak eger esim kaynanamları dinleyip onların dedigi ismi koyarsa!
O kadar sancıyı acıyı ben cektim o degil! Cocugu onlarla yapmadım ben ki onların bi hakkı olsun!
Bırakmıyorlar malesef!
En sonunda kavga cıkıcak evde esimle benim aramda o olucak eger esim kaynanamları dinleyip onların dedigi ismi koyarsa!
O kadar sancıyı acıyı ben cektim o degil! Cocugu onlarla yapmadım ben ki onların bi hakkı olsun!
canım anlatsana doğum hıkayenı nasıl bır ağrı yaşadın bız ççok cahılız hele ben
normal doğum iyide ahh işte çekebilcezmi sancıları bakalım allahım hayırlısını versin dikişin varmı?
Dünyam80
hayırlı uğurlu bir evlat olsun canım, Allah ayırmasın uzun ve sağlıklı ömürler versin hepinize
buklee
satım 37+2 idi fakat usg ye göre 38 dim canım
aysebaharcım
kedimiz çok şaşkın
geliyo bi kokluyo oğlumu sonra kaçıyo
odamıza girmiyo
girsede uzak duruyo bebekten
bide sürekli kendini sevdirmek istiyo, yatakta ters dönüp karnını açıyo ama kim sevecek vakit olmuyo ki sıpamızdan :)))
nıhllee naber kısss
faceden ekelmdım kabul eyle benı
çok kısa bir süre sonra bu manzaranın aynısı bizim evdede yaşanıcak ayyy sinir oluyorum.biz çekiyoruz herşeyini onlar ismini koymaya çalışıyo bırakında okadarda hakkımız olsun dimi takma kafana sütün kesilcek diycem insanın elinde değil.eşlerimizde ailesinin yanında kendileri değil sanki bi değişiyolar
cnm sezeryan sanıyormusun agrısız. bak dunyam cumadan bu yana toplamıs.
ben kac gun oldu hala esımle yataktan kalkıyorum dusun.
eger yapabılıyorsanız normal dogurunnnn.....
kız uzak tut kedıyı cocuktan tuylerı kacacak agzına bedenıne aaa
yazık ama sevenı yok
bana gelmedı balımmm. hanı:S ozelden yaz adını bakım sennn..
Ben kayanamlarla ouruyorum malesef bu yuzden daha cok hak goruyorlar kendilerinde!
Bakalım bugun isim konulup ezan okunuak sanırım. Ya kıyamet kopacak ya da mutlu mesut gecinmeye devam edecegiz :)
allahım inşallah normal olur ama korkuyorum ne biliyim normal tabiki iyidir,belki o an çok acı çekiyosun ama çabuk toplanıyosun,sezeryanda sonrası sancılı galiba dimi?
Ben kayanamlarla ouruyorum malesef bu yuzden daha cok hak goruyorlar kendilerinde!
Bakalım bugun isim konulup ezan okunuak sanırım. Ya kıyamet kopacak ya da mutlu mesut gecinmeye devam edecegiz :)
amiin ıns. olmayanlarada verır rabbım ınsallah kımseye aratmasın.
cnm bnm ısıksız ortamda ol hemencık gecer ıns. grs yıne
yorma kendını
hangı ısımler var mesela ortalıkta dolasan sen dusundunmu senın fıkrın ne
veyahut buyukler ne onerıyor?
yorum yok :))=)....
yemin ederim bugün seni düşünmüştüm nerelerde bu kız diye...hayırlı olsun oğluşun......
canım ben okurum ne zaman istersen, allahım sanada hayırlı bi evlat veriri inşallah
Biz ilk once Enes Ali koyduk ismini. Fakat kaynanamlar begenmedigi icin esimi soguttular ve esim vazgecti!
Esim evlenmeden once oglum olursa Adını Adem koyucam die soyluyormus hep. Kaynanam da Adem Adem diyip duruyor. Benim de icime sinmedigi icin istemiyorum!
Sonra Hamza Ömer vs. derken en sonunda esimle ortak Metehan ismini bulduk. Kaynanam da Adem Adem diyip duruyor sinir oluyorum! He bir de kaynanamın oln abisinin ismi de var Hayrettin Onu da soyluyorlar..
Esimin akrabaları Yok Resul, Yasin, Ahmet..
Kafayı yemek uzereyim valla..
canım rabbim yardımcın olsun inş.ben okurum.zamanını söyle sen,inş.kısa zamanda allahım seninde bizimde yüzümüzü güldürür.
canım ALLAH RAZI OLSUN BUGÜN OKUYABİLİR MİSİN BEN KENDİM LİSTE YAPICAM ALLAH hayırlısıyla yavruna kavuştursun seni
Dünyam80
hayırlı uğurlu bir evlat olsun canım, Allah ayırmasın uzun ve sağlıklı ömürler versin hepinize
buklee
satım 37+2 idi fakat usg ye göre 38 dim canım
aysebaharcım
kedimiz çok şaşkın
geliyo bi kokluyo oğlumu sonra kaçıyo
odamıza girmiyo
girsede uzak duruyo bebekten
bide sürekli kendini sevdirmek istiyo, yatakta ters dönüp karnını açıyo ama kim sevecek vakit olmuyo ki sıpamızdan :)))
Allah razı olsun canım ya yarın okuyabilir misin sen benim için ona göre liste yapıyorum da ALLAH SENİN DE HAYIRLI MURATLARINI VERSİN İNŞALLAH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?