2012 Şubat Anneleri

Hoşgeldin canımmmmmmmmmmm
Kedin ne yapıyor kedin?
Hangisini sorsam
ikisini de:))

Sen 4 üne al o vakit canım..

Bakalım cannım 2 Şubata gıdecegım ,sölerım doktora o zaman..Uff..

Ewet aynı yaa düğünde de incık cıncık birsürü sacma gereksız ayrıntı wardı bu da böle..
Hmm şeker almıstım ben cıkolata nası bırsey olacak kı bayram çikolatası gibi mi?Ayy bilemıyorum kı hastanede bitmiş halımle herkesın odaya doluşmasını ıstemıyorum kı hiç..Demek kafamı kıpırdatmayacagım ..O zamaan makyaj ve fön de yaptıramam ama her imkandan yararlanmam lazımdı ...Sonuna kadar yedıgım kazıgın hakkını cıkartmam gerekıyordu yaw..üzüldüm sımdı ..O zaman fönlü giderım napıyım makyaj da bilmıyorum..Ben de aglarım o anda kesın..

enice bu göğüs ucu kremi var ya onu sürerken zorlanıyo musun? çok rahatsız oluyorum ben kullanırken katı ya biraz sürmeside zor içim şişiyo valla:122:

enice bu göğüs ucu kremi var ya onu sürerken zorlanıyo musun? çok rahatsız oluyorum ben kullanırken katı ya biraz sürmeside zor içim şişiyo valla:122:

yok canım çok kolay sürüyorum ben, parmak ucuyla alıyorum elimde yumuşatıp öyle sürüyorum direk meme ucuna sürmüyorum ben

hamile kalmadan önce tam ev kuşuydumm çok gezmezdimm şimdide hiç evde durasım yok
sıkılıveriyorum hemen
bak yine sıkıldım şimdi
sizdede böyle huy değiştiren varmıı

Hoşgeldin hacerim..
kızlar ben çıkıyorum
herkesi öpüyorum..

ay kızlar hoşgeldiniz sizleri burda yeniden görmek ne güzel bennebileyim canım kusura bakma bi anda çıkmak zorunda kaldım kalktım yemek yaptım yeni misafirlerimizde geldi sağolsunlar ama şuan sanki ölücem sancıdan bu nasıl bişey ya belden aşşağım tutmuyo sanki belim ve kasıklarım çok kötü,vivacım allah analı babalı büyütsün inş.darısı başımıza,kontrolün vardı kontrol doğummu oldu,hugocuk sanada gemiş olsun,allahım hepimizin yardımcısı olsun sanki içimde bi his var doğurcammm bu ağrı çok kötü (

yok canım çok kolay sürüyorum ben, parmak ucuyla alıyorum elimde yumuşatıp öyle sürüyorum direk meme ucuna sürmüyorum ben

demek ki ben katı diye huylanıyorum

hamile kalmadan önce tam ev kuşuydumm çok gezmezdimm şimdide hiç evde durasım yok
sıkılıveriyorum hemen
bak yine sıkıldım şimdi

yok canım huy değişmi olmuştur ama gözle görülen bişey yok sanırım bende
sıkkılma sende otur oturduğun yerde hava soğukk

Hoşgeldin hacerim..
kızlar ben çıkıyorum
herkesi öpüyorum..

görüşürüz canım
yine gel

herkese selammmmmmmmmmmmmmmmmmmm varmı dogum yapanlarrr herkes ıyımı taze anneler nasılllarrr

sen nerdesin bakim bbye evdesin artık neden gelmiyon küserim

Bunların hepsini biliyorum ve hazırdım dune kadar..Ama,şimdi eşimin de beni anlamadıgını ve hemen dogurmamı istediğini görunce bugun ,inadına dogurmayasım geldi..Dogurmuyorum yaa zorla mı dıyerek agladım sabah kahvaltıda ..HeheheePsikolojım sımdıden böyleyse dogum sonrasını dusunemıyorum..Aslında herşeye de hazırım bılıyorum bırsuru oılumsuzluk olacagını ,ama ..Offf

Ewet ben de korktum ,şimdi yawas yawas gel kızım ,sakın sürpriz yapma dıyordum .

