2012 Şubat Anneleri

bence makyaj falan yapma sezeryan esnasında bebegı gornce salya sumuk aglıyorsun kapkara olursun valla rımelden kalemden:)))
ben fon bıle cekmedım ıyıkıde cekmemısım o halde bıle sumuk gıbı oldu saclarım.. bı ter bı tıtreme oluyor cunku
ben amelıyat sonrası 1 2 saat tıtredım durmadan. normalmıs oda.

bence hastane mantıklııııı dınle benı evde basın sıser. en azından hastanede ıgne olup gecıyor. evde ıgne yok hapın etkısıde az.
9 serumdan 1 kalcadan yedım ılk gun :)) agrı kesıcı. kalcadan ıstemedım cok zorlandım en sonunda dıkloronu caktılar valla.
ıyıkıde vurulmusum. bende korktm ılk basta ama sende kıpırdatmıyorsun kendın de ıstemıyorsun
yanı zorlanmıcaksın hıc emın ol. zaman su gıbı gececek
zaten agrı var dıye kıpırdamak ıstemıyorsun..

Hoşgeldin hacerim..
kızlar ben çıkıyorum
herkesi öpüyorum..
saol balım bılgılerın ıcın opuyorum senı tsk ederım..
herkese selammmmmmmmmmmmmmmmmmmm varmı dogum yapanlarrr herkes ıyımı taze anneler nasılllarrr
aslmmm hg cnmm nasılsın.. ben ıyıym cok sukur ama uykusuzum..

yok bea bısecık olmaz o ılk bas ıcın gecerlı olabılırdı ama sımdı kapandı neredeyse..
zaten korsenı vajına bolgeden baslıyorlar dıkıslerı tam kaplamak ıcın.
ızın verır belkıde kendısı soler bana onlar dedı hastanedeyken aldım ben.
hastane sıcak ama sen usuyorsun cunku butun organların dısarda amelıyatta
e normal usumek. kısa kollu gecelıkmı o ne ıcınmıskı onden dugmelı pıjama sart bırde en az 2 3atlet.

bilmiyoruzki acaba eşlerimizin psikolojisi nasıl ama herhalde bizim kadar bozuk değildir bazen diyorum tamam onlarıda anlayalım ama bizim halimize baksana neydik ne olduk hormonlar manyaklaştı :) işte varya bu kavgalar insanın belkide en güzel heycanlı günlerini mahvediyo.insan günü değerlendirmek istiyo dimi hava zaten karardı kararcak ne kaldıki.bende geçtim yatak odasına uzandım.doktoru aradım oda hastaneye git bi nst ye gir diyo offff biraz yatıyım geçmezse gidiyim bari,belki doğururum kız evde benimkide değişik olur :))

cnm sanırım benımkı bunun aynısı
Tıbbi Özel Korseler :: Abdominal - Karın Korsesi - Medikal Ürünler

buda var
Tıbbi Özel Korseler :: Doğum Sonrası Korse-Çift Kat Lycra Kumaş İnce - Medikal Ürünler

Tıbbi Özel Korseler - Medikal Ürünler buda ana sayfası bı ıncele ıstersen
ama benmkı ılkı olmalı ınternettten de tam anlasılmıyorkı.
bana medıkal dogum hedıyesı olarak verdı esımın arkadası ıdı fıyatını bılmıyorum o yuzden.

senın gosterdıkterın plastık veya dısı sert onlar olmaz

kesınlıkle dgru
ben yenı dogum yaptım o yuzden ben okuyamam
mutlaka sayı tam olsun

bırde aklında bulunsun 313 ayetel kursı kendın oku ve dua et oda oluyor.
dıp not: aytaklarını usutme :)

canım ben okurum ne zaman istersen, allahım sanada hayırlı bi evlat veriri inşallah

Selam kızlar ben de dogum yapmıs bulunuyorum.

Cuma gecesi Saat 23:50 itibariyle oglum hayata gozlerini actı.
Normal dogum oldu cok sukur saglıklıyız ikimiz de.
Oglum 38+6 da 3270 gr 50 cm dogdu.

Son düzenleme:

canım rabbim yardımcın olsun inş.ben okurum.zamanını söyle sen,inş.kısa zamanda allahım seninde bizimde yüzümüzü güldürür.

masallah subhanallah.. hayırlı olsun cnm
rabbım saglıklı buyumusenı nasıp eder ıns.

oglunun adını ne koydunuz cnm

hayırlı olsun canım kurtulmuşsun çok sevındım rabbım bızede nasıp etsın :)

hoşgeldin canım,gözün aydın allah analı babalı büyütsün adıyla yaşasın allahım uzun ömür ve sağlık versin.sen nasılsın ağrın sızın varmı normal doğum nasıl bize önerceğin bişey varmı

Amin cumlemizinkini canım..

Agrım cok az var cok sukur. Ona da dayanabiliyor insan.. Normal dogum eger o sıklasan dogum sancılarına dayanabiliyorsan cok kolay :)

Allah'ım bekleyen herkese hayırlı, kolay dogumlar nasip etsin insallah..

hepınızı opuyorum ama ben bas agrsından durmaıyorum zaten muhabtlere katılamamdan anlamsınızdırr kendınız ıyı bakın bebsılrede

nıhlecım gorusruzzzz

buklem kusme gelıcem yınee

hoscaklınnnn

Malesef daha koymadık.. Her agızdan bir ses cıkıor cıldırıcam sonunda!

kımseyı dınleme ıcıne sınen bı ısım olsun.
buyukler karısıyordur genelde ben herkese restımı cektım ıkıncısını sıze danısırım dedım.
sıkma canını sutun gıtmesın.

çok acıktım bişeyler yiyimde geliyim gitmeyin kızlar olur mu? doğuranların bebişleri uyursa tabi

afıyet olsun cnm.. ınsallah uyur:)

canım anlatsana doğum hıkayenı nasıl bır ağrı yaşadın bız ççok cahılız hele ben

bide bu isim işi var dimi her kafadan ayrı bi ses anne ve babaya bıraksalar ya onlar bilirler

Bırakmıyorlar malesef!

En sonunda kavga cıkıcak evde esimle benim aramda o olucak eger esim kaynanamları dinleyip onların dedigi ismi koyarsa!
O kadar sancıyı acıyı ben cektim o degil! Cocugu onlarla yapmadım ben ki onların bi hakkı olsun!

normal doğum iyide ahh işte çekebilcezmi sancıları bakalım allahım hayırlısını versin dikişin varmı?

Dünyam80
hayırlı uğurlu bir evlat olsun canım, Allah ayırmasın uzun ve sağlıklı ömürler versin hepinize

buklee
satım 37+2 idi fakat usg ye göre 38 dim canım

aysebaharcım
kedimiz çok şaşkın
geliyo bi kokluyo oğlumu sonra kaçıyo
odamıza girmiyo
girsede uzak duruyo bebekten
bide sürekli kendini sevdirmek istiyo, yatakta ters dönüp karnını açıyo ama kim sevecek vakit olmuyo ki sıpamızdan :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…