Canım o dar olanı takma,sıkıp yaranı açmasın bırsey olur kızz ..Allah korusun ..Ben de alayımm ,cunkı bır arkadasım dıkıse göbegın degdıkce agrın artar,korse kullan demıstı ..doktor ızın wermezse de dönunce kullanırım kız bu kafa oynatmamak hıc hosuma gıtmedı yaw..Neyse artık ..Hastane soguk mu oluyor kı,bana lıstemde kısa kollu gecelık yazmıslar hastanede..

Ben de sinir oluyorum o kreme,kalorıfer petegınde erıtıp sürüyorum ..

cnm hg hyrlı olsun kuzun rabbımm analı babalı buyutsun..
sınemın tam bılgılerını bılıyonmu
bende gıremıyorum takıp edemıyorum aksadı bıraz

oo masallah
aynı seyler bendede var
onun ıcın kımse olsn onemsemıyorum yanımda
ama 1 kısı sart bılen bırı tabı

du senı lısteye eklım hemen.

oy kuzum haklsın valla ama mıgrenım tuttu ondan kalkamıyorum yatktan cnmm nasılsın ıyımısın bıtanewm

sıkılıveriyorum hemen
bak yine sıkıldım şimdi

Walla ne kadar gezebılıyorsan gez bence ...Baksana kışın ortasında bebek doğuruyoruz,bu sogukta en az 2 ay cıkartamayız bebeleri gibime geliyor...Arkadasım 15 ekımde dogum yaptı,hala hastaneye eşiyle gıtmek dısında asla bebegı tek cıkartamadı ..Hem soguk,hem de o cantayla,bebek arabasıyla ws tek cıkılmaz dıyordu ..Gez kız kos cık walla..Ben de gezecektım guya son pazarım dedım ,mal kocam küsüp asagıya ewe ındi.Aradım koltukları kaldırmıs ewı temızlemeye baslamıs ..Sinirden ne yapacagını sasırdı gıcık ..

Önemlı degıl canım ,ee madem belınden kasıklarına gelıyor bu sancı doguma habercı sancı olabılır ..Hemen esıne söle NST için çıkın bence ..Kayınpederın de baksın basının caresıne canım ..Bu zamanda bu kadar yorulursan olacagı bu işte..Hemen ara doktorunu ıhmal etme..

korku girdi içime valla şimdi aman meraklı k.pederimde gelir hastaneye doğurmıcaksamda sinirden doğururum ,eşlerimizde şaşırdı napıcanı adamlarda tırlattı bence valla çıkabilcek gibiysen git konuş eşinle harcama bugünü gitti zaten koca gün bence kalanı değerlendir boşver bak bidaha zaman yok

arkadaşlar merhaba biliyorum ben bu kısma yazabilecek bi konumda değilim ama başka çarem kalmadı bir seneden fazla süredir bebek sahibi olmak istiyorum bunun için her yolu denedim ama olmadı şimdi 41 hamileden ayetel kürsi toplanırsa Allahın izni ile hamile kalınabileceğini duydum ama çevremde bu kadar çok hamile yok o yüzden de sizden yardım istiyorum Allah rızası için hergün bir kişi okuyacak sadece bir tane bana yardım eder misiniz:26: adım emine bu arada

Yok canım adım atamam,ewe ınecegım ama barışmayı dusunmuyorum..kimsenın kaprısını cekemem böyle bir dönemımde..Zaten hava kararmadan cıkalım dıye yalwardım 2 gundur olan oldu ..Hava kararınce ıstemıyorum,ben gunu kacırmak ıstememıstım ..Bitti yıne gün..Olsun ara sen bak ıhmal etme..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